Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Vlaams-Brabant.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer helemaal opnieuw inrichten, volledige badkamerrenovatie, volledige installatie badkamer, salle de douche à l'italienne + carreleur, badkamer renoveren, badkamer verbouwen met inloopdouche, renovatie badkamer, vernieuwen WC = beneden // nieuw bad/douche + verplaatsen electr. Waterboiler uit buurt bad/douche, badkamer renvoveren, badkamer verbouwen, vervangen bad door inloopdoiuche, badkamer renoveren, badkamer renovatie, renovatie badkamer, douche renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlaams-Brabant:

zaterdag 21 januari 2017

Badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn circa 1,70 m bij 3,50meter. In de badkamer wil ik een douche, lavabo en meubels. De wanden betegelen met 0,30m bij 0,60m tegels. Wat is de prijs?
maandag 16 januari 2017

Badkamer renoveren

Ik wil een bad met douchescherm, lavabo met spiegelkastje, grote kast en kurk laten zetten op de muren. Oppervlakte van de badkamer niet goed geweten is een kleine badkamer. Dit betreft een enkele lavabo. Douchescherm in glas. Grote kast op maat. Graag een prijsofferte en de mogelijkheden.
zondag 15 januari 2017

Badkamer renvoveren

Ik wil een badkamer laten verbowen. De muren zijn al afgekapt en klaar voor betegeling+ lichtpunten+ spoten+ stopcontacten. Ik wil de volgende toestellen: inloop douche+wand, hangende radiator, wc en lavabo.
zaterdag 7 januari 2017

Afwerken renovatie toilet

Plaatsen tegels Afwerken schuin plafondje Verven 3 muren Plaatsen en aansluiten wasbakje (leidingen zijn reeds voorzien)
dinsdag 3 januari 2017

Badkamer helemaal opnieuw inrichten

Nieuw betegelen, nieuwe vloer, nieuwe douche plaatsen. Is nu een badkamer van 2 op 2. Weten niet of de renovatie in deze plaats zal gebeuren ofwel op een andre plaats van 3m op 3m.
vrijdag 2 december 2016

Badkamer installeren

Badkamer installeren (afkomstig van X2O) + afvoerleidingen
vrijdag 2 december 2016

Renovatie badkamer

Badkamer verplaatsen naar andere kamer: nieuwe leidingen, nieuwe badmeubels, nieuwe muren, nieuwplafond, nieuwe vloer
woensdag 30 november 2016

Plaatsing nieuwe douche

Wij zoeken iemand die voor ons een bestaande douche kan vervangen door een nieuwe die wij zelf aankopen. Afhankelijk van prijs en onze keuze zal er ook een douchewand of tegels moeten geplaatst worden.
dinsdag 29 november 2016

Badkamer renoveren

Graag willen wij onze badkamer renoveren. De afmetingen zijn 3 m op 3. 2 m op 2. 50 m hoogte. In de badkamer zou een douche, bad, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet moeten komen. Voor de vloertegels hadden we graag een groot formaat, bijvoorbeeld 50 cm op 50 cm. Kan u mij hiervoor een offerte maken? Graag materiaalkosten en werkkosten apart te vermelden op factuur. Werken kunnen starten rond april - mei.
maandag 28 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Alles mag op de plaats blijven waar het zich bevindt enkel de materialen moeten vernieuwd worden; vloer en wandbetegeling bad douche wc en lavabo. Leidingen niet te verplaatsen.
zaterdag 19 november 2016

Inloopdouche installeren

We willen voor mijn moeder het bad laten aanpassen naar douche. Het bad staat in een insprong in de badkamer (1.69 op 90) we twijfelen tussen een composiet douchebak of acryl en zouden graag een totaalprijs hebben.
zondag 13 november 2016

Renovatie badkamer

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van mijn badkamer (2x1,6m) en plus het verwijderen van mijn schoorsteen.
zaterdag 12 november 2016

Herstel douche

De badkamer is 3 jaar geleden geïnstalleerd maar de uitvoerder is failliet gegaan. Het is een geintegreerd model met bad, douche(s) ineen en de handdouche is losgeraakt van de console waar de waterleiding doorgaat naar de andere douche. Deze is voor mij te lastig te bereiken om weer vast te draaien. Wie kan me helpen? denk dat de console gedemonteerd moet worden, dan is het een grote klus ..
vrijdag 28 oktober 2016

Douchecabine laten plaatsen

Sanitaire installatie verbeteren
vrijdag 14 oktober 2016

Renoveren badkamer

Wij plannen een volledige renovatie van een hoeve en willen graag weten welk budget we ongeveer moeten voorzien voor de badkamer. Ze is 2 m 60 breed 2 m 60 hoog en 4 m lang. Er komt een vrijstaand bad in een inloopdouche met 1 glazen wand en een hangend meubel over de volledige breedte van de ruimte met aan 1 kant een kolom kast een spiegelkast en 1 grote spoelbak. Gedeeltelijke betegeling van de muren. Vloer doen we zelf.
vrijdag 7 oktober 2016

Totale badkamerrenovatie

Volledige renovatie badkamer: Badkamer is al helemaal leeg gemaakt. Nieuwe tegels - zowel vloer als muren Nieuwe douche, bad, toilet en lavabo met meubel - wat mogelijk is. Enkele Leidingen verplaatsen. Nieuw plafond - oude is al uitgebroken - en isolatie tegen de muren (isolatieplaten al aangekocht) Graag totaalprijs bij dezelfde firma. Afmetingen +/- 2m50 op 3m50
donderdag 6 oktober 2016

Badkamer te renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. D.w.z. spanplafond, inloopdouche, toilet, meubel met opbouwwaskom, electrische radiator, muren en vloer in tegels. Wandtegels 27m, vloer 8,5m.
woensdag 28 september 2016

Badkamer renovatie

Weghalen van badkuip en installeren van douchehokje. Betegeling reeds gedaan.
zondag 25 september 2016

Plaatsen van inloopdouche

Tijdens het plaatsen van een inloopdouche is het toilet in de badkamer 3 dagen niet beschikbaar. Chemisch toilet kan in een andere ruimte worden opgesteld.
zondag 18 september 2016

Renoveren badkamer

Ik wens graag mijn badkamer te renoveren. Afmetingen zijn: 11 m² (4,27 lang en 2. 60 breed) In de badkamer moet komen een douche van 1. 70 met muurtjes in gipsplaten en betegeld met tegels (60 op 60) en aan de kraan een gedeelte met mozaïekmatten van 40 op 40, wastafel en spiegel, achteraan ook afgewerkt met mozaïekmatten die deels overlopen op de vloer (zie vb plan), hangwc en radiator Vasco. Graag arbeidsuren plaatsing en afbraakwerken apart vermelden in de offerte. Materiaal is in bezit.
dinsdag 13 september 2016

Verbouwen bestaande badkamer

Verbouwing bestaande badkamer totale opp. 4. 46m2. (2. 80/1. 70m). Uitbreken bad,vloer, wandtegels. Raam van 1. 05/1. 70m vervangen door klein raam 1. 05/0. 40m. Deur van 0. 75m vervangen en verbreden naar schuifdeur in mat glas van 0. 85m. Plaatsen van inloopdouche met glazen wand van 1. 70/0. 90m. Resterend vloeropp (3. 50m2) betegelen of hout. Wandkast( 1. 80m lang) met verlichting, boven en onder spiegels. Betegeling douchemuur waar het raam in komt met mozaiektegels en schimmelvrije voegen. Betegeling vrije muur half spiegels half tegels.
dinsdag 13 september 2016

Vernieuwen badkamer

De Badkamer zou volledig nieuwe tegels, dubbele pompbak en een nieuwe douche moeten krijgen. De leidingen zijn reeds aanwezig.
vrijdag 9 september 2016

Douchebak lekken en schade

Wij hebben een probleem met de waterdichtheid van onze douchebak. De silicoonvoeg hebben wij herhaaldeliljk vervangen maar het heeft niet mogen baten. Ons inziens heeft een van de pootjes die ons douchebak horizontaal houden het begeven, en misschien is er nog een ander waterdichhtheidsprobleem waardoor het plafond en de muren van onze keuken, een verdiep lager dan ons badkamer, schade beginnen te vertonen. Graag hadden wij samen een oplossing kunnen bespreken. Liefst op korte termijn.
zaterdag 3 september 2016

Nieuwe badkamer plaatsen

We willen de badkamer vernieuwen en uitbreiden door een deel van de aanpalende slaapkamer bij de badkamer toe te voegen. Er zijn 2 grote slaapkamers boven, en daar zou ook een deel van slaapkamer als badkamer dienen voor inloopdouche. Betegelen, gietvloer,douche... Oppervlakte badkamer : 3 meter op 2 meter. Best ter plaatse komen kijken door een vakman. Moderne stijl, strak, deuren zonder omlijsting.
woensdag 24 augustus 2016

Badkamer renoveren

Badkamer verbouwen van 4m² met douche, kasten en vloer. Normaal gezien kunnen de huidige leidingen blijven. Wasmachine en droogmachine staan eveneens in de badkamer en moeten blijven

Partners

Partners van Casius