Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Drongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Drongen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Drongen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Drongen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Drongen:

Renoveren van een badkamer

Afbraak van oude badkamer namelijk ligbad, wastafel, wc. Plaatsen van nieuwe badkamer: inloopdouche, wastafel en onderkast ,hangtoilet en een sierradiator. Tegels en vloeren nog aan te kopen. Badkamer : 2 m op 3,20 m;

Herstellen stoomdouche TEUCO Stoomdouche

- Thermoskraan is defect , de knop die de temperatuur regelt. - Koppelstuk doucheslang is afgebroken, graag herstellen. - Foto's kunnen worden overgemaakt eens het eerste contact is gelegd met een potentiële hersteller. Graag een vakman die met het merk is vertrouwd , of die de stukken heeft.

Vervangen badkamer

Graag vervanging bad en douche, eventueel meubel afhankelijk van de prijs. (met 2 kranen).

Renoveren van industriele douches

In onze fabriek willen we het sanitair vernieuwen: 6 douches en 2 wastafels met ongeveer 6 wasbakjes. Inclusief het uitbreken van het oude sanitair.

Vernieuwen van badkamer

Bestaande badkamer volledig vernieuwen , alle aansluitingen blijven op hun plaats

Renovatie badkamer

Ik wil graag mijn kleine badkamer renoveren, ik ben op zoek naar mensen die me kunnen adviseren en mij de bijbehorende offertes kunnen bezorgen.

Ik wil namelijk mijn badkamer renoveren ...

Ik wil namelijk mijn badkamer renoveren , en daarvoor ben ik op zoek naar een tegelzetter/vloerder ook een loodgieter heb ik nodig om de leidingen en afvoeren aan te passen alsook iemand die een radiator kan plaatsen

Plaatsen gyproc wanden+plafond. ...

Plaatsen gyproc wanden+plafond. betegeling van vloer en wanden, plaatsen bad,wc,badkamermeubel en verwarming. deur plaatsen voorzien van verluchting, electriciteit, verlichting, enz alle materiaal is aanwezig

Renovatie van de badkamer, plaatsen van ...

Renovatie van de badkamer, plaatsen van een douche cabine, herplaatsen van wc en ligbad omdat op dit momet water rond het ligbad in de muren loopt en daardoor al schimmel en de badkamer en de twee kamers naast de badkamer in de muren zit.