Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor gedeeltelijke renovatie badkamer:

Gedeeltelijke renovatie badkamer

Bestaand lavabomeubel en spiegelkast vervangen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeeltelijke renovatie badkamer uit heel België:

Bezetten en waterdicht maken van kelder

We zijn gestart met de renovatie van een hoekwoning die opgesplitst is in 2 appartementen. De gedeeltelijke kelder van zo'n 15m² ziet er niet uit! Er zit al een bezetting tegen de wanden van op de betonvloer tot op ± 1.60m. daarboven zit nog metselwerk dat wel nog vast is maar vraagt toch om een bezetting of dergelijke..!? Er staat ook een 4 cm water in voor het moment maar het word niet meer als het niet regent! We denken dat het water mss via een afwatering aan de achterkant binnen kan komen..? Dus kort door de bocht, volledig bezetten en waterdicht maken.

Elektrische vloerverwarming

Bij een totale renovatie, eventueel elektrische vloerverwarming voorzien in 2 badkamers,2 WC's,de keuken en de inkomhal. gedeeltelijke ruimtes dient er verwarming te komen. 2 badkmares en keuken. Nu gasverwarming en dit zal blijven.

Toiletruimte en badkamer renoveren

A) In een badkamer 2,80 (2,73 netto) m x 2,30 m. Gedeeltelijke functionele badkamerrenovatie zonder onnodig breekwerk met: 1)vervanging twee wasbekkens inclusief armaturen door ofwel: - twee nieuwe wasbekkens in witte kleur . - een gecombineerd dubbel wasbekken, eventueel ondersteund door kast volgens tekening in bijlage, in gelijkaardig materiaal als bestaande kastwand (combinatie lichte beuk-wit). 2) Vervanging WC door nieuwe kleur wit. 3) Renovatie met witte polyesterovertrek, of vervanging bad en douche, zonder armaturen, ofwel 1 op 1 ofwel door een combisysteem. Kleur wit. 4) herbetegeling vloer, eventueel ook gedeeltelijke verticale betegeling, zonder uitbreken van bestaand badkamermeubel. 5) plaatsing van een douchescherm van veiligheidsglas of polycarbonaat (vorm en syste

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Gedeeltelijke renovatie van badkamer: leidingen liggen nu onhandig voor plaatsen nieuwe badkamermeubel. Men moet deze leidingen dus infrezen en verplaatsen. Men moet ook de vloer en badwand herstellen. Hiernaast ook een nieuw, reeds aangekocht, verwarmingselement installeren met toebehoren. Ook in de keuken nog een kraan te installeren.

Gevel renoveren

Appartementsgebouw waar op verschillende plaatsen de crepi los komt. Alsook ramen die zijn vernieuwd en rondom de ramen er herstellingen moeten gebeuren. Te bekijken met de vakman wat er allemaal moet gebeuren, volledige of gedeeltelijke renovatie.

Renovatie van bestaande keuken

Wij willen een gedeeltelijke keukenrenovatie met eventueel een bijkomend meubel voor nieuwe toestellen. Het keuken blad moet behouden blijven, deze is in samenhang van afwerking van de vensterbanken ( Graniet) - eventueel nieuwe deuren met handvatten. - nieuwe kast voor toestellen ,

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

Voorzien van een aarding na gedeeltelijke renovatie van de elektriciteit.

Plannen nodig voor gedeeltelijke renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor een renovatie. De huidige aanbouwkeuken/toilet en afdak zou moeten vervangen worden door een nieuw gebouw (afgewerkt in hout aan de buitenkant) waar een keuken/berging/inloopdouche/toilet en afdak zou komen. De meeste aannemers vragen een plan, maar we zijn niet in staat om dit zelf te tekenen. We zouden dit plan ook nodig hebben voor de meldingsplicht bij de gemeente. Het gebouw zou ongeveer een 25M² omvatten.