Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Temse of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Temse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Temse:

Wand plaatsen in badkamer om WC af te schermen

Ik wil graag een afscherming voor de WC in de badkamer. Ik denk aan een glaswand of kunststofwand van 1 op 1 m. Als steun zou ik dit op pootjes zetten onderaan en eventueel aan de muur bevestigen met steuntjes.

Enkel plaatsing van badkamer

Volledige installatie van badkamer in maand november, voor de installateurs die nog een gaatje hebben... Afbraak tot casco voorzien door klant. Uit te voeren werken: plaatsen van gyprocwand 2m², 10m² tegelwerk, plaatsen van douche, bad (incl houten onderstel om af te kleden met betegeling) en lavabo incl kranen, afvoeren en toevoerleidingen in de badkamer zelf. Kranen, bad, douche en alle installatiemateriaal excl aanvoeren en afvoeren zijn reeds in offerte beschikbaar en op stock. Offerte is dus enkel voor plaatsing

Renovatie badkamer

Huidige badkamer (bad, toilet, radiator, lavabo) moet afgebroken worden. Enkel lavabo mag waarschijnlijk behouden blijven. Deze moet wel verplaatst worden. Er moet nieuw bad, douche (met douchebak), toilet en radiator komen. Plafond moet bekleed worden. Geen betegeling.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, vloertegels en wandtegels tot aan plafond. Bad vervangen door douche. Nieuw badkamermeubel en eventueel toilet. Nieuwe radiator voor verwarming.

Badkamer verplaatsen naar bovenverdieping sanitair bad meubelen plaatsen

Badkamer staat nu beneden. Moet boven geplaatst worden is juist dezelfde oppervlakte. Dit is een badkamer van 9 m². Enkel plafond moet plat worden gemaakt. Waarschijnlijk ook isolatie leggen. Bad afzonderlijk. Inloopdouche met douchebak onderaan. Dubbele lavabo meubel met spiegel. Toilet-hangsysteem.

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Verbouwen badkamer afmetingen 2,5 op 3 m bad meubel ,hang toilet, inloop douche en betegelen ,vloer leggen.

Nieuw bad plaatsen

Ik wens een nieuw bad want het huidige is te klein en verouderd.

Plaatsen van acrylwand douche

Ik wil mijn douchewanden vernieuwen want ze laten water door in de voegen. Daarom hebben ze mij aangeraden om volledige acrylwanden te plaatsen uit 1 stuk? Gelieve mij een prijs te geven voor een u wand van 3x90 op 2 of 2,4 m. Geplaatst.

Volledige badkamerrenovatie

Huidige badkamer moet er volledig uit. Wil graag compleet gerenoveerde badkamer met wc, ligbad, inloopdouche, lavabo, kolomkastje en handdoekdrogerradiator. Badkamer is ca. 5 op 4 meter. Liefst zo snel mogelijk de werken te laten uitvoeren.

Bathroom Renovation

I have a bathroom in 2*2(4 m²) and only the floor needs to be renovated in a good way. The floor is laying on woods.

Badkamer waterlek

Wij hebben een waterlek in de badkamer. Waterafstotende gyproc te plaatsen. Huidige douche weg.

Badkamer renoveren

Badkamer. Alles nieuw verplaatsen douche en een bad erbij, nieuw toilet en lavabo , brander moet op zolder komen en wellicht nieuwe leidingen en nieuwe panelen.

Renoveren van badkamer

Badkamer deels renoveren voldoet niet volgens woningverzekering. Ik heb geen lekken maar badkamer is wel verouderd. Foto ter beschikking

Afvoeren leggen

Wij hebben juist een huis gekocht en zouden graag van een van de slaapkamers een badkamer maken. We zouden graag een offerte krijgen wat het kost om de afvoeren te leggen en deze aan te sluiten op de huidige afvoer. de badkamer nu ligt juist de kamer ernaast.