Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Nazareth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Nazareth.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Nazareth of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Nazareth die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Nazareth:

Vernieuwen silicone douche

Opspuiten silicone rond douche.

Installeren sanitaire leidingen, badkamers en wc’s in nieuwbouw

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van een nieuwbouwwoning te Nazareth. Betreft het plaatsen van alle sanitaire leidingen alsook plaatsen van badkamer en 1 douchekamer. Ook 2 aparte wc’s. Materiaal kopen we aan bij X2O.

Jacuzzi Whirlpool herstellen

Ik zou graag een bad/jacuzzi laten herstellen. Temperatuur verwarmt niet boven de 20 graden. Merk Whirlpool.

Badkamerrenovatie

Plaatsen van nieuwe badkamer in lege ruimte van 7m² . Leidingen zitten klaar in de ruimte onder de badkamer. Plaatsen van tegels (vloer+wand) aansluiten van douche, lavabo, wc plaatsen van stopcontacten en lichtpunten. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 7m²

Plaatsen regendouche

Plaatsen van regendouche (Grohe), oude moet afgekoppeld worden , Grohe Euphoria, water toevoer is ok. Nieuwbouw van 4 jaar.

Bad vervangen door douche

Ik wil een bad vervangen door een inloopdouche, een nieuwe vloer in badkamer en nachthal. Badkamer is 1,4 X 1,9, nachthal 4,5 X 0,5

Renoveren van badkamer

De badkamer is onder een schuin dak

Volledig nieuwe badkamer met ...

Volledig nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel

Verzetten bad,installeren nieuwe douche, ...

Verzetten bad,installeren nieuwe douche, vervangen bestaand toilet, muurtje in gyproc plaatsen, renoveren betegeling.