Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Mere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Mere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Mere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Mere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Mere:

Douchedeur plaatsen

Douche is geïnstalleerd maar de vorige aannemer wou/ kon de deur niet installeren. Douche is 1m20 breed en ik vermoed dat de deur even breed moet zijn. Deur nog niet aangekocht.

Totaalrenovatie kleine douchekamer

Vervangen douchecabine door inloopdouche.Betegeling , kranen aangepast. Vaste douche.

Volledige renovatie badkamer en betegelen

Volledige renovatie huidige badkamer en volledig betegelen. Oude badkamer moet uitgebroken worden. Huidige ruimte met douche word dan een inloopdouche+ wc gelijkvloers ook helemaal vernieuwen (betegeling, vloer, lavabo, wc). Volledige Renovatie drie ruimtes dus. Graag prijs inclusief en exclusief het uitbreken van de badkamer. Wij zouden graag snel aan de badkamerwerken willen starten.

Slaapkamer ombouwen naar kleine badkamer

Het gaat om een slaapkamer ombouwen naar kleine badkamer op eerste verdieping. Ombouwen van slaapkamer naar badkamer. -Met inloopdouche -Dubbele wastafel -Badkamerkasten -Tegels -Vloeren Adres na te vragen door de vakman zelf.

Renovatie van badkamer

Renovatie van badkamer. Woning 17 jaar oud. Adresgegevens bij afspraak. Afmetingen: 3m20 op 3m10.

Verbouwing douchekamer en afwerking 2 WC's

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de werkzaamheden hieronder opgelijst. Adres: 9420 Erpe-Mere. A) DOUCHEKAMER (LxB: 2,52 m x 0. 92 m): Is ruwbouw met badkamerpleisterlaag op de muren. Afvoer en leidingen voor koud en warm water zijn voorzien. 1) Sanitair en leidingen moeten nog aangesloten worden op het systeem. 2) Elektriciteit is voorzien (schakelaars en stopcontacten moeten nog aangesloten worden). 3) Chape en vloer moet nog gelegd worden. 4) Betegeling (faience) moet nog gebeuren. 5) Plafond afwerken (gyproc of schilderen). 6) douche en wandlavabomeubel installeren. B) WC1 (LxB: 1. 55 m x1,00 m): 1) kastje op maat. 2) Plafond afwerken (gyproc of schilderen). 3) wand betegeling (faience). C) WC2 (LxB: 1. 50 m x1,05 m):

volledig herindelen en renoveren van de ...

volledig herindelen en renoveren van de badkamer