Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Destelbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Destelbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Destelbergen:

Badkamer renoveren

De badkamer in ons nieuwe huis is aan een renovatie toe: de douche lekt en het stopcontact voor de wasmachine zit te dicht bij de douche (niet conform volgens de elektriciteitskeuring). De afmetingen van de badkamer zijn 317cm x 177 cm. We zouden graag de douche willen vervangen door een ligbad, de aansluiting voor de wasmachine verplaatsen en (minstens gedeeltelijk) de muurbekleding vervangen. De bestaande badkamermeubels zijn nog in goede staat, die zouden we graag behouden. De wc-pot willen we eventueel ook laten vervangen.

Badkamer renoveren

Badkamer moet vernieuwd worden. Nieuw sanitair, nieuwe indeling, elektriciteit,.. complete renovatie. Ze is klein en zit onder een schuin dak. We willen ook een velux laten plaatsen. Plafond en vloer moeten vernieuwd worden. Isolatie plaatsen onder dak.

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Uitbreken en uitgraven van de badkamer ( +-12m2), fundering plaatsen, isolatieplaten plaatsen, chape en tegelen (ook de wanden) Eventueel herindelen van de ruimte en een deur bijplaatsen. Ook een linteel in de muur plaatsen voor nieuwe ramen en dergelijke. Ik zou zelf ook mee afbreken en uitgraven maar heb de energie en motivatie niet meer na de overige renovatie om het alleen opnieuw te doen.

Douchecabine met douchebak vervangen

Huidig: douchebak van 90x90 met douchecabine, kwartrond en schuifdeuren. In hoek geplaatst tegen betegelde wand. Nieuw: douchebak + cabine , vierkant, ongeveer zelfde afmetingen, draaideur. Oude douchebak en cabine mee te nemen.

Glazen douchewand of deur op maat plaatsen

Glaswand plaatsen tussen bad en doucheruimte op gemetseld muurtje. Afmetingen H 165 cm x B 101 cm

Nieuwe douchecabine plaatsen

Oude douche uitbreken en nieuwe douchecabine plaatsen.

Bad en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad en WC. Betegeling niet nodig. Is voor een verhuurwoning.

Kleine klusjes

Plaatsen van vrijstaand bad + thermostatische badkraan. Plaatsen van een waskom op een badkamermeubel. Ophangen van een waskom in de wc + plaatsen van kraan.