Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Laarne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Laarne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Laarne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Laarne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Laarne:

2 nieuwe badkamers installeren bij totaalrenovatie

In een totaalrenovatie willen wij 2 badkamers en een gastentoilet laten installeren. BK 1 - Gelijkvloers - 3m x 3,5m - toilet, inloopdouche, bad, dubbele lavabo. BK 2 - Eerste verdieping - 2m x 2m - douchecabine, toilet, enkele lavabo. Gastentoilet op gelijkvloers met toilet en handenwasser. Alle sanitaire leidingen en afvoeren worden vernieuwd op dit moment. Ook alle badkamermuren te betegelen.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik wil een bestaande badkamer laten renoveren. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 m². Een nieuwe wand betegeling, een inloopdouche ipv het huidige ligbad, een dubbele lavabo en een nieuw hangtoilet.

Volledige badkamerrenovatie

Volledige badkamerrenovatie : Behalve WC moet alles nog gedaan worden. Zijnde vloeren, wanden (al dan niet met tegels of wanden zonder voegen), bad, inloopdouche, 2 wastafels en meubelinrichting. Oppervlakte badkamer is 16.50 m². Graag verder te bespreken ter plaatse.

Inloopdouche maken

We hebben een bad waarin we eigenlijk altijd douchen en blijkbaar is er een beginnend vochtprobleem (in het toilet aan de andere kant en de inkomhal een verdieping lager). We hadden daarom graag ineens het bad laten verwijderen en een inloopdouche laten plaatsen. In bijlage foto's van de badkamer; het doel is om de badkamer te behouden en enkel het bad en de tegels direct rond het bad te verwijderen (tot aan het plafond); deze te vervangen door kunststofplaten (cfr. Waterdichtheid), tegels of iets anders dat u kan aanraden + plaatsen van een nieuwe kraan & regen-douchekop. En uiteraard dus ook een douchebak en lang raam. Afmetingen van het bad: * Lengte: 178,5 cm * Breedte: 78 cm * Hoogte: 42 cm vanaf de grond, bad ligt wel iets dieper "onder het vloerniveau".

Lek in badkamer herstellen

Waterschade op plafond in de living door lek in aansluiting van de douche . Graag offerte voor herstel douche + gyproc plafond. Verslagvan Lekdetectie Polygon is beschikbaar.

Douche in slaapkamer

Slaapkamer renoveren met daarin een badkamer, douche, wastafel en meubels.

Volledige renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer. Plaatsing douche en badkamermeubels; nieuwe betegeling muur en vloer. Uitbreken bestaande badkamer (badkuip en badkamermeubel; alsook plafond (planchetten), vloer en wandbetegeling.