Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Evergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Evergem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Evergem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Evergem:

Kleine badkamer renoveren

Badkamerrenovatie uitvoeren: bad plaatsen, tegel- en vloerwerken uitvoeren. Ongeveer 3 x 1,5 meter oppervlakte.

Leidingen leggen

Wij hebben een badkamer gekocht en die wordt geleverd komende vrijdag 1 maart. Onze installateur heeft ons min of meer wat in de steek gelaten en wat gebeurt is is het slijpwerk. Alle leidingen e.d. moeten nog gestoken worden en de plakker moet dan ook nog komen. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar iemand die ons kan helpen.

Vervangen van bestaande douche met X2O materiaal

Vervangen van bestaande douche 80x80 door nieuwe douche 80x90. Werken omvatten: uitbreken bestaande douche met recuperatie van tegels. Plaatsen nieuwe douche (Luca Varess douchecub Soft acr/PU, 80x90) + 2 wanden (1 vaste wand + 1 wand met douchdeur) + douchegarnituur + thermostatische kraan. Herplaatsen uitgebroken tegels of plaatsen nieuwe tegels. Optioneel: plaatsen van verwarming in doucheruimte (leidingen liggen klaar, moeten enkel nog worden doorgetrokken).

Complete badkamer renoveren

Volledig uitbreken van badkamer, en van 0 herbeginnen. Inloopdouche / Badkamermeubel met 1 lavabo / opbergruimte / Liefst toilet dat kan aangesloten worden op gewone afvoer. Verwarming kan eventueel blijven. Afzuiging moet inbegrepen worden. Betreft een kleinere badkamer oppervlakte van de badkamer 10 m².

Badkamer renoveren met inloopdouche

Wij kochten een woning waar de badkamer 5 jaar geleden gerenoveerd werd. Deze is dus tip top in orde, maar heeft echter geen bad. Om die reden willen wij de badkamer gedeeltelijk renoveren. De wc, badkamermeubel, vloer etc mag blijven. We zouden de huidige douche willen uitbreken en vervangen door een inloopdouche en bad met afgeschuinde hoek. De badkamer is ongeveer 6 m².

Badkamer behandelen met betonstuc

Ik wil graag mijn badkamer laten bezetten met betonstuc. Het gaat om een badkamer van zo een 9 m² waar de wanden en de vloer moet worden gedaan.

Badkamer renoveren

Nieuwe vloer plus faience in douchebak vervangen. Glazen wand. Doek voor in de douche. Hang wc en nieuw meubilair plaatsen. ( kleine badkamer) Ggyproc plafond met inbouwspots

Badkamer volledig verbouwen en betegelen

Prijsofferte: Ik wil de badkamer volledig laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2 m 40 op 2 m 10 met schuine schuine kant van het dak. In badkamer moet komen een douchecabine in plaats van het bad nu, hangend toilet, hangende kast met dubbele lavabo en spiegel boven, radiator aanwezig. Wanden (+-16 m²) en vloer (+-5 m²) betegelen of iets anders dat op de markt is. Ter plaatse komen kijken misschien is een inloopdouche mogelijk.

Renovatie 2 toiletten

Ik wil 2 toiletten renoveren : betegelen van wanden en vloeren (tegels zijn reeds aangekocht : 60 bij 60 cm)+ sanitair plaatsen : hang wc + kleine pompsteen

Heremailleren van bad

Ons bad is volledig dof geworden. We zouden het graag terug emailleren.