Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor betegelen vloer inloopdouche :

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen vloer inloopdouche uit heel België:

Leggen van tegelvloer

Na een waterlek zijn in de badkamer 3 vloertegels aan vervanging toe. In het toilet is de vloer half uitgebroken. Daar zou de oude vloer volledig dienen uitgebroken te worden en vervangen door nieuwe tegels. De totale vloeroppervlakte van het toilet is 1,44 m². De vloertegels zijn reeds beschikbaar en zijn 60 cm X 30 cm van formaat. Verder had ik graag de muurtegels aan de muur van het toilet vernieuwd. Oppervlakte van het uit te breken en te betegelen muuroppervlak is 4,4 m².

Betegelen van 6 nieuwbouwappartementen

Betegelen van 6 Appartementen + algemene delen te betegelen (vloer en faience) in nieuwbouwappartementen.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer vernieuwen: bad, douche uitbreken, vloer en tegels verwijderen, klein muurtje wegkappen. Nieuwe inloopdouche en lavabomeubel plaatsen, muren betegelen (natuursteen tegels + pebbles -in douche), nieuwe vloer. Oppervlakte badkamer 3m x 3m

Betegelen van vloer en wanden badkamer

Het tegelen van vloer en wand in de badkamer. Oppervlakte is 5 vierkante meter.

Vloer aanleggen

We zoeken een vooerder voor het betegelen van de living van 60m² keramische tegels en 50m² tegelparket. Grotendeels op vloerverwarming dus ook ontkoppelingsmat te leggen. De tegels hebben we al aangekocht.

Badkamer renoveren

Voor een kleine badkamer van 7m² wil ik verschillende aanpassingen aanbrengen : Nieuwe douchecabine plaatsen, en de huidige afbreken De vloer en de wanden betegelen , De lavabo in de badkamermeubel vernieuwen plus een nieuwe kraan plaatsen . Ik overweeg de badkamermeubel ook te vernieuwen De leidingen zijn orde .

Betegelen badkamer

Ik zoek iemand voor de betegeling van de badkamer (vloer en douchewand) Oppervlakte : 5 m². Tegels nog niet aangekocht.

Badkamer renoveren

Renovatie kleine badkamer op 4de verdieping van een apartementsgebouw met lift. Groote 2,4x1,5m Afbraakwerken: linoleum vloer eruit halen, wastafel met poot eruit halen. Werken te doen: vloer betegelen (incl rond halfrond bad), Muur (incl wandtegels) en plafond verven. Plaatsen: wastafel met hang meubel 60cm, nieuwe kraan, spiegelkast 60x60cm, wandlamp (op max 50cm van oorspronkelijke plaats), handdoekrek Materiaal zelf aankopen.

Partners

Partners van Casius