Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe douchecabine plaatsen:

Nieuwe douchecabine plaatsen

Plaatsen van een Desco douche in de badkamer. Oude douche te vervangen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Semmerzake (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe douchecabine plaatsen uit heel België:

Douchecabine vernieuwen

Ik zou graag mijn oude douchecabine laten uitbrekenen en er een nieuwe moderne laten plaatsen. Deze staat beneden in de berging. Daarnaast moet er ook naar de afvoer gekeken worden, want die is verstopt.

Douchecabine vervangen door een inloopdouche

Er staat nu een douchecabine van een standaardmaat die zou weg moeten. In de plaats een inloopdouche plaatsen met 1 venster aan de zijkant.

plaatsen van douchecabine

Ik zoek een installateur om een douchecabine te plaatsen op een bestaande douchebak.

Badkamer en benedentoilet verbouwen

Ik wil mijn badkamer en benedentoilet verbouwen. In de badkamer bevinden zich nu een badkuip, toilet, wastafel en kast. We zouden graag alles laten afbreken en een douchecabine, hangtoilet en nieuwe meubelen laten plaatsen met bijhorende tegels aan de zijden. Ook ons toilet beneden met bijhorende wastafel zouden we volledig willen renoveren. Onze meubels zouden we bij X2O bestellen.

Douchecabine plaatsen

Bad vervangen door een douchecabine en inloopdouche.

Acrylpanelen plaatsen in douche

ik wil acrylpanelen in mijn douche laten plaatsen over de bestaande wandtegels. Graag op maat gezaagde panelen en afkitten met silicone. De douchecabine staat op een douche bak De panelen dienen van ongeveer 85 cm op 200 cm te zijn en dit 8 mm dik. De douchekraan moet opnieuw gebruikt worden

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine afbreken en nieuwe douchecabine plaatsen. Cabine : 11o cm x 80 cm.

Badkamer verbouwen

IK ben op zoek naar een persoon om mijn badkamer te renoveren, mijn meubelen heb ik al (zie bijlage). Wat er moet gebeuren is het volgende: - het betegelen van de vloer ca. 4 m2. - Het plaatsen van muur tegels ca. 4 m2. - Het aanpassen van de waterleiding waar nodig. - Het plaatsen van een douchecabine van 90/op 90cm. - Het plaatsen van een hang W. C. - Het maken van een opening in de buitenmuur voor afloop W.C, - Het plaatsen en aansluiten van afvoerbuis tegen buitengevel. (van eerste verdiep naar gelijkvloers); - Het plaatsen van spiegelkast, kolomkast, onderkast + waskom.