Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlaams-Brabant:

zaterdag 6 april 2019

Installeren badkamer in nieuwbouw

Het is bijna zover om in onze nieuwbouw de badkamer te installeren. Dit gaat over de plaatsing van een inloopdouche met lage bak van 90cm x 160cm, een bad van 180cm, een hangtoilet en een meubel met 2 lavabo's. Alle toestellen zijn aangekocht bij X2O en zijn van het merk Grohe en Hansgrohe. Plaatsing zou moeten in de 2de week van juni
woensdag 3 april 2019

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer vernieuwen/verbouwen. Leidingen moeten vervangen/verlegd worden, nieuw bad met douche, en plaatsing van een meubel. Betegelen van muur en vloer. Plaatsen radiator.
woensdag 3 april 2019

Plaatsen van badkamermeubels en sanitair

Ik wil badkamer laten verbouwen. Het zou gaan voor plaatsing van bad, toilet, lavabomeubel + spiegel met verlichting en 2 hangkasten.
dinsdag 26 maart 2019

Badkamer X2O plaatsen

We zoeken iemand die een volledige badkamer kan installeren, Betegelen ien plaatsing met materiaal van X2O. De oppervlakte van de badkamer is 10m². Douche ,wc , bad , badkamermeubel .
donderdag 21 maart 2019

Twee badkamers vernieuwen

Badkamer 1 is ongeveer 10 m². Afbraak oude badkamer, plaatsing inloopdouche, hangmeubel (dubbele wastafel) en plaatsing hang-wc Geberit. Badkamer 2 is ongeveer 6,25 m²: verwijderen wc + lavabo, plaatsing ligbad , hang-wc Geberit en lavabomeubel. Aanpassingswerken elektriciteit zijn eveneens in beide badkamers nodig.
dinsdag 19 maart 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. In de badkamer moet komen: Wandenset voor douche en toilet. Renovatie. Nazicht vocht muren. Badkamer : 2 m op 3 m.
zondag 17 maart 2019

Badkamer renoveren

Oppervlakte 2m op 3m. Kleine badkamer aan gastenverblijf. Douche, toilet en kleine lavabo. In deze ruimte staat reeds een toilet maar deze zouden wij van plaats willen veranderen. Vloer en muur tegels zullen ook geplaatst moeten worden.
zondag 17 maart 2019

Badkamer renoveren

Renovatie douche, nieuwe wandbekleding douche, douchebak, douchekraan, douche deur, lavabo met nieuwe kraan, hangmeubel, spiegel, nieuwe kraan aan bad , installatie handtoilet. Materiaal voorzien bij X²O, maar nog niet aangekocht. Badkamer van 2,90 m op 3,25 m.
zaterdag 16 maart 2019

Installatie badkamer

Betegelen van vloer (9 m²) en wanden (28m²) in badkamer Installatie nieuw sanitair (bad, inloop douche, hangwc + kranen) en verwarming.
donderdag 14 maart 2019

Plaatsen van kleine badkamer

Renoveren/plaatsen van mijn kleine badkamer + WC.