Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wanden in badkamer bekleden met polyester:

Wanden in badkamer bekleden met polyester

In onze woning maken wij een nieuwe badkamer. De douchebak is reeds besteld. Voor de vloer, wanden en badkamermeubel willen wij een afwerking in polyester. Badkamer is ongeveer 10m². De ruimte (vloer + wanden) is 33m2.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Drongen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden in badkamer bekleden met polyester uit heel België:

Sanitair plaatsen

Douchebak in L-vorm van 0.9m x 1.4m met afloop plaatsen en afwerken. Composiet wanden in L-vorm van 0.95m x 2.48m en 1.95m x 2.48m plaatsen. 2 Glaswanden in L-vorm plaatsen. Douchekraan bestaande uit hand en regendouche plaatsen. Mogelijk dient de douchebak ligt verhoogd te worden voor inwerken van sifon in vloer. Afloop ligt vrij op de muur in garage onder badkamer.

Renovatie badkamer

Inloopdouche + badkamermeubel plaatsen + betegelen wanden ongeveer 5m². Badkamer is ongeveer 7m²

Badkamer renoveren

2 Badkamers renoveren. 1 van 2.8m x 4.15m met bad, douche, dubbel meubel en grote inbouwkast. 1 van 1.8m x 3.6m met douche en enkel meubel. Van beide douches de wanden bekleden met beton stuc. grijze tint en zijkanten bad en stuk boven wastafel ook. Totale opp. van beide werken is 20m². Muren zijn in goede staat, bepleisterd en relatief vlak. Betreft een open bebouwing van bj. 1988

Badkamer betegelen

We zijn dringend op zoek naar een tegelzetter voor in onze badkamer totaal 47m2 tegels te plaatsen (wanden inclusief)

Plafonden en wanden verlagen of vervangen

Living wanden en plafond verlagen, in de keuken hetzelfde. Ook in de hal moeten de wanden en plafond + badkamer wand en plafond: alles samen ongeveer 200m².

Badkamer renoveren

Wij hebben een huis gekocht en wij zouden hier graag een nieuwe badkamer zetten. Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen. Aansluiting voor de toilet ed moeten ook nog aangelegd worden.

Badkamer betegelen

Ik zoek een vloerder voor badkamer renovatie. Vloer van 12m², inloopdouche met wandtegels alsook 2 wanden van elk 10m² die betegeld zouden moeten worden. Volledige badkamer betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Is een nieuwe woning. Staat enkel een toilet in de badkamer. de rest moet nog volledig geïnstalleerd worden. Ook de vloer en de wanden moeten nog bekleed worden Graag in de moderne stijl. 7,71m²