Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kerksken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Kerksken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Kerksken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Kerksken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kerksken:

Badkamer vergroten

Electriciteit leggen. Leidingen voor water. Muren bepleisteren e.d. Momenteel 4m x 4m maar graag 5m x 5m dus muur uitbreken.

Badkamer te renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen na waterschade. Ik wil hierbij een douchebak met glazen wand, een enkele wastafel en een dakraam vernieuwen. Bevloering : laminaat. Nieuwe tegels. Badkamer van 5m².

Tekening van badkamer: mogelijkheden renovatie

Ik zoek iemand die onze badkamer kan aanpassen volgens de mogelijkheden, ruimte etc of het haalbaar is met de ruimte en kostenplaatje dat het kan zijn

Plaatsing van een volledige badkamer in ...

Plaatsing van een volledige badkamer in een ruimte die voordien een kamer was. Ideale ligging voor aanvoer en afvoer van water. Wc reeds geplaatst in aanpalende ruimte. Volledige plan gekend, zowel meubels als materialen. Tegels douche: grote tegels met kleine voeg, Tegels vloer: normale voeg. Electriciteit wordt geplaatst voordien, aanmerkingen door vakman kunnen zeker nog in aanmerking worden genomen.