Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor betegelen vloer inloopdouche :

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen vloer inloopdouche uit heel België:

Kleine badkamer renoveren

Afbraak gietijzeren bad, houten kastje en houten omhulsel bad. Behoud van houten vloer, eventueel deel betegelen, afbreken oude radiator. Plaatsen douchecabine, of douchetube verplaatsen of nieuw toilet. Deel badkamer met schuine wand, plaatsen nieuwe toevoer en afvoerleidingen. Betegelen wanden en sierradiator installeren. Ruimte 1,80 m op 2,70 m, met links schuine wand en raam.

Badkamer renoveren

Betegelen van vloer en wanden. Voorbereiden loodgieterij. Installeren van badkamermeubel, inloopdouche, hang-wc en radiator.

Betegelen badkamerwand en vloer

De kurkwand en kurkvloer (ongeveer 20m²) van de badkamer verwijderen en vervangen door tegels.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zouden onze badkamer van ongeveer 12 m² volledig willen laten renoveren. We zouden het bad en het badkamermeubel met lavabo's willen laten vervangen door een nieuw vrijstaand en nieuw badkamermeubel met lavabo's. Verder is er reeds een soort inloopdouche door een muurwand, dit willen wij laten betegelen en er een regendouche van maken. Men moet naast de vloer van de inloopdouche ook de hele badkamervloer betegelen, momenteel bezet in vinyl.

Betegelen van vloer woonkamer met open keuken

Ik wil de woonkamer en de open keuken betegelen. Ongeveer 50 m². Materiaal heb ik in bezit.

Betegelen terras, betegelen trappen, vloer zetten, blauwsteen, afwerking

Om ons huis buiten af te werken moeten er nog een aantal zaken gebeuren: - betegelen van een terras ongeveer 4m x 6m - betegelen twee trappen naar kelder + plaatsen stukje vloer voor kelderdeur - plaatsen blauwsteen op 7 buitenmuren - beton gieten voor plaatsen van brievenbus - ongeveer 45m² onafgewerkte stukken waar nog moet gevoegd worden

Renoveren badkamer met inloopdouche en hangtoilet+betegelen en vloeren 20 m²

Renoveren van de badkamer. Oppervlakte van de badkamer is 20 m². Nieuwe douche plaatsen, inloopdouche en een hangtoilet. liefst nog in 2018 mijn badkamer tegels en vloer op te breken en opnieuw te tegelen en vloeren.

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie de badkamer is ongeveer 12 m². Alles renoveren van vloer naar plafond, en elektriciteit. Bad plus douche. Badkamermeubel, met een wasbak. Vloeren en wanden betegelen, of met platen werken.

Partners

Partners van Casius