Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wetteren:

Badkamermeubels installeren

Uitbraak oud badkamermeubel en installatie van een nieuw meubel, lengte 1,30 meter. Wastafel met 4 laden - plaatsing van 2 Blaufoss Echo eengreepswastafelmengkranen in chroom. Plaatsing van een spiegelkast met 3 draaideuren van vermelde lengte. Plaatsing Balmani Oberture. Plaatsing van Balmani Cubico LED armatuur van 1,20m Muurbekleding bestaat uit faience tegels.

Badkamer verbouwen

Wij willen een volledige renovatie van de badkamer. Met inloopdouche met ingebouwd kraanwerk, toilet en wastafel. We zoeken iemand die het sanitair kan doen en tevens ook de leidingen kan nakijken (en eventueel bij slijtage vervangen) De vloer en de muren worden door ons betegeld. Materiaal is aangekocht bij X20, kraanwerk van hansgrohe.

Badkamer renoveren

Een volledige renovatie van de badkamer: Vernieuwen waterleiding, nieuw plafond, vloer, muur isoleren en verplaatsen CV, bad vervangen door douche, nieuwe meubels, nieuwe deur. De badkamer is zo'n 6m²

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.

Complete badkamer renoveren met inloopdouche

De indeling wijzigen, complete badkamerrenovatie uitvoeren. Huidige badkamer bestaat uit bad, wc en badkamermeubel met twee wasbakken. Wat ik wens is inloopdouche, bad, wc. Leidingen moeten aangepast worden.

Totale badkamerrenovatie

Indeling wijzigen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Ongeveer een 8 m2 Volledig strippen en herindelen Momenteel een bad. Wij willen graag dit vervangen door inloopdouche. Mogelijkheden met vakman te bekijken.

Vernieuwing doucheruimte

We beschikken naast onze badkamer ook over een aparte doucheruimte. Deze zouden we graag vernieuwen. Afhankelijk van mogelijkheden (hebben wij te weinig verstand van) inloopdouche met zo een verwarming waar je handdoeken kan op drogen en een goedwerkende ventilatie (er is geen raam in die ruimte), eveneens andere tegels.

Inloopdouche en afwerking badkamer

De ruimte voor de inloopdouche is aanwezig maar de afwerking moet nog volledig gebeuren. Ook in de rest van de badkamer moet nog afwerking gebeuren met gipsplaat/betegelen en moet er nog waterdicht parket of linoleum komen. Uitvoering gepland eind mei. De werken zijn al gedeeltelijk begonnen door echtgenoot nu nog afwerken. Klant te bereiken na 17 u( na kantooruren /werkt in bank).

Waterleiding vervangen en afvoer plaatsen voor badkamer

We hebben zonet een nieuwe riolering laten plaatsen. Nu willen wij een badkamer plaatsen op 1e verdieping en zolder, en daarvoor dienen de water- en afvoerleidingen geplaatst te worden. We hebben ook gezien dat een deel van de waterleidingen nog loden buizen zijn - die wensen we eveneens te vervangen. Het uitbraakwerk zal ik zelf doen.

Douche vernieuwen

We hebben een aparte doucheplaats beneden.Ergens komt er steeds een klein beetje water in de muren rond de douche, met gevolg schimmel. We willen de douche renoveren