Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamermeubels installeren:

Badkamermeubels installeren

Nieuwbou project met twee badkamers en twee toiletten. Hier moet men de meubels installeren.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Drongen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermeubels installeren uit heel België:

Badkamer vernieuwen en sanitair installeren

We zouden op het eerste verdiep graag een tweede badkamer bouwen met bad, douche, 2 lavabo's. De ruimte is 3.20m op 4.40. In die ruimte zou ook een apart toilet moeten komen, maw een apart ommuurd kamertje met toilet en lavabootje in. Het project houdt dus ook in aanvoer en afvoer leggen en eventueel een extra boiler... Voor de badkamermeubels maakten wij al een offerte op bij X2O.

Nieuwe leidingen plaatsen badkamer en keuken

1. Badkamer in oud huis zou moeten verplaatst worden naar het eerste verdiep. Hiervoor dienen alle leidingen gelegd te worden (douche, wc en wasbak). De leidingen hiervoor moeten lopen boven het toekomstig vals plafond op het gelijkvloers en komen samen in 1 hoek van de kamer op de gelijkvloers. Hierna kan verbonden worden met de afvoer welke toegankelijk is via de kelder. 2. Daarnaast zou op het gelijkvloers een aansluiting en afvoer moeten komen voor een afwasbak en afwasmachine in de keuken + de nodige leidingen voor een wasmachine. 3. Eventueel installeren van zelf aangekochte badkamermeubels

Badkamermeubels en hangkasten installeren

Wij hebben voor onze nieuwbouw 2 badkamermeubels bij X2O gekocht. 1 dubbel meubel met opzetlavabo's + 2 hangkasten + 2 verticale spiegels met verlichting. 1 enkel meubel met geintegreerde lavabo + spiegel. Deze zouden moeten geplaatst worden en aangesloten op de watertoevoer en afvoer van de nieuwbouw.

Badkamermeubels installeren

Uitbraak oud badkamermeubel en installatie van een nieuw meubel, lengte 1,30 meter. Wastafel met 4 laden - plaatsing van 2 Blaufoss Echo eengreepswastafelmengkranen in chroom. Plaatsing van een spiegelkast met 3 draaideuren van vermelde lengte. Plaatsing Balmani Oberture. Plaatsing van Balmani Cubico LED armatuur van 1,20m Muurbekleding bestaat uit faience tegels.

Badkamermeubels installeren

Installatie/aansluiting van douchebak in composiet van 90x160 cm. Ook plaatsen en aansluiten van ligbad. Ophangen en aansluiten van badkamermeubel met tablet en spiegel. Alle materiaal heb ik reeds in mijn bezit.

Badkamermeubels installeren

Een badkamermeubel + 2 kolomkasten en een spiegel plaatsen.

Badkamermeubels installeren

Wij kochten materiaal bij X2O en ze raadden ons aan dat jullie de installatie zouden doen. Alle materiaal zal aanwezig zijn, dus enkel de installatie van een hoekdouche, een wastafel met meubel en een toilet met ingebouwde trekker.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken: Eventueel leidingen leggen water en elektriciteit, gyproc plaatsen, badkamer installeren, vloer leggen en muurtegels, plafond plaatsen (Badkamermeubels al aanwezig en gyproc platen ook al aangekocht), muren langs binnenzijde isoleren.