Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Sint Niklaas:

Hangtoilet plaatsen in badkamer.

Hangtoilet plaatsen en aansluiten in badkamer.

Glaspaneel installeren

De glaspanelen en toebehoren installeren. Glaspaneel van 96x200 cm in drie verschillende badkamers

Sanitair installeren

Sanitair installeren van X2O. Moet geplaatst worden bij voorkeur voor het bouwverlof. Er moet ook betegeld worden. Keramisch 60 * 60 * 10.

Badkamer renoveren

Plaatsen van bad.Aansluiten van bad. Betimmering om het bad.Tegels liggen. wc aansluiten badkamermeubel aansluiten Spiegelkast hangen Materiaal reeds aangekocht. Badkamer : 3m70 op 3m80 Materiaal van X2O

Rolstoelvriendelijke badkamer plaatsen

Er moet een volledige, rolstoelvriendelijke badkamer komen met meubel en inloopdouche. Badkamer : 6,95 m² Geen betegeling.

Kleine badkamer renoveren

De badkamer laten renoveren. de afmeting van de badkamer is 1m70 op 3m50. In de badkamer heeft huidige bad maar zou graag een douche willen plaatsen. Toilet heeft een speciale vermaler en ik wil een andere vermaler + toilet laten staan omwille van te veel lawaai De oude radiatoren vervangen. betegelen vooral de douche.

Badkamermeubels plaatsen

Plaatsen van een 60 cm badkamermeubel met spiegelkast en een kolomkast. Ook oude meubels wegnemen. Meubels besteld bij X2O in Sint-Niklaas.

Badkamer ombouwen naar inloopdouche

Sanitair plaatsen besteld bij X2O. Volledige inloopdouche, platen tegen de muur.

Vernieuwen van siliconen rond bad

Vernieuwen van de siliconen rond bad. Ik heb dit zelf slecht gedaan en dit dient opnieuw te gebeuren. Wegens tijdsgebrek dien ik dit uit te besteden.

Douchescherm en douchekraan plaatsen

Ik wil graag een douchescherm op mijn bad, dit zou max 90cm breed mogen zijn, graag wil ik ook een nieuwe kraan + douchekop etc aan de muur.