Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wondelgem:

Badkamer verbouwen met X2O materiaal

We willen de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 293 x 222,5 cm. In de badkamer moeten een inloopdouche komen (douchebak 140cm, glas 100 cm), een badkuip en badkamermeubel. In de douche zouden we gebruik maken van een wandpaneel, voor de overige muren zouden we waterafstotende verf gebruik. Hiervoor dienen de tegels wel nog worden uitgebroken en opnieuw gladmaken met plamuur.

Installeren bad en douchewand X2O

Ik bestelde een douchewand en bad bij X2O deze zijn geleverd. Ik zoek iemand om deze te komen plaatsen en gebruiksklaar te maken in mijn badkamer.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen. Ingebouwde toilet en inbouwdouche maken met wanden en vloer. 20 vierkante meter betegelen. Tegels zijn reeds aangekocht.

Badkamerrenovatie

Bad en lavabo verwijderen en vervangen door douche en lavabo. Kast(je) plaatsen. Platen bovenop tegels aanbrengen op de muren. Oppervlakte : 5 m2

Inloopdouche plaatsen

Het is voor het plaatsen van glazen wanden voor de inloopdouche. Afmeting 90cm /120cm. De glazen wanden hebben wij al gekocht. Wij zitten momenteel zonder douche dus wil vragen of het per direct kan. Dringend een vakman gevraagd!

Vernieuwen van badkamer

Badkamer.Alles nieuw bad eruit douche erin

Vervanging chauffage badkamer

in mijn badkamer hangt een chauffage/handdoekrek,deze moet vervangen worden door gewone elektrische chauffage die ikzelf naar comfort kan bedienen.

Renovatie badkamer

ik wil de badkamer renoveren,nieuw bad,toilet,vloer,wastafelmeubel,verwarming (een radiator),venster en deur.

Renovatie rechterdeel badkamer met ...

Renovatie rechterdeel badkamer met betegeling vloer en muur. Installatie douchecabine en vervanging bad.

Ik ben dringend op zoek naar een goede ...

Ik ben dringend op zoek naar een goede vakman voor het renoveren van mijn badkamer. De werkzaamheden omvatten het vervangen van de afvoerleiding, uitbreken van oude en plaatsen van nieuwe buizen, douchebak, tegels, etc. Het betreft een relatief kleine badkamer.