Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor betegelen vloer inloopdouche :

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen vloer inloopdouche uit heel België:

Installatie badkamer

Betegelen van vloer (9 m²) en wanden (28m²) in badkamer Installatie nieuw sanitair (bad, inloop douche, hangwc + kranen) en verwarming.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bestaande badkamer is verouderd. kleine badkamer. 1 toilet, bad met douchewand op bad 1 badkamermeubel nieuwe vloer en nieuw plafond wanden betegelen volledige badkamer afmetingen volledige badkamer muur 1 raam 2,5m - muur badlengte 2 m - muur toilet en deur en badbreedte 2 m - muur meubel palend aan deurgat 2,5 m

Leggen van vloeren in keramische tegels

De verwarming wordt aangepakt begin april (CV inslijpen in tegels of eventueel huidige tegels uitbreken) en naar schatting zoeken wij rond 15 april een vloerder die onze benedenverdieping zou willen betegelen (ofwel lijmen op bestaande tegels ofwel opnieuw plaatsen). Naar schatting gaat dit om 70m2 (inkom, keuken, living, wasplaats, wc'tje en kleine berging). De kleine berging willen wij ombouwen tot een badkamertje met inloopdouche (hiervoor dus de nodige vloer en wandtegels te voorzien). Keramische tegels.

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer vernieuwen, daarvoor zullen zowel de vloer als de muren opnieuw betegeld moeten worden. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte badkamer: 2,5 op 4m.

Badkamer betegelen

Nieuwbouw woning waar de badkamermeubels en elektriciteit-sanitairwerken zelf worden uitgevoerd. Voor het tegelen zijn we op zoek naar de juiste tegel en de juiste plaatser. Onze badkamermeubels zijn in eik met mat witte afwerking. Momenteel is ons huis wind en waterdicht. In april komt de plakker. Betegeling van badkamer. betegeling van muren en vloer. badkamer is 5 op 6 m. Tegels nog niet gekozen.

Badkamerverbouwing uitvoeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 3m op 2m. In de badkamer moet komen : inloop/lage instap douche en badmeubel. Het hangend toilet en de badkamerradiator wil ik laten staan. Wanden (22,5m2) en vloer (6m2) betegelen met 30 cm x 60cm tegels.

Badkamer verbouwen

IK ben op zoek naar een persoon om mijn badkamer te renoveren, mijn meubelen heb ik al (zie bijlage). Wat er moet gebeuren is het volgende: - het betegelen van de vloer ca. 4 m2. - Het plaatsen van muur tegels ca. 4 m2. - Het aanpassen van de waterleiding waar nodig. - Het plaatsen van een douchecabine van 90/op 90cm. - Het plaatsen van een hang W. C. - Het maken van een opening in de buitenmuur voor afloop W.C, - Het plaatsen en aansluiten van afvoerbuis tegen buitengevel. (van eerste verdiep naar gelijkvloers); - Het plaatsen van spiegelkast, kolomkast, onderkast + waskom.

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn bendenverdieping. Oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter, er ligt nog geen chape, enkel beton. Ik heb nog geen tegels en er zit in die oppervlakte ook een stuk badkamer, waar ik een inloopdouche wil laten tegelen. Ik zoek een bekwame vloerder.