Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsing wastafel met verlichting en spiegel:

Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel

De oude wastafel werd reeds afgekoppeld. Het appartement is nog leeg maar wordt binnenkort totaal bemeubeld. De wastafel in de badkamer komt tegen een muur van 0,90 m. breed. Er bestaan 2 aansluitpunten, een voor koud en één voor warm water. Levering ter plaatse gebeurt op 07 januari. Vanaf woensdag 9 januari kan de plaatsing gebeuren. Zelf moet ik voordien het blad in blauwe hardsteen een paar keer inwrijven met "vlekstop"
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing wastafel met verlichting en spiegel uit heel België:

Voledige renovatie van sanitaire installatie en plaatsing volledige centrale verwarming

Betreft een kleine woning waar alles vanaf de meter moet vernieuwd worden leiding naar badkamer voor inloopdouche wastafel en toilet , de keuken condensatieketel afwasbak en afwasmachine en een buitenkraan direct achter de keuken. Plaatsen van 2 radiatoren in living en 1 radiator in de keuken en 1 in de badkamer [ is handdoekdroger ] 1 in de slaapkamer 1 kleine radiator in de toilet ,de totale woonoppervlakte is ongeveer 50 m² , afvoeren voor badkamer en keuken en toilet ook te vernieuwen . Gasmeter hangt in de garage is ongeveer een 12 meter vanwaar de ketel komt te hangen .

Plaatsen van een inloopdouche

Een kleine ruimte (gelegen naast de badkamer) van 2,5 m² laten ombouwen tot inloopdouche + plaatsing kleine wastafel en eventueel klein meubel.Schets ter beschikking.

Installatie elektrische boiler

Graag installatie boiler 50L met + collectoren (wc, douche, lavabo, wastafel, 2 kranen) Dit zou voor 24 december moeten uitgevoerd worden. Enkel plaatsing

Renoveren badkamer

Ik wens graag mijn badkamer te renoveren. Afmetingen zijn: 11 m² (4,27 lang en 2. 60 breed) In de badkamer moet komen een douche van 1. 70 met muurtjes in gipsplaten en betegeld met tegels (60 op 60) en aan de kraan een gedeelte met mozaïekmatten van 40 op 40, wastafel en spiegel, achteraan ook afgewerkt met mozaïekmatten die deels overlopen op de vloer (zie vb plan), hangwc en radiator Vasco. Graag arbeidsuren plaatsing en afbraakwerken apart vermelden in de offerte. Materiaal is in bezit.

Vernieuwen van de badkamer

Plan afbraak zelf te doen. Te voorziene nieuwe toestellen, inclusief kraanwerk: hangtoilet, inloop douchebak witte kuip ,90 x 1.40, lavabo meubel enkele wastafel. Renovatie van alle vloer en wandbekleding alles moet hertegel worden. Plaatsing ventilator met dakdoorvoer.

Plaatsen van badkamermeubels

Plaatsing 3 wastafelmeubels met aansluiting. Plaatsen en monteren kolomkast. Plaatsen en aansluiting toilethandbakje. Geschatte werktijd 3 h met 2 personen ( gewicht wastafel 90 kg).

Kranen vervangen

Ik wil een nieuwe kraan aan wastafel badkamer en een thermostatische douchekraan, alsook nieuwe vlotter wc. Heb zelf geen kranen of vlotter, dus graag levering en plaatsing.

Inrichting nieuwe badkamer woning

De badkamer wordt verplaatst naar een andere ruimte, de plaatsing van waterleiding met collector, riolering, elektriciteit en luchtafvoer wordt reeds uitgevoerd door installateur. We willen nog offerte voor de inrichting van de badkamer volgens bijgevoegd plan; toilet, wastafel, bad en inloopdouche (op verhoogde chape met 2 gyprocwanden), vals plafond met voorziening voor luchtafvoer en led-verlichting, muurbetegeling tot plafondhoogte en vloerbetegeling. Schets ter beschikking.