Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Heusden (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Heusden (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Heusden (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Heusden (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Heusden (O Vl):

Plaatsen van acrylwanden in kleine badkamer

Wij hadden graag onze badkamerwanden bezet met gekleurde acrylplaten. Hiermee bedoel ik niet de douche want deze is reeds gedaan maar effectief de wanden naast de douche en andere en mits effectiviteit ook het plafond .

Toilet vernieuwen, plaatsen van handwasser

Ik wil een handwassertje plaatsen in een WC, waar geen water aan- of afvoer voorzien is (los van deze voor het toilet zelf). Vrijstaande klassieke wc pot (niet ingebouwd). Mag eventueel mee vernieuwd worden.

Renovatie van badkamer

Volledige renovatie van de badkamer: Momenteel ligbad en moet uitgebroken worden en dan naar douche of inloopdouche. Badkamermeubel met 1 wastafel. Betegelen op muur en vloer. Eventueel ook verlichting en spiegel monteren. Oppervlakte badkamer: 5 m².

Renovatie van bestaande badkamer

Renovatie van bestaande badkamer volledig strippen van de badkamer

Renovatie badkamer

Badkamerrenovatie: - Nieuwe vloer - Nieuw plafond - Uitbreken van 2 muren - Installeren van nieuwe buizen en douche, bad, badmeubel - Betegelen van de muren