Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Stekene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Stekene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Stekene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Stekene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Stekene:

Gedeeltelijke renovatie badkamer

Bestaand lavabomeubel en spiegelkast vervangen.

Installeren van douche

Wij zouden enkel een douche moeten laten installeren.

Badkamer renoveren met bad

Complete badkamerrenovatie. De oppervlakte: 5 vierkante meter Gyprop plaatsen, betegelen, nieuw bad wc lavabo kast. Ter plaatste komen kijken.

Renoveren van de badkamer

De badkamer (1,70mx2,65m) bevindt zich onder een schuin dak. De smalste zijde heeft 0,57m met de volledige hoogte (2,42m) en loopt dan schuin af tot 1,10m. Langs deze kant zou een (inloop)douche moeten komen. Op de lange kant in het dak heeft men in het midden een Veluxraam. Aan deze kant moet ook het toilet komen. Aan de overzijde heb je een deur vanuit de hoek vertrekkende. Wat zijn de mogelijkheden en op hoeveel zouden we minimaal moeten rekenen.

Badkamerrenovatie te doen

Nieuwe betegeling, plafond met leespots, ventilatie, nieuw badkamermeubel, eventueel nieuw toilet en inloopdouche Adresgegevens bij afspraak

Renovatie douche/Wc kamer

Kleine badkamer 2,5 x 2 m omvormen naar douchekamer met toilet. Vernieuwen. Nieuwe tegels vloer isolatie, douche, toilet en aanpassing van wateraanvoer/afvoer.

Douche +sanitair plaatsen ook tegels

Ik zoek iemand die een douche +wc en wastafel +vloertje kan leggen omgeving Stekene ,

Ik zoek iemand die verder mjn badkamer ...

Ik zoek iemand die verder mjn badkamer wil afwerken ik heb alles afgekapt dus allemaal blote muren en zou nu graag hulp kunnen gebruiken voor verder af te werken gaat nog om waterleiding te leggen wc plaatsen en douchecabine te plaatsen ik ga het materiaal halen