Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gent:

Glazen douchewand op maat maken en plaatsen

Een deel van onze glazen douchewand gesprongen. Ik ben op zoek naar een specialist die een nieuwe glazen wand op maat kan maken en installeren.

Gyproc en tegels plaatsen in badkamer

Ik wil graag in onze 2 badkamers de tegels laten vervangen (in de doucheruimte en boven het bad). Mogelijks dient ook de achterliggende gyproc vervangen te worden wegens niet vlak genoeg.

Plaatsen inloopdouche en andere tegelwerken

Het plaatsen van een inloopdouche, uitwerken via vloertegels en wandtegels. Plaatsen van vloertegels in keuken, inkomhal, gang en WC.

Regendoucheset installeren

Ik wil de douchekraan laten installeren zonder beschadiging van de muur.

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Temperatuurregelaar van de douche werkt niet meer, en lekt. De regendouchekop vervangen. Systeem is misschien enkel bereikbaar door tegels weg te nemen. Betegelen na uitvoeren van herstellingswerken.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer van een (huur)appartement laten renoveren. Het bad en meubel met spiegel moet uitgebroken worden, om te vervangen door douche en nieuw meubel + lichtpunt. De vloer laat ik zo.

Badkamer verbouwen

Plafond, vloer en wanden worden zelf geplaatst. Ik zoek een vakman voor het installeren van inloopdouche, hang WC, badkamermeubel met 2 waskommen en 2 hangende kolomkasten. De afmetingen: +/- 3,00mx3,50m

Plaatsen douchebak graniet

Er zou een douchebak (100x80cm) van graniet geplaatst moeten worden in een badkamer van 1,62 x 1,70 m. Er moet ook een rand van ongeveer 20 cm gemaakt worden waar de douchebak op geplaatst gaat worden. De afvoerbuis ligt er al, de sifon moet er nog op aangesloten worden (misschien nog een stukje buis tussen sifon en afvoer). Ook moet er een vochtscherm op de wand van de douche geplaatst worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer laten betegelen. Dit is ongeveer 37m². Daarin zit uiteraard de muren, de douchecabine en de omkasting van het bad. Het bad en de douchebak moet uitgebroken worden en er komen nieuwe erin. In de douchecabine en rondom het huidige bad zijn er tegels maar die moeten er ook uit. Het uitbreken kunnen we eventueel zelf.

Badkamer renoveren

Badkamer van 2 m op 3 m renoveren op tweede verdieping. Vervangen van lavabo's (2), kranen, bad, wanden, tegels. Alles eerst ook uitbreken.