Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Meldert (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Meldert (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Meldert (O Vl) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
totaal badkamer renovatie uitvoeren, badkamerrenovatie met inloopdouche, badkamer renoveren met inloopdouche, totale badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer volledig renoveren met inloopdouche, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, totale badkamer renoveren met inloopdouche, strakke badkamer plaatsen, totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe, badkamer gedeeltelijk renoveren, verbouwing badkamer met douchecabine, badkamer renoveren, badkamer renoveren, verbouwing keuken en toilet afmaken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Meldert (O Vl) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Meldert (O Vl):

Badkamer renoveren

Ik zou graag mijn badkamer willen laten renoveren. Maar ik zou zelf instaan voor de afbraak, de betegeling enz. Ik zoek nog iemand die de loodgieterij en meubels kan plaatsen.

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90

Verbouwing badkamer met douchecabine

Ik wil graag de gehele badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2,5 bij 3. In de badkamer is een ligbad die ik wil laten vervangen door een douchecabine. De douchecabine en lavabo zijn reeds aangekocht. De wand moet vervangen worden door tegels en graag zou ik ook een afzuigsysteem laten plaatsen en nieuwe vloer.

Badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie op een penthouse. Appartement op de vijfde (bovenste) verdieping. Volledige renovatie, indeling wijzigen, coördinatie door 1 firma. Graag ook inloopdouche.

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe

Volledige renovatie van onze oude badkamer: Met een inloopdouche, betegelen, nieuwe vloer, plafond, aanpassen elektriciteit. En ook de afbraakwerken. Komen kijken ter plaatse. Oppervlakte van de badkamer : 1.80 op 2.30 meter. Er zit een raampje in de badkamer.

Inloopdouche plaatsen en tegelwerken uitvoeren

2 murenlaten met een met 2 deuren voor rolstoel in een garage. Vloer leggen en eventueel bezetten. Wc en wasbak installeren evenals enkele leidingen leggen voor de aansluiting van water en verwarming. Chauffageradiator ophangen.

Plaatsen van nieuwe douche en nieuwe hang-WC in kleine badkamer

In mijn kleine badkamer wil ik een nieuwe douchebodem (op pootjes) met twee nieuwe douchedeuren (een vaste en een draaiende) installeren, als ook de oude WC vervangen door een nieuwe hang-WC (met Geberit-spoelsysteem). Ik zoek iemand voor de plaatsing, aansluiting op de waterleiding en afwerking met een ombouw die nadien betegeld kan worden (door een tegelspecialist). Enkel voor de plaatsing.

Complete badkamer renoveren

Volledig uitbreken van badkamer, en van 0 herbeginnen. Inloopdouche / Badkamermeubel met 1 lavabo / opbergruimte / Liefst toilet dat kan aangesloten worden op gewone afvoer. Verwarming kan eventueel blijven. Afzuiging moet inbegrepen worden. Betreft een kleinere badkamer oppervlakte van de badkamer 10 m².

Douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Oude douche uitbreken. Nieuwe halfopen cabine plaatsen. Nieuwe cabine aan te kopen door vakman.

Complete badkamer renoveren met inloopdouche

De indeling wijzigen, complete badkamerrenovatie uitvoeren. Huidige badkamer bestaat uit bad, wc en badkamermeubel met twee wasbakken. Wat ik wens is inloopdouche, bad, wc. Leidingen moeten aangepast worden.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik wil een bestaande badkamer laten renoveren. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 m². Een nieuwe wand betegeling, een inloopdouche ipv het huidige ligbad, een dubbele lavabo en een nieuw hangtoilet.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Wij kochten een woning waar de badkamer 5 jaar geleden gerenoveerd werd. Deze is dus tip top in orde, maar heeft echter geen bad. Om die reden willen wij de badkamer gedeeltelijk renoveren. De wc, badkamermeubel, vloer etc mag blijven. We zouden de huidige douche willen uitbreken en vervangen door een inloopdouche en bad met afgeschuinde hoek. De badkamer is ongeveer 6 m².

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douche plaatsen in een badkamer. Dit zou een douchebak en deuren bedragen. Eventueel kleine cabine indien mogelijk. Max oppervlakte = 85 X 85 X 200

Vervangen van waskom (badkamermeubel)

In de bestaande waskom (zie foto) is een gatje in de email . Deze waskom dient vervangen te worden door hetzelfde model en gemonteerd.

Badkamer compleet renoveren

Badkamer renovatie: Sanitair vernieuwen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer Oppervlakte ongeveer 12 m². Sanitair vervangen. Toilet douche en Bad lekken. Graag inloopdouche plaatsen. Volledig nieuwe tegels plaatsen. Ter plaatse komen kijken indeling badkamer.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Nieuw meubel, douche, bad en toilet. Betegelen over bestaande betegeling. Ook oude douche en wc scheidingswanden uitbreken.

Vloer badkamer herstellen en verven

verwijderen van oude tape en wegsnijden van slecht geplaatste kit o.a. in de naad vloer-wand. mechanisch vlakschuren van de vloer plamuren met epoxy plamuur of poliester plamuur pu-kit in elastische naden rondom de vloer en rondom toilet verven van de vloer (rode 2-componenenten vloerverf libert staat ter plaatse – zie bijgevoegde technische fiche – dit is de verf/kleur die ook op de wanden staat)

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie - 15 vierkante meter. Volledige renovatie. Bad eruit, douche eruit, meubel eruit. Nieuwe tegels en wanden. Nieuw plafond.

Badkamer renoveren

Oppervlakte van de badkamer is 7 m². Ligbad vervangen voor inloopdouche, bestaande wc vervangen voor hang wc, vernieuwen verwarmingsradiator, dampvacuatie dmv ventilatierooster.

Zolder omvormen tot badkamer

Complete nieuwe badkamer in een ruimte waar nog niets was, enkel zolderruimte. 17m². Leidingen dus ook doortrekken.

Badkamer behandelen met betonstuc

Ik wil graag mijn badkamer laten bezetten met betonstuc. Het gaat om een badkamer van zo een 9 m² waar de wanden en de vloer moet worden gedaan.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil graag een complete badkamerrenovatie uitvoeren. Het gaat om een badkamer van 33 m². Het gebruikte materiaal is allemaal in samenspraak en aan te kopen door de specialist.

Badkamer renoveren

Uitbreken van de bestaande badkamer van zowel het ligbad - toilet - badkamermeubel -muurbetegeling en vloer-tegels. Plaatsen van een instapdouche ( voordien ligbad ) vloer - wanden ( geen tegels ) liefst muurwanden - badkamermeubel met een wastafel + wc - afmetingen badkamer 193 cm breed en 302 cm diep. Graag de prijs voor de werkuren afzonderlijk.

Plaatsen bubbelbad

Ik wil een bubbelbad laten vervangen door een nieuw, dezelfde plaats, dezelfde grootte, aansluitingen + silliconen aanbrengen. Bubbelbad reeds aangekocht.