Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zaffelare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Zaffelare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Zaffelare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Zaffelare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zaffelare:

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,960 m op 3,640 m. In de badkamer moeten komen: douche, toilet, badkuip en meubel met lavabo's. Ook zou de hele badkamer moeten uitgebroken en heropgebouwd worden. De badkamermeubels komen wel allemaal op hun oorspronkelijke plaats terecht, dus leidingen zouden niet verlegd moeten worden.

Badkamer renoveren

Extra ruimte inbouwen naar een nieuwe landelijke badkamer. Ruimte van 16 m². Plaatsen van inloopdocuhe, wastafel en WC. leidingen liggen er reeds.

Nieuwe badkamer plaatsen op zolderverdieping

Plaatsen van een badkamer op de zolderverdieping. Inclusief plaatsen van gyprocwanden, leidingen en vloer.

Renovatie badkamer en vernieuwen sanitaire leidingen

Renovatie badkamer en vernieuwen sanitaire leidingen. Oude badkamer moet volledig gerenoveerd worden. Prijsofferte voor douche, liefst half afgerond. Betegelen.

Vernieuwen van volledige badkamer

-Vernieuwen van de badkamer. *Badkamermeubel. *Douche met bak. *Bad ook vernieuwen. *Badkamertegels. *Badkamervloer. *Alles moet eruit.

-afwerken toilet met gyproc -plinten ...

-afwerken toilet met gyproc -plinten plaatsen -deuromlijstingen (2 deuren) -veranderen bestaande afvoer