Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Moorsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Moorsel heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Moorsel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Moorsel of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Moorsel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vernieuwen, totale badkamerrenovatie, badkamer renoveren en betegelen, badkamer renoveren, badkamer maken en leidingen aanpassen, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, volledige renovatie van badkamer, badkamer renoveren, plaatsen van een nieuwe badkamer, badkamer te vernieuwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer vernieuwen met inloopdouche, plaatsen van een volledig nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Moorsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Moorsel:

Totale badkamerrenovatie

Het betreft een complete badkamerrenovatie met een oppervlakte van 9 m². Alles moet vernieuwd worden, kasten, inbouwkasten, kolommen, betegelen, nieuw bad... Er dient ook een plaats te worden voorzien voor een wasmachine.

Plaatsen van een nieuwe badkamer

We willen een nieuw badkamer (bad, lavabo, toilet) plaatsen in een ruimte waar er niets van sanitair is. Er moeten nog waterleidingen, afvoer enz. geplaatst worden.

Badkamer renoveren

Renoveren van de badkamer: Aan de andere kant is nu een bad met daarnaast zo'n ouderwetse lavabo om je voeten in te wassen, er zijn dus 2 afvoeren daar aanwezig. Ik zou die hele zijde van de badkamer een bad en inloopdouche combinatie willen over de gehele lengte van de badkamer Sanitair vernieuwen De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 2,5 meter.

Aansluiten en plaatsen van badkamermeubel, radiator, douche en betegeling van de badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle leidingen zijn reeds voorzien. Volgende zaken moeten gebeuren: betegeling doucheruimte en de rest van de badkamer. Plaatsen douche (90 op 90) met glazen wanden. Plaatsen toilet. Plaatsing radiator. Plaatsing badmeubel. Al het materiaal, ook de tegels hebben we reeds aangekocht. Alles moet dus gewoon aangesloten worden en de muren betegeld.

Vervangen ligbad en wasbassins

Ligbad uitbreken en vervangen door inloop bad. Vervangen van 2 wasbassins met kasten eronder. Adres op aanvraag vakman.

Inloopdouche plaatsen

Het is voor het plaatsen van glazen wanden voor de inloopdouche. Afmeting 90cm /120cm. De glazen wanden hebben wij al gekocht. Wij zitten momenteel zonder douche dus wil vragen of het per direct kan. Dringend een vakman gevraagd!

Badkamer vernieuwen

Vervangen bad door douche, vervangen vloer en plafond, plaatsen deur. Badkamer 4 op 3 m.

Badkamer plaatsen

Douchebak plaatsen, kraan en douchestang plaatsen, betegeling muren, plaatsen veiligheidsglas, betegeling vloer. Oppervlakte badkamer: 2,7 vierkante meter Materialen reeds in bezit.

Badkamer volledig renoveren

Renovatie van badkamer ongeveer 6 vierkante meters groot, uitbreken oude badkamer, inloopdouche plaatsen, betegelen van vloer en muren, badkamer meubel en hangtoilet plaatsen.

Plaatsen WC en betegelen

Er dient een ophang wc geplaatst te worden en de plaatsing van een houten kist er rond. Is het eveneens mogelijk om de wc te betegelen, enkel de muren? 14 vierkante meter (tegels heb ik reeds). Er zou eveneens een wasbakje geplaatst moeten worden (heb ik reeds aangekocht) ter vervanging van een bestaande.

Vernieuwen badkamer

De afmeting van de badkamer is 4 m 35 op 2 m 46. In de badkamer moeten een douche, toilet, bad meubel en lavabo komen.

Renoveren badkamer

-4 M² Vloeren -15 M² betegelen -verwarming (elektrische radiator) -bad met douchemogelijkheid -hangtoilet -badkamermeubel met 1 lavabo -afvoer van vochtige lucht voorzien -voorzien van renovatie : op korte tijd – verhuurappartement -oude badkamer strippen

Inloopdouche plaatsen

Komende maand verhuis ik. In de badkamer van de nieuwe woning bevindt zich enkel een ligbad. Ik wil dan ook graag een inloopdouche installeren. Graag had ik hiervoor een prijsofferte gevraagd. Enkele specificatiesdoucheplaat met afmeting 140 x 90 cm; witte kleur; materiaal: composiet of gelijkwaardig alternatief + benodigdheden (afwerkingspanelen, douchepotenafvoer sifondouche wand met afmeting 130 cm; helder glas; profielafwerking in chroomregendouche; als vb geef ik een hansgrohe douche op met nr Hansgrohe cromette E240 Showerpipe: opbouwdouchethermostaatkraan met afzonderlijke hoofd en handdouche). Graag deze of kwalitatief gelijkwaardige douche. Deze inloopdouche wil ik laten plaatsen.

Badkamer te renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. Ze is 172 cm op 251 cm, dus niet zo al te groot. Veranderen van vloer en betegeling, herleggen radiator en plaatsen combi bad/douche en lavabo.

Badkamer renoveren

Ik wil een inloopdouche plaatsen,waar nu het ligbad staat,en verder betegelen en vloeren en eventueel plafond. Afmetingen zijn:1,75mx 3,00m

Siliconen aanbregen douche

Nieuwe siliconen aanbrengen douche. Afmeting 80x120 cm.

Vervangen van siliconen rond douche en kranen badkamer

Vervangen van siliconen in de douche van de badkamer

Badkamer renoveren van a tot z

Graag een volledig nieuwe badkamer. Renoveren van A tot Z.

Bad en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad en WC. Betegeling niet nodig. Is voor een verhuurwoning.

Nieuwe badkamer installeren

Het voorzien van leidingwerk voor zowel afvoer als aanvoer. Het installeren van een boiler. Mag op elektriciteit. Variantes zijn toegestaan. In de kamer tegenover de douchekamer is een punt waar water kan genomen worden, alsook is daar een afvoer beschikbaar. Leidingwerk kan onder de houten vloer (in logeerkamer met waterpunt is op de houten vloer ook een laminaatvloer gelegd), of via de zolder op etage 3. Vloeren en plafonds en muren die beschadigd, open gebroken worden dienen nadien deskundig hersteld te worden in originele staat. Installeren van de badkamer met douche, toilet, wastafel, stopcontacten, verlichting. Zie bijlage 'beeldbestek' voor vormgeving. In de aanbieding dient een schets, of beschrijving van de aangeboden vormgeving toegevoegd te worden.

Ventilatie plaatsen in badkamer

Er dient automatische ventilatie in bestaande badkamer te komen. Dit omwille van schimmelvorming. Boven de badkamer is een plat dak. Dit wordt binnenkort geïsoleerd. Het is dus nu het ideale moment om de automatisch ventilatie te plaatsen (via dak of zijkant).

Renoveren badkamer

Ik had graag een offerte gehad voor een renovatie van een badkamer. Er zou een nieuw bad, meubel, spiegelkast en toilet in moeten komen. Graag zou ik het ook betegelen zo als op de foto. De maten zijn: Bad: L 1. 50m0 B 68cm H 47cm Meubel: L 66cm B 43. 5cm H 85cm Spiegelkast H 87cm B 80cm D 16. 2 cm Tegels: aan de muren: 1. 10m op 1. 5m 1. 10m op 67 cm tegen het bad: 1. 50m op 47 cm. De maten van het toilet heb ik helaas niet. Heb er wel foto's van. Ik weet niet of dit relevant is voor? In bijlage vind u de foto's van de badkamer.

Badkamermeubel met twee lavabos en bad in landelijke stijl en muur betegelen

Plaatsen van een badkamermeubel met twee lavabo's een spiegelkast en een bad in landelijke stijl. Eventueel zouden wij ook een deel van de muur betegelen.

Inloopdouche installeren

Ik wil een inloopdouche laten installeren - douchebak nodig van 85 cm + glaswerk en deur. Materiaal en mogelijkheden ter plekke te bespreken.

Herstellen stoomdouche TEUCO Stoomdouche

- Thermoskraan is defect , de knop die de temperatuur regelt. - Koppelstuk doucheslang is afgebroken, graag herstellen. - Foto's kunnen worden overgemaakt eens het eerste contact is gelegd met een potentiële hersteller. Graag een vakman die met het merk is vertrouwd , of die de stukken heeft.