Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Geraardsbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Geraardsbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Geraardsbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Geraardsbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Geraardsbergen:

Douchecabine vervangen door een inloopdouche

Er staat nu een douchecabine van een standaardmaat die zou weg moeten. In de plaats een inloopdouche plaatsen met 1 venster aan de zijkant.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Totale badkamerrenovatie Nieuw meubel , nieuwe toilet , nieuwe tegels nieuwe douche kortom alles ; Badkamer : 4 m op 5 m; Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, badkamermeubel plaatsen, vloer / wanden plaatsen, complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen.

Badkamer renoveren en afvoer voorzien

Douche + wc + wastafel plaatsen. Toevoer en afvoer voorzien mits aanpassing. Betegeling en bevloering.

Kleine badkamerrenovatie uitvoeren

Vervangen hoekdouche kwartrond, afbraak en plaatsing. Ter vervanging graag een composieten douchebak kwartrond, deuren, regendouche en composiet achterwanden. Hierbij zou de ondergrond wel moeten opgehoogd worden met een constructie zodat de buis onder de douche past zoals nu het geval is. Een andere kwalitatieve halfronde douchebak op pootjes met draaideuren en andere achterwand zou ook mogen. Een kwalitatieve complete douchecabine kwartrond 90 cm. Vervangen toilet, plaatsen van lavabo en kraan op bestaand meubel moet ook gebeuren.

Renoveren van badkamer

Renoveren van de badkamer: De afmetingen zijn 2 m 35 op 3 m 08 meter. We zouden een hangwc,inloopdouche,bad en lavabo meubel met spiegelkast wensen.Betegeling en bevloering ook te vernieuwen.

Douchecabine vervangen

Onze douche is aan vervanging toe. Het betreft een douchecabine 80/80.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen van 6,5 m². Er staat nu een bad en 1 lavabo,toilet en radiator. En er is ook een raam. Ik wil graag een inloopdouche en als het mogelijk is een bad. Een Badkamermeubel met 2 lavabo's en een nieuw toilet. Ook nieuwe tegels voor de hele badkamer.

Badkamer renovatie + verplaatsen boilers

Ik zou graag mijn badkamer renoveren maar eerst dient de boiler verplaats te worden en de brander verwijderen. Daarna leidingen leggen voor toilet douche bad en lavabo

Renovatie badkamer

1)aanpassen leidingen in bestaande badkamer die uitgebroken is, oorspronkelijk stond er 1 douche cabine nu moet er een bad + inloopdouche komen (gewenste materialen reeds op offerte X2O) deze komen in de lengte van 1 muur naast elkaar 2)in dezelfde badkamer moet de chauffauge op een andere plek komen (op gas, nieuwe leiding kan in de vloer geslepen worden +/- m) 3) betegelen van 1 volledige muur + bad (ca 8m²)tegels ook reeds op offerte. Kortom alleen de plaatsing is nodig met aanpassing van de leiding en chauffage. Meer uitleg mogelijk of foto's per mail. Werken eind januari - begin feb 2017.

Badkamer op 1é verdiep plaatsen

Wij willen een nieuwe badkamer plaatsen in een lege kamer op het 1e verdiep. Deze kamer bestaat uit oude houten draagbalken. Graag offerte van totaal afwerking. Plaatsen bad, inloop douche, lavabo's, ...