Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Ledeberg (Gent) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Ledeberg (Gent).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Ledeberg (Gent) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Ledeberg (Gent) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Ledeberg (Gent):

Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel

De oude wastafel werd reeds afgekoppeld. Het appartement is nog leeg maar wordt binnenkort totaal bemeubeld. De wastafel in de badkamer komt tegen een muur van 0,90 m. breed. Er bestaan 2 aansluitpunten, een voor koud en één voor warm water. Levering ter plaatse gebeurt op 07 januari. Vanaf woensdag 9 januari kan de plaatsing gebeuren. Zelf moet ik voordien het blad in blauwe hardsteen een paar keer inwrijven met "vlekstop"

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren in mijn appartement om het klaar te maken voor verkoop. Bestaande badkamer dient uitgebroken te worden. Het bad wordt vervangen door een douche, dus wateraanvoer en -afvoeren dienen aangepast te worden. Muur- en vloerbekleding dient vernieuwd te worden. Douche en badkamermeubel is reeds besteld en zal geplaatst worden door installateur.

Nieuwe douche plaatsen en betegelen

Ik heb momenteel een ruimte van ongeveer 1m40 op 1m40, hier staat een douchecabine in. Deze moet afgebroken worden en dus vervangen door een inloopdouche. Muren betegelen, plaatsen van afvoer ed... Dit zou op korte termijn moeten uitgevoerd worden.

Badkamer afwerken

De badkamer is deels afgewerkt door onszelf: de douche is geïnstalleerd en een deel is betegeld. De rest is onaf. We weten ook niet in hoeverre de douche goed geïnstalleerd is, omdat we soms problemen hebben met de afvoer.

Installatie bad en WC

Installatie bad en wc. Ongeveer alle onderdelen zijn er. Graag ter plaatse komen kijken, er is weinig plaats,weinig marge. Raam is schuine muur en bad moet rechtstaan. Oppervlakte badkamer is 7 m². Graag advies en ter plaatse komen kijken.

Renovatie van de badkamer

Ik heb een woning gekocht waar ik in woon. Gauw merkte ik dat het huis verborgen gebreken heeft. Oa mankementen in de badkamer. Volgende dinsdag komt de dienst bouwtoezicht nazien wat er moet / kan gebeuren. Graag had ik een idee wat het prijskaartje daarvan kan zijn. Neem gerust contact voor een afspraak.

Wij willen onze badkamer renoveren, dwz ...

Wij willen onze badkamer renoveren, dwz bad uithalen badkamer vergroten, nieuw bad en douchekabine plaatsen, lavabo en toilet. Nieuwe betegeling en loodgietwerk.

Gecombineerde opdracht van ...

Gecombineerde opdracht van badkamerrenovatie en de aanleg van een centrale verwarming in een bestaande rijwoning. De badkamer dient volledig gerenoveerd te worden en uitgerust te worden met een douche, een toilet en een dubbele lavabo met bijhorende kasten. Op de eerste verdieping komt er nog een nieuw toilet, uitgerust met een toilet en lavabo. Huidige verwarming met aardgaskachel is te vervangen door een centrale verwarming met een combiketel met 7 radiatoren. Plaatsing van een centraal mechanisch extractiesysteem.

Installatie van nieuwe badkamer incl. ...

Installatie van nieuwe badkamer incl. gaswandketel (verwarming) op eerste verdiep. Badkamer bevindt zich nu op gelijkvloers.