Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Herdersem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Herdersem heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Herdersem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Herdersem of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Herdersem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renoveren badkamer, renovatie badkamer, badkamer renoveren, nieuwe badkamer installeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, renoveren badkamer, badkamer renoveren, inloopdouche bouwen, rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde, badkamer te renoveren, douche vernieuwen, lavabo en meubel plaatsen, badkamermeubel met twee lavabos en bad in landelijke stijl en muur betegelen, renovatie toilet, bad en WC vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Herdersem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Herdersem:

Renovatie badkamer

Nieuw bad en douche en toilet en wandmeubel plaatsen . ook sommige leidingen vernieuwen en nieuwe tegels en plafond leggen.

Bad en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad en WC. Betegeling niet nodig. Is voor een verhuurwoning.

Nieuwe badkamer installeren

Het voorzien van leidingwerk voor zowel afvoer als aanvoer. Het installeren van een boiler. Mag op elektriciteit. Variantes zijn toegestaan. In de kamer tegenover de douchekamer is een punt waar water kan genomen worden, alsook is daar een afvoer beschikbaar. Leidingwerk kan onder de houten vloer (in logeerkamer met waterpunt is op de houten vloer ook een laminaatvloer gelegd), of via de zolder op etage 3. Vloeren en plafonds en muren die beschadigd, open gebroken worden dienen nadien deskundig hersteld te worden in originele staat. Installeren van de badkamer met douche, toilet, wastafel, stopcontacten, verlichting. Zie bijlage 'beeldbestek' voor vormgeving. In de aanbieding dient een schets, of beschrijving van de aangeboden vormgeving toegevoegd te worden.

Ventilatie plaatsen in badkamer

Er dient automatische ventilatie in bestaande badkamer te komen. Dit omwille van schimmelvorming. Boven de badkamer is een plat dak. Dit wordt binnenkort geïsoleerd. Het is dus nu het ideale moment om de automatisch ventilatie te plaatsen (via dak of zijkant).

Renoveren badkamer

Ik had graag een offerte gehad voor een renovatie van een badkamer. Er zou een nieuw bad, meubel, spiegelkast en toilet in moeten komen. Graag zou ik het ook betegelen zo als op de foto. De maten zijn: Bad: L 1. 50m0 B 68cm H 47cm Meubel: L 66cm B 43. 5cm H 85cm Spiegelkast H 87cm B 80cm D 16. 2 cm Tegels: aan de muren: 1. 10m op 1. 5m 1. 10m op 67 cm tegen het bad: 1. 50m op 47 cm. De maten van het toilet heb ik helaas niet. Heb er wel foto's van. Ik weet niet of dit relevant is voor? In bijlage vind u de foto's van de badkamer.

Badkamermeubel met twee lavabos en bad in landelijke stijl en muur betegelen

Plaatsen van een badkamermeubel met twee lavabo's een spiegelkast en een bad in landelijke stijl. Eventueel zouden wij ook een deel van de muur betegelen.

Inloopdouche installeren

Ik wil een inloopdouche laten installeren - douchebak nodig van 85 cm + glaswerk en deur. Materiaal en mogelijkheden ter plekke te bespreken.

Herstellen stoomdouche TEUCO Stoomdouche

- Thermoskraan is defect , de knop die de temperatuur regelt. - Koppelstuk doucheslang is afgebroken, graag herstellen. - Foto's kunnen worden overgemaakt eens het eerste contact is gelegd met een potentiële hersteller. Graag een vakman die met het merk is vertrouwd , of die de stukken heeft.

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer. Oppervlakte 2.5 x 2.5m - Alles te vervangen

Renoveren van de badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn 226cm B x 415cm L x 240cm H. Wij wensen een (eventueel losstaand) bad, inloopdouche, badkamermeubel incl wastafel, wc, ventilatie en ingebouwde spots. Betegeling vloer en muur/muren. Optioneel inbouwluidsprekers.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, vloertegels en wandtegels tot aan plafond. Bad vervangen door douche. Nieuw badkamermeubel en eventueel toilet. Nieuwe radiator voor verwarming.

Ruimte omvormen tot badkamer

Wij willen een grote wc ruimte met lavabo omvormen naar een kleine badkamer: hierbij wordt de WC door middel van valse wanden en aparte deur afgezonderd en wordt er naast de lavabo een douche cabine toegevoegd. Bijkomend willen we een combiketel (doorstromer op gas) laten installeren die zowel de badkamer als de chauffages (op latere termijn) moet voorzien van warm water.

Afwerken kleine badkamer

We hebben een kleine, extra, kinder badkamer (1,5 x 4 m ) op de benedenverdieping die slechts deels is afgewerkt wegens bouwconflict. Volgende afwerkingen moeten nog gebeuren: - vloer leggen (chape en isolatie) - injectie muren - plaatsen meubilair en aansluiten leidingen (water en elektriciteit) Alle meubilair, tegels, is voor handen en staat klaar.

Leveren en plaatsen van een douchecabine

De oude vrijstaande douchecabine demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe plaatsen en aansluiten. Het is voor in een hoek dus met 2 ondoorzichtige wanden.

Badkamer verbouwen

Verbouwen van badkamer, plaatsen van nieuw bad, douche, WC en bad meubel, nieuwe vloer alsook muren betegelen. Betreft kleine badkamer +/- 7 m².

Badkamer renoveren

We gaan alles wat we nu hebben van badkamer uit breken. We willen een deel hergebruiken en een andere deel vernieuwen. We hopen zelf heel veel te kunnen doen maar aansluitingen van buizen en dergelijke is niet onze sterke kant . Door het feit dat we alles eerst gaan isoleren hebben we zoveel mogelijkheden dat we zelf niet goed weten wat allemaal kan.

Badkamer verbouwen

Graag wil ik de badkamer renoveren/verbouwen in een jaren '70 appartement. Momenteel staat daar een bad en een dubbele lavabo. Graag wil ik een bad met douche in, een enkele lavabo met meubel en daarnaast plaats en aansluiting voor de wasmachine. Aangezien ik momenteel niet ter plaatse ben, gok ik de afmeting van de badkamer 1m80 breed op 2m diep.

Douchecabine vervangen

Ik heb een huis gekocht. De badkamer is in orde, behalve de douchecabine die is echt niet oké en zou moeten vervangen worden door een andere cabine. Graag de werken laten uitvoeren in de eerste twee weken van juli, dan zeker de sleutel van het huis.

Badkamer verbouwen

Ik zou mijn badkamer volledig willen vernieuwen : bepleistering met een soort cement, inloopdocuhe plaatsen ,plaatsen bad, TV en vergroot raam en de vloer betegelen of polieren.

Plaatsen douchebak met glasscherm

In mijn badkamer staat nu een kleine, goedkope douche (hoge platic douchebak) van 90x90cm. Ik wil deze graag vervangen door een lage douchebak zodat het op een inloopdouche lijkt van 90x140cm (breedte van mijn badkamer). Met een glas van 90 of 100 cm breed om het water af te schermen. De vloer van mijn badkamer zijn tegels en het rust op een houtconstructie. Ik wil de douche vervangen omdat er een scheur in de bak zit waardoor het lekt in de living en deze ochtend is de glazen deur uit zijn rail gevallen en gebroken terwijl er iemand aan het douchen was.

Uitbouwen en inrichten van badkamer

Ik wil en nieuwe badkamer bouwen van 4 meter op 4meter .Uitbouw aan woning : metselwerken alsook inrichten van badkamer. Inloopdouche, lavabo, betegeling bevloering.

Badkamer met inloopdouche

Renovatie van de badkamer: - Betegeling vloeroppervlak: 4m2 wandoppervlak: 13,4m2 te betegelen: 17,4m2 - Plaatsen van wastafel - douchewand - inloopdouche - radiator en kraanwerk - afbraakwerken apart vermelden

Badkamer verbouwen

Ik wil mij badkamer verbouwen (circa 1,50m op 3,50m groot) met een hangtoilet, een inloopdouche, een enkele wastafel en een plaats voor mijn wasmachine, betegelt en een vloer erin, alsook een kolomkast.

Badkamer verplaatsen naar bovenverdieping sanitair bad meubelen plaatsen

Badkamer staat nu beneden. Moet boven geplaatst worden is juist dezelfde oppervlakte. Dit is een badkamer van 9 m². Enkel plafond moet plat worden gemaakt. Waarschijnlijk ook isolatie leggen. Bad afzonderlijk. Inloopdouche met douchebak onderaan. Dubbele lavabo meubel met spiegel. Toilet-hangsysteem.

Badkamer verbouwen

Ik wil badkamer verbouwen met douche en wc en lavabo met opberg kasten afmetingen zijn 3,35m op 1m 85 ongeveer Wat zal ongeveer de kostprijs zijn met basis producten ook de vloer wand en plafond