Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlaams-Brabant:

zondag 17 februari 2019

Badkamer renoveren met X2O materiaal

Graag willen wij onze badkamer laten renoveren. Deze is 2.60m x 3.25m. Er moet een nieuwe vloer gelegd worden en de muren bezet. Moeten geinstalleerd worden : badkamermeubel en hangkast, vrijstaand hoekbad, douche met douchepanelen. Alsook de additionele sanitaire leidingen en afvoer voor het bad en extra stopcontacten.
donderdag 14 februari 2019

Badkamer renoveren

1) Badkamer renovatie (alles afbreken en terug installeren, inclusief tegels) 2) Vervanging van het toilet en lavabo in het gastentoilet 3) Terug openmaking en klaarmaken van de wasmachine aansluiting
vrijdag 8 februari 2019

Badkamer renoveren

Renovatiewerken aan de badkamer. alles eruit en nieuw te plaatsen. Inloopdouchehe , betegeling , vergroten van badkamer door muur weg te halen , schilderwerken.
dinsdag 5 februari 2019

Badkamerrenovatie en ruimte met douche maken

Vernieuwen van bestaande badkamer. Badkamer op GLV . Badkamer van 3m op 3m. Op pallier een mini- badkamer maken met douche. heropbouw van ruimte. Bestaande buizen te vernieuwen.
maandag 4 februari 2019

Verbouwen WC ruimte en wasruimte

Ik zou graag een bestaande wc-ruimte en wasruimte verbouwen tot 1 grote ruimte + door middel van een scheidingswand en deuren een extra kamer maken van de huidige grote speelkamer. Werken zijn onder andere: - afbraak muur en schoorsteen + dichting gat plat dak - dichting gat vloer (van afgebroken schoorsteen) - opbouw scheidingswand - plaatsing 2 deuren - plaatsing hangwc Bedankt!
maandag 28 januari 2019

Badkamer renoveren

Betegeling van vloer (8m²) en wanden (21m²)met tegellijm, op bestaande vloer/betegeling + invoegen Sanitaire Intallatie van inloopdouche (160X80) en badkamermeubel (twee wasbakken)
vrijdag 25 januari 2019

Badkamer renoveren

Totale renovatie van badkamer. Oppervlakte: 2,5 m tot 4 m. Vloerwerk, douche ipv van bad , inloopdouche , WC , plafond vernieuxwren, lavobomeubel.
woensdag 23 januari 2019

Vernieuwen van badkamer

Renovatie badkamer. Isolatie aparte wc ruimte, nieuw badkamermeubel van 1 naar 2, vloer, muur, verlichting. Er is geen bad, wel een douche en wil ik behouden mits mogelijkheid aanpassen in de toekomst!
dinsdag 22 januari 2019

Inloopdouche maken

Wij hadden een bad , reeds vervangen door douchcabine, en willen nu een inloopdouche plaatsen. Voor het plaatsen van een reukafsnijder (sifon) , zijn wij waarschijnlijk genoodzaakt om terug een sokkel of voet te plaatsen, om deze te kunnen wegwerken. De achterwand moet eveneens enkele centimeter ruimte hebben, om de watertoevoer naar de douchewand te plaatsen.
zondag 20 januari 2019

Badkamer renoveren

Badkamer is 4x3 m. We willen veel kasten, een dubbele wasbak in natuursteen, een whirlpool bad en een douche met veel stralen (massage ed). Afwerking met mooie steen voor vloer en wanden. Aan te kopen door de vakman. Volledig strippen en herdoen.