Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor gyproc en tegels plaatsen in badkamer:

Gyproc en tegels plaatsen in badkamer

Ik wil graag in onze 2 badkamers de tegels laten vervangen (in de doucheruimte en boven het bad). Mogelijks dient ook de achterliggende gyproc vervangen te worden wegens niet vlak genoeg.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gyproc en tegels plaatsen in badkamer uit heel België:

Kleien renovatie woning

Ik wil binnendeuren die ik geschilderd heb laten terug plaatsen, de wanden van de WC afwerken met gyproc, plafond in de keuken schilderen. Losgekomen tegels in de badkamer vasthechten. Lint van de rolluiken vernieuwen. Radiators die geverfd werden terughangen en de verwarming terug aansluiten.

Badkamer renoveren

We hebben in ons huis nog een kleine ruimte die een “douche kamer” zou moeten worden. Deze ruimte is bij onze verbouwing niet af geraakt en we zoeken iemand die dit voor ons in orde kan brengen. De status is dat er gyproc hangt en dat alle nodige elektrische en sanitaire aansluitingen voorzien zijn, maar verder zijn we niet geraakt. Dus er moeten nog tegels komen, de gyproc moet nog afgewerkt worden, en er moet vooral nog een douche in komen. Wat bijzonder is aan de ruimte is dat deze ook deels een gang wordt. Om licht te hebben in de gang moet de muur tussen de “douche kamer” en de gang voor een groot stuk van glas gemaakt worden, en dus ook een deur van glas bevatten. Voor de douche zelf is er niet super veel plaats, dus daar gaat ook best op maat in glas een douche wand gezet moeten worden. Daarom de belangrijkste vraag: kunnen jullie muren/deuren/douchewanden op maat (laten) maken en dit als totaalproject aanbieden? Ter info: De douche kamer zelf is ongeveer 2,20m op 1,80m. Er past een douche in van ongeveer 0,8m op 1,0m (dit is wel voor een deel onder een schuin stuk dak). Verder is er nu al een toilet in geïnstalleerd, en heb ik al een wastafel die naast het toilet nog moet opgehangen worden.

Douchemuur renoveren

Achter mijn douchekolom is een muur (228x 85cm) die bedekt is met pebbles, maar deze brokkelen af. Opties: 1) Men plaatst gyproc tegen pebbles en werkt af met waterwerende verf of tegels. 2) Breekt eventueel beetje uit, bezet en werkt af met waterwerende verf. (Degelijke en duurzame oplossing). Moest de vakman iets anders voorstellen sta ik daar ook echt wel voor open.

Verbouwingswerken uitvoeren

Voor de verbouwing bij mij thuis voorzie ik: Een stuk muur uitbreken en een ligger plaatsen. 24 m² vloer verwijderen en nieuwe tegels plaatsen met vloerverwarming. Een toilet plaatsen, diverse loodgieterij en electro (electriciteit io brengen en attest) Op zolder dient er gyproc wanden geplaatst te worden en een nieuwe vloer en trapbekleding.

Benedenverdieping renoveren

Beneden verdieping renoveren living 3x4 betegelen Woonkamer 4x4 nieuwe vloer aanleggen in tegels , gyproc plafond voorzien. Keuken 4x4 betegelen en de tegels op de muren verwijderen en met gyproc platen werken Badkamer 2,5x3 volledig afbreken betegelen en een inloopdouche installeren Een apart toilet voorzien Veranda 2,5x2ook betegelen De riolering en de boiler veranderen. Er wordt op gas verwarmd .

Bel-etage vernieuwen

Plaatsen van 3 gyproc wanden Plafond van 4x2m in gyproc met inbouwspots. Tegels leggen en plinten op de volledig eerste verdieping. Plaatsen van een schuifraam in PVC van 3m05 x 2m14 op de eerste verdieping.

Uitbreken huidige badkamer + installatie X2O badkamer meubels

Wij willen onze huidige bestaande badkamer renoveren. Afmetingen badkamer: 1,95m breed en 3,80m lang. Onze huidige badkamer moet dus volledig afgebroken worden: bad/douche/toilet/badkamer volledig betegeld/plafond/chauffage. Wij hebben reeds een offerte laten maken bij X2O (zie bijlage) voor het meubilair. In onze nieuwe badkamer moet het volgende gebeuren; plaatsen douche/toilet/badkamermeubel/klein muurtje tussen douche/toilet/tegels/elektriciteit/plafond/eventueel gyproc muur ipv volledig betegelen (prijs)/chauffage/leidingen/etc ...

Tegelwerken keuken & atelier

Ik wil graag de muren in een keuken en atelier laten tegelen. Dit gaat over ongeveer 48m2. Het zijn klassieke witte tegels van 15 x 15, ze zouden donker grijs gevoegd moeten worden. (op sommige plaatsen moet eventueel wat gyproc (ondergrond) hersteld worden) Op de plannen in bijlage al de blauwe muren zouden moeten getegeld worden.