Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlaams-Brabant:

dinsdag 11 december 2018

Renovatie badkamer op eerste verdieping en toilet op gelijkvloers

Ik wil mijn badkamer verbouwen, de afmeting van de badkamer zijn 2m30 op 2m.
zaterdag 24 november 2018

Plaatsen badkamer in nieuwbouw

Plaatsen in badkamer :een inloopdouche 90 x 160 met opbouw regendouche, bad 180 x 80, meubel 1m20 met 2 kolomkasten en 2 wastafels en 1 hangwc. Op het gelijkvloers plaatsen van 1 hangwc. Sanitair is reeds aangekocht.
maandag 12 november 2018

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Ik heb een serieuze lek tussen 2 aanliggende douches die een lekkage expert niet heeft kunnen vinden. Daarom moeten de tegels van de muur, douchebakken eruit, het lek moet worden opgespoord en gerepareerd, de muren gedroogd, en de 2 x 3 douchemuren weer bekleed, liefst met watervaste panelen. Foto van grondplan douches met vochtige muren in geel Andere foto's: douche ruimtes en vochtige muren.
dinsdag 23 oktober 2018

Badkamer renoveren

Er was een lek in de badkamer waardoor 1 gyprocwand volledig vervangen moet worden. Er moet ook een nieuwe douche en badkamermeubel met lavabo geïnstalleerd worden. Er moet ook opnieuw getegeld worden. Hiervoor hebben we een bestek nodig voor de verzekering We willen ook eens bekijken of het niet interessant is om ineens de hele badkamer te herdoen, het bad uit te breken en alles opnieuw te tegelen
zondag 14 oktober 2018

Inloopdouche plaatsen ter vervanging van douchecabine

Douchecabine vervangen door inloopdouche. Sanitair + betegelen.
maandag 17 september 2018

Volledige renovatie van de badkamer uitvoeren

Ik wil mijn badkamer volledig renoveren. De afmeting van de badkamer is 2m40 op 4m00. In de badkamer moet komen: douche, toilet, bad, badkamermeubel en radiator. Vloeren (ca 10m²), wanden (ca 22m²) betegel met 60cm x 120 cm tegels. Ook moeten de bestaande leidingen vervangen worden en moet een nieuw plafond geplaatst worden.
maandag 27 augustus 2018

Glaspaneel in douche plaaten

Het plaatsen van een glaspaneel met afmetingen zijn 1900x1150x8mm. De andere benodigde materialen en het glas zelf heb ik in mijn bezit, ook u-profielen en douchestang.
donderdag 16 augustus 2018

Plaatsen van X²O badkamer

Wij zouden in ons huis een nieuwe badkamer met materialen afkomstig van X²O willen laten plaatsen. Dit zouden we willen op de eerste verdieping. Bijkomend detail is dat eerst moet worden nagegaan of het technisch allemaal mogelijk is. In de kamer die we op het oog hebben was een radiator aanwezig. De buizen zijn er nog steeds. Ook is er aangrenzend een toilet. Dus er zou ook afvoer in de buurt moeten zijn. Zou moeten uitgevoerd worden binnen een drietal maanden.
zondag 5 augustus 2018

Twee badkamers renoveren en inloopdouche plaatsen

Twee badkamers te plaatsen in een oud huis. Dit zijn ruimtes van 2 maal 20 m². Alles moet gedaan worden, eerst alles verwijderen en dan opnieuw vloeren, betegelen van de wanden, nieuwe badkamermeubelen, inloopdouche plaatsen, geen baden.
donderdag 5 juli 2018

Vervangen van 3 inbouwkranen bad/douche

Ik heb 3 inbouwkranen (warm, koud, omstelkraan bad/douche), een badvulkraan (inbouw) en een doucheslang (inbouw) uit de jaren 70 die moeten vervangen worden. Nazien naar de leidingen.
zaterdag 30 juni 2018

Renoveren van badkamer met inloopdouche

Badkamer renoveren heeft een oppervlakte van 6 m². Vervangen van muurtegels en vloertegels,inloopdouche installeren,wc's vervangen,alsook wastafelmeubel enkele wastafel met spiegelkast.
dinsdag 12 juni 2018

Douche renoveren

Bestaande douche vervangen (80x80) eventueel ombouwen naar inloopdouche. Douche uitgebroken omwille van lek in sifon. Gyprocmuur nagekeken worden.
zaterdag 2 juni 2018

Plaatsen douche cabine

Een douchecabine plaatsen.
vrijdag 25 mei 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en de volledige badkamer zou moeten worden vernieuwd. Op dit ogenblik is er een hoekbad, enkele lavabo, toilet en sauna. Ook betegelen van de badkamer. We zouden graag een inloopdouche, gewoon (groot) ligbad, dubbele wasbak, toilet, badkamermeubel en GEEN sauna meer hebben in de badkamer. Afmetingen huidige badkamer 370 x 250.
dinsdag 15 mei 2018

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

We hebben een huis gekocht en de badkamer zou helemaal moeten gerenoveerd worden. Alles eruit en nieuw plaatsen, en betegelen. Ook het bad eruit en inloopdouche plaatsen.
vrijdag 27 april 2018

Badkamer renoveren

De badkamer is 3 m op 3 meter en er is een ligbad dat ik wil vervangen door een inloopdouche in de volledig et breedte. Hier voor moet een venster van 1m op 1 dichtgemaakt worden . Verder is de vloer niet waterpas en deze wil ik dus ook herdoen met nieuwe tegels. De douche wil ik in kunststof met wandpanelen.
dinsdag 24 april 2018

Barst in kunststof bad herstellen

Sinds kort hebben wij 2 scheuren in ons kunststof bad (1 grotere scheur/gat en een klein scheurtje). We willen graag weten hoe dit het snelst/best kan hersteld worden, liefst zonder breekwerken of schade aan de badtegels.
maandag 23 april 2018

Badkamer betegelen

Op 1 muur van 2 meter op 2 meter in de douche + bad omkasting renovatietegels zetten. De huidige ondergrond is beton ciré, maar deze is beschadigd geraakt door een ondertussen opgelost waterlek. Enkel renovatietegels komen in aanmerking omdat deze dun genoeg zijn om er over te plaatsen, de badkamer is in gebruik dus breekwerken zijn niet gewenst.
woensdag 11 april 2018

Ligbad afbreken en inloopdouche met glazen wand plaatsen

Ik wil mijn ligbad laten uitbreken. In de plaats moet er een inloopdouche van 1.8 x 0.9 meter komen. Dit met glazen wand van 2 x 1.8 meter.
vrijdag 23 maart 2018

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : L 2,7 x Br 2,45 x H 2,5. Uitbreken huidige badkamer bad, douche tegels radiatoren meubel met lavabo en volledig vernieuwen met inloopdouche. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 22 maart 2018

Twee badkamers installeren

2 badkamers installeren. Eerste badkamer moet men een lavabo, meubel, inloopdouche en tegels plaatsen. Deze ruimte is zo een 13 m². Tweede is inloopdouche, bad, toilet, lavabo, meubel en betegelen voor zo een 9 m².
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe badkamer plaatsen

Op zoek naar een specialist om een nieuwe badkamer te plaatsen bij een totaalrenovatie van een appartement.
zaterdag 10 maart 2018

Toilet plaatsen op eerste verdieping

Wij zijn van plan om op de eerste verdieping van ons huis een toilet te laten plaatsen. Deze zal komen in een kamer waar nog geen afvoerleidingen beschikbaar zijn.
donderdag 8 maart 2018

Chape, isolatie en plafond plaatsen in badkamer

Op de vloer moet er chape komen. Tegen de muur isolatieplaten en cementeren. Plafond afwerken in gypsplaten. Het gaat om een badkamer van 4 x 1.70 meter.
maandag 5 maart 2018

Douchewand in marmer plaatsen

Badkamer renoveren. Oppervlakte van badkamer 12 m² Niet voor de vloer maar wel voor de douchewand. Graag witte marmer met grijze tekeningen. H 240 breedte acherterwand 90 zijwand 140. Graag wil ik dit zonder naden in 2 marmer panelen.

Partners

Partners van Casius