Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Zele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Zele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Zele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zele:

Nieuw sanitair installeren

Ik heb bij X2O 2 toiletten Duravit Durastyle en 1 Hansgrohe Raindance select gekocht. Ik zoek een installateur om deze te plaatsen.

Vernieuwen badkamer

Badkamer en wc zijn nu 2 aparte ruimten, we zouden die muur tussenin uitbreken zodat dit 1 “grote” ruimte is. Plaatsen van bad, inloopdouche, hang wc, radiator + badkamermeubel. Afmeting ruimte is 3000x1770. Materiaal via X2O

Vernieuwen badkamer

Onze badkamer moet vernieuwd worden en er moeten nieuwe badkamermeubels geplaatst worden: plaatsen hangtoilet, inloopdouche, badkamermeubel + vloer (+/- 10 m2) + betegelen muren + nieuw plafond (idem vloer) + plaatsen nieuwe boiler en radiator.

Badkamerrenovatie uit te voeren

- Zeer kleine bestaande badkamer met ligbad, lavabomeubel, kolomkast - Ligbad dient te worden vervangen door inloopdouche - Wanden en vloer zijn betegeld. Betegeling te vernieuwen. - Plafond is geschilderd. Herschilderen zullen we zelf doen. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 6 m²

Ligbad vevangen

Vervangen van het ligbad met douchemogelijkheid. Ontkalken van de boiler

Inloopdouche

bepleisteren zijwanden,plaatsen van afvoergoot,plaatsen kerdimat of iets dergelijks,tegelen vloer douche waterdicht,tegelen zijwanden waterdicht,

Onze badkamer moet een geheel nieuwe, ...

Onze badkamer moet een geheel nieuwe, moderne en luchtige look krijgen. Volledig in tegels afgewerkt met een groter bad, een nieuwe tiolet een mooi badkamermeubel en een nieuwe verwarming. Als de prijs meevalt willen we zelfs overwegen om er een bubbelbad in te zetten.