Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer ombouwen naar inloopdouche:

Badkamer ombouwen naar inloopdouche

Sanitair plaatsen besteld bij X2O. Volledige inloopdouche, platen tegen de muur.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer ombouwen naar inloopdouche uit heel België:

Zolder ombouwen tot ouderlijke suite

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zolder van 40m² te verbouwen tot eenouderlijke suite . er moet er een badkamer ,slaapkamer en dressing komen . Voor de badkamer op zolder moeten de leidingen getrokken worden . De electriciteit moet ook gebeuren, isolatie, schilderwerken, bevloering,.......... Op de eerste verdieping moet er een tweede badkamer ook vernieuwd worden met inloopdouche , bad, en badkamermeubel met dubbel lavabo .

verbouwingen uitvoeren

Graag het volgende uitvoeren: Leidingen van de spoelbak verplaatsen en aanpassen voor de nieuwe keuken . De radiorator in de keuken moet ook vervangen en verplaatst worden , alles is aanwezig qua leidingen In de badkamer moet de inloop douche verwijderd worden en een douchecabine plaatsen , de totale oppervlakte hiervan is 9m² Op de eerste verdieping een kamer ombouwen tot badkamer met wc en dubble lavabo met speigel De nieuwe badkamer moet ook betegeld worden ( de vloer en de wanden ) De totale oppervlakte hiervan is 12m²

Badkamer renoveren bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

Badkamer renoveren: Ligbad ombouwen naar douche en vloer vernieuwen. Betegelen, vloeren. Wastafels niet veranderen die mogen blijven.

Badkamer renoveren en inloopdouche met glazen wand

Sanitair vernieuwen. Oppervlakte badkamer is 9 m². Douche ombouwen tot inloopdouche-huidige tegels verwijderen-nieuwe betegeling vloer+wanden+gedeelte glazen wand plaatsen.

Badkamer renoveren

Ik wil een ruimte ombouwen tot badkamer. Er is een toilet en watervoorziening. De badkamer is 3m bij 4m moet gevloerd worden en betegeld. Toilet, badkamermeubel met 2 waskommen, een inloopdouche en een ligbad moet erin geplaatst worden.

Nieuw plafond badkamer plaatsen

Wij zijn bezig met het ombouwen van 1 van de slaapkamers tot een badkamer. Het huidige plafond (dat niet water- en vochtbestendig was) werd er reeds uitgehaald en ze zijn bezig met de installatie van de badkamer. We zijn echter nog op zoek naar iemand die een plafond kan plaatsen (materiaal nog te bespreken). Uiteraard is de prijs en kwaliteit van het materiaal belangrijk. Het plafond is +- 16 m².

Badkamer renoveren

Nieuw bad plaatsen, betegeling aan de muur bad, ombouw rond het bad, ombouwen wc muur en wastafel.

Ombouw garage naar leefruimte en badkamer

Ombouwen garage met dubbele poorten tot leefruimte. Plaatsen van een geïsoleerde scheidingswand in de garage (ongeveer 26. 6m²) Eventueel dakraam in te plaatsen. Plaatsen van douche, wasbak en toilet. Plaatsen van een vaste zoldertrap met kwartdraai in yellow pine 35 mm (onbehandeld) met balustrade en leuning boven rond het trapgat Isoleren en bekleden met gyproc van de buitenmuren(ongeveer 33m²) Uitplamuren van de geplaatse gyprocwanden : 1 x filler en 2x finisher Plaatsen van vloerplinten aan de geplaatste gyprocwanden ongeveer 30 lm Plaatsen bijkomende stopcontacten en aanpassen verlichting Isoleren van de zolder met KNAUF MULTIFIT 180mm, plaatsen dampscherm en aftapen van de naden.