Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gentbrugge:

Nieuwe douchedeur plaatsen

Wij zoeken een installateur voor afbraak bestaande douchedeur en plaatsing van nieuw aangekochte douchedeur van X2O

Aanpassingen in de badkamer uitvoeren

Ik zou graag een aantal kleine wijzigingen doen aan mijn badkamer. Er dient een ventilatierooster geplaatst worden, ik zou graag een glazen douchedeur laten installeren en er dient een lavabomeubel weggenomen te worden.

Glazen douchedeur plaatsen

Ik heb een douche met een halve glazen vaste wand. Ik had dit graag willen veranderen naar een glazen douchedeur, om te vermijden dat de houten vloer van de badkamer nat wordt. Paatsen van een glazen douchedeur.

Renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer. Grootte: 1. 85m op 4m , waaronder een raam van 2m lang en 1 deur. Graag bad en/of inloopdouche ( afhankelijk van mogelijkheid) , wc en wastafel. Radiator ook vervangen. Betegeling van muur en vloer. Nieuwe plafond met spots.

Complete badkamer vergroten en renoveren

Complete badkamer renovatie uitvoeren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 5 m op 3 m. Alles vernieuwen, badkamer meubel graag een lavabo, hangtoilet, douche, en een bad... Beetje de badkamer verbouwen als het kan , ook een muur uitbreken, badkamer vergroten.

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie :Nieuw bad, nieuwe douche, nieuwe vloer, centrale verwarming en ventilatiesysteem installeren. Badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer, indeling wijzigen De oppervlakte van de badkamer is ongeveer : 8 m²

Volledige badkamerrenovatie

Nieuwe degelijke douche cabine of zelf te creëren - Bak - deur - kranen. Gasketel voor onmiddellijk sanitair water. Nieuwe wandbekleding. Nieuw plafond. Aangepaste verlichting. Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie Oppervlakte badkamer is 10 m².

Plaatsen van een nieuw douchecompartiment

Vrij dringende opdracht. Onze douche was al even aan renovatie toe, vandaag is er een tegel gebroken en verzakt. We zouden dus zo snel mogelijk een volledig nieuw douchecompartiment willen (betegeling, douchekraan, eventueel een inloopdouche...).

Vervanging badwand

Huidige badwand (in 2 panelen) is aan vervanging toe.

Nieuwe badkamer installeren

Het voorzien van leidingwerk voor zowel afvoer als aanvoer. Het installeren van een boiler. Mag op elektriciteit. Variantes zijn toegestaan. In de kamer tegenover de douchekamer is een punt waar water kan genomen worden, alsook is daar een afvoer beschikbaar. Leidingwerk kan onder de houten vloer (in logeerkamer met waterpunt is op de houten vloer ook een laminaatvloer gelegd), of via de zolder op etage 3. Vloeren en plafonds en muren die beschadigd, open gebroken worden dienen nadien deskundig hersteld te worden in originele staat. Installeren van de badkamer met douche, toilet, wastafel, stopcontacten, verlichting. Zie bijlage 'beeldbestek' voor vormgeving. In de aanbieding dient een schets, of beschrijving van de aangeboden vormgeving toegevoegd te worden.