Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Sint Amandsberg:

Volledige badkamerrenovatie

Bestaande badkamer renoveren. Badkamer boven badkamer beneden maken. Leidingen doortrekken.

Badkamer renoveren

Wij gaan onze badkamer renoveren. Wat moet geplaatst worden is een inbouwbad, de douche en wastafels. Alle leidingen liggen er grotendeels (bad en douche worden omgewisseld van plaats dus afvoer en warm- en goudwatertoevoer zijn reeds aanwezig). Ook moet er betegeld worden: de douche wordt volledig betegeld, de badomkadering en de vloer.

Plaatsen en aansluiten badkamer

Plaatsen van douchewand, hangtoilet, kranen - materiaal X2O

Badkamer met douche renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik doe zelf de stripwerken. Er moet een douchetub komen van 1.20 x100 (+ afloop versteken) , schuifdeur, douche armatuur, kastje met lavabo. De materialen heb ik aangekocht bij X2O. Er is een handleiding beschikbaar. Muur-en vloertegels zetten is reeds uitbesteed.

Badkamer renoveren

Badkamer laten renoveren (ong. 2,5 x 3,8). Volledig uitbreken, vloeren, betegelen, elektriciteit, leidingen en afvoeren aanpassen, vervangen van chauffage en plaatsen van een inloopdouche, meubel met 2 lavabo's, spiegelkast, accessoires, toilet. Dit platform werd ons aangeraden door X2O, waar we naar alle waarschijnlijkheid de nodige meubels gaan aankopen.

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.

Vernieuwen badkamer met aangekochte materialen

Volledig badkamer renovatie .. tegels en vloeren inclusief . Badkamer van 3 m op 4 m. Bad vervangen door douche, hangend toilet plaatsen.Lavabomeubel installeren. Enkel plaatsing.

Complete renovatie van twee gastentoileten en badkamer

Nieuwe woning aangekocht. Deze dateert van '72 en voor wij erin gaan, moet er dus 't een en ander gebeuren van renovatiewerken. Onder meer de badkamer en twee gastentoiletten willen we volledig vernieuwen. Het gaat om volgende afmetingen: Badkamer: ongeveer 1,98m bij 2,96m gastentoilet 1: 89 cm bij 1,10 m gastentoilet 2: 89 cm bij 1,36 m. In de badkamer zouden we een bad, lavabo + lavabo meubel,

Badkamerrenovatie

Opfrissen oude badkamer, verplaatsen boiler, plaatsen douche, betegeling.

Inloopdouche te plaatsen

In mijn badkamer dient de badkuip te worden vervangen door een inloopdouche. Ook faience te vervangen in dat deel van de badkamer. Graag bezoek ter plaatse om de prijsopgave te kennen.