Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mariakerke:

Badkamerwerken uitvoeren

Ik wil de wastafel + kraan laten vervangen.

Douchecabine weghalen en vervangen door X2O inloopdouche

Douchecabine is een pakket aan onderdelen, geen sloopwerk. Op vrijgekomen plaats komt een inloopdouche van X2O. Douchebak 90x120. Glazenwand 1.20 m en glazendoor 0.90 m. Tegelwanden opnieuw bezetten met kunststof platen. Aansluiting koud en warm water verplaatsen. Afvoerputje aansluiting aanpassen. Afzuiging naar buiten voorzien via zijmuur.

Herstellen lekkage inloopdouche

Inloopdouche in houtskeletbouw lekt. De bodem van de douche is een zwarte rubberlaag (zo ziet het eruit) met daarboven een uitneembaar houten latten palet. De lekkage komt vermoedelijk uit het slecht plaatsen van die rubberlaag.

Emailleren van douchekuip

Het opnieuw emailleren van een douchekuip van 75 X75. Dient deze uitgebroken te worden of kan dit ter plaatse worden gedaan?

Badkamer renovatie

Huidige bad van 170x70 moet verwijderd worden omwille van herstelling van lek aan de leiding achter de betegeling. We wensen een offerte voor de heropbouw van de badkamer met volgende kenmerken: Huidige oppervlakte 2,64 (diepte) x 2,05 (breedte). Uitbreken muur naar toilet en huidige deur, wegnemen toilet (wordt behouden), bijplaatsen valse wanden met nieuwe deur. Nieuwe oppervlakte naar schatting 3,64 (diepte) x 2,05 (breedte). Uitbreken van vloer betegeling (opgelet: elektrische verwarming in de vloer). Nieuwe douche plaatsen.Vervangen van koud en warme koperen waterleidingen door koud en warme geïsoleerde waterleidingen met groter debiet naar wastafel kinderkamer (w/k) , toilet (k), lavabo (w/k) en 2 douche-aansluitingen (w/k).

Renovatie

De badkamer op de eerste verdieping dient volledig gerenoveerd te worden wat betreft bad + douche + meubelen + wandbekleding en plafond.

Renovatie van de badkamer (260x260). ...

Renovatie van de badkamer (260x260). Aansluitingen leggen/aanpassen voor massagebad, regendoucheset, inloopdouche en voor toilet. Alles te installeren. Geen betegeling voor vloer en wanden.

bad en vloer kunnen behouden blijven. ...

bad en vloer kunnen behouden blijven. Nodig: plaatsing effen muren en plafond (steentjes boven bad), verplaatsing lavabo, plaatsing douche, nieuwe wc. Uitbreken 2 kleine stukjes muur.

Graag willen wij onze badkamer volledig ...

Graag willen wij onze badkamer volledig renoveren, wat inhoudt: afmetingen 2.50 x 4m. afbraak wandbetegeling + nieuwe betegeling plaatsen, vloertegels uitbreken en plaatsen, afbraak bad en installeren van ruime douche, afbraak toilet (geen toilet meer), afbraak radiator, ...

Renovatie + waterdicht maken van douche ...

Renovatie + waterdicht maken van douche cabine ( tegels / inloop douche )