Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gent:

Badkamer renoveren

Badkamer van 2 m op 3 m renoveren op tweede verdieping. Vervangen van lavabo's (2), kranen, bad, wanden, tegels. Alles eerst ook uitbreken.

Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel

De oude wastafel werd reeds afgekoppeld. Het appartement is nog leeg maar wordt binnenkort totaal bemeubeld. De wastafel in de badkamer komt tegen een muur van 0,90 m. breed. Er bestaan 2 aansluitpunten, een voor koud en één voor warm water. Levering ter plaatse gebeurt op 07 januari. Vanaf woensdag 9 januari kan de plaatsing gebeuren. Zelf moet ik voordien het blad in blauwe hardsteen een paar keer inwrijven met "vlekstop"

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren in mijn appartement om het klaar te maken voor verkoop. Bestaande badkamer dient uitgebroken te worden. Het bad wordt vervangen door een douche, dus wateraanvoer en -afvoeren dienen aangepast te worden. Muur- en vloerbekleding dient vernieuwd te worden. Douche en badkamermeubel is reeds besteld en zal geplaatst worden door installateur.

Toilet en sanitair installeren

Voor een kleine badkamer (3,2 m²). Hangtoilet en lavabo demonteren. Betegelen tot 1,2 of 1,8 m hoog. Wandbidet plaatsen met geberit systeem + omkasten. Toilet en lavabo opnieuw plaatsen. We hebben al de tegels (20 x 50 cm) en het bidet (Duravit Starck 3) maar geen duofix systeem.

Plaatsen badkamermeubel

Plaatsen badkamermeubel: 120 cm breed, twee wastafels, hangend meubel. Plaatsen spiegelkast 3 draaideuren, 120 cm breed. Enkel samensteken en monteren Meubels zijn al aangekocht

Oud douchecabine vervangen door een nieuwe

Oude douchecabine (in hoek) demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe douche plaatsen (cabine of klassiek model) en aansluiten. Mag iets ruimer dan de huidige, maar wasmachine moet bereikbaar blijven.

Badkamer aanpassen alsook de leidingen

Badkamer uitbreken en inloopdouche maken en een paar buizen die zullen moeten verlegd worden. Eventueel radiator plaatsen .

Nieuwe douche plaatsen en betegelen

Ik heb momenteel een ruimte van ongeveer 1m40 op 1m40, hier staat een douchecabine in. Deze moet afgebroken worden en dus vervangen door een inloopdouche. Muren betegelen, plaatsen van afvoer ed... Dit zou op korte termijn moeten uitgevoerd worden.

Badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie op een penthouse. Appartement op de vijfde (bovenste) verdieping. Volledige renovatie, indeling wijzigen, coördinatie door 1 firma. Graag ook inloopdouche.

Vloer badkamer herstellen en verven

verwijderen van oude tape en wegsnijden van slecht geplaatste kit o.a. in de naad vloer-wand. mechanisch vlakschuren van de vloer plamuren met epoxy plamuur of poliester plamuur pu-kit in elastische naden rondom de vloer en rondom toilet verven van de vloer (rode 2-componenenten vloerverf libert staat ter plaatse – zie bijgevoegde technische fiche – dit is de verf/kleur die ook op de wanden staat)