Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlaams-Brabant:

dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe badkamer plaatsen

Op zoek naar een specialist om een nieuwe badkamer te plaatsen bij een totaalrenovatie van een appartement.
zaterdag 10 maart 2018

Toilet plaatsen op eerste verdieping

Wij zijn van plan om op de eerste verdieping van ons huis een toilet te laten plaatsen. Deze zal komen in een kamer waar nog geen afvoerleidingen beschikbaar zijn.
donderdag 8 maart 2018

Chape, isolatie en plafond plaatsen in badkamer

Op de vloer moet er chape komen. Tegen de muur isolatieplaten en cementeren. Plafond afwerken in gypsplaten. Het gaat om een badkamer van 4 x 1.70 meter.
maandag 5 maart 2018

Douchewand in marmer plaatsen

Badkamer renoveren. Oppervlakte van badkamer 12 m² Niet voor de vloer maar wel voor de douchewand. Graag witte marmer met grijze tekeningen. H 240 breedte acherterwand 90 zijwand 140. Graag wil ik dit zonder naden in 2 marmer panelen.
zaterdag 24 februari 2018

Douchebak vervangen

Ik wil graag mijn huidige douchebak vervangen. Deze meet 1 x 1,20 m en de aankoop van een nieuwe bak is in samenspraak met de specialist.
zaterdag 24 februari 2018

Badkamerrenovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Nieuw plafond Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 210 x250cm Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : alles dient afgebroken te worden. Eventueel radiator verplaatsen (te groot) Bestaande deur vervangen door schuifdeur in hout of andere. Inloopdouche nieuwe lavabomeubel. Nieuwe betegeling.
donderdag 22 februari 2018

Aanpassing van bad naar inloopdouche met glazen wand

Oppervlakte van de badkamer 6 m². Ik wil een bad laten verwijderen en daarvoor in de plaats een inloop douche geplaatst hebben. Er zou ook moeten betegeld worden. En een glazen wand.
zondag 18 februari 2018

Douchebak vervangen en douchekraan aansluiten

Ik zoek een specialist voor een oude douchebak te verwijderen en nieuwe te plaatsen en aan te sluiten. Douchebak zal ik zelf voorzien. Hiernaast moet men na de tegelzetter is geweest nog eens terugkomen. Dan moet men de douchekraan plaatsen, toilet installeren en een badkamer meubel ophangen. Ook hier is al het materiaal reeds voorzien.
vrijdag 16 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte is 1 m 80 op 3 m. Ik zou het bad willen weg doen en douche in de plaats en ook wc veranderen misschien ander opstelling. Graag met inloopdouche, eens komen kijken ter plaatse.
woensdag 14 februari 2018

3 badkamers renoveren

3 x een basis badkamer te renoveren en aparte WC en sanitair.
maandag 12 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betoncire

Complete badkamer renoveren: De oppervlakte is ongeveer 2. 60 m x 2 meter. Wij hebben een appartement gekocht en willen de gedateerde badkamer renoveren. We zijn op zoek naar een bedrijf dat werkt met betoncire. Graag dubbele lavabokasten. Het bad mag blijven staan. Graag een inloopdouche.
woensdag 7 februari 2018

Toilet omkasting maken en tegels plaatsen

We hebben zelf al deels de badkamer verbouwd. Door omstandigheden kunnen we enkele werken zelf niet uitvoeren. Daarom ben ik op zoek naar iemand om een omkasting (in MDF of gyproc) te maken voor onze inbouwtoilet en 2 collectoren (zie foto). Daarna mag dit stukje ook bezet worden met tegels. De toilet (Geberit Duofix) staat er al maar de watertoevoer naar het toilet moet nog worden aangesloten. De tegels zijn reeds aanwezig omdat we al een deel van de badkamer hebben betegeld.
woensdag 7 februari 2018

Plaatsen van melkglas in douche

Wij hebben het probleem dat de voegen in de douche barstjes vertonen en dat ook de verf loskomt aan de muur naast de douche. Wij zoeken iemand die melkglas zou kunnen plaatsen in de douche en dit vervolgens kan afkitten om het vochtprobleem op te lossen.
dinsdag 6 februari 2018

Volledige badkamer renovatie uitvoeren

Afbreken huidige badkamer: Afbreken, wegvoeren en storten van bestaande douche met kraanwerk, meubel met kraanwerk, radiator, muur naast douche en achter meubel, bezetting, vloer en chape. Electriciteit en loodgieter : Plaatsen van bad,thermostaat bad douche omstellen en douche set, bad wand 120*150, Meubel 100 cm 1 waskom en 2 laden, eengreeps mengkraan, radiator, waterleiding en aflopen verplaatsen voor lavabo en bad, leidingen radiator aanpassen, plaatsen elektrische ventilator met schakelaar, stroompunt achter spiegelkast en stopcontact aan meubel voorzien. Plaatsing en afwerking: Chappen van de ondergrond 5m², bezetten met grijze watervaste cementbezetting 22 m², plaatsen waterdamp kerende doek boven bad en douchezone 5 m², plaatsen tegelplaat onder en naast bad als voorbereiding van
maandag 5 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Gietvloer plaatsen ongeveer 20 m². Graag zou ik mijn bad laten vervangen in een inloopdouche met glazen wanden.
donderdag 1 februari 2018

Badkamer vernieuwen

Kleine badkamer volledig vernieuwen. Nieuw bad, bad meubel, hang-wc en plafond en vloer.
zaterdag 27 januari 2018

Vernieuwen van badkamer met inloopdouche

Graag info prijs. 4. 5 m2 groot . 1 hangwc 1 douche 120 x 90 , dit is een inloopdouche. 1 lavabo  met spiegel kastje . 1 schuifdeur klein, dit is een enkele lavabo. 1 badkamer radiator handdoek 1 maal plafond + spots maal vloer  tegels.. of iets anders. 1 maal muur tegels of iets anders
zaterdag 27 januari 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Enkel inloopdouche plaatsen. De badkamer is 1 m 50 op 3 meter. De deur van de ingang bevindt zich aan de kant van de 1 m 50, dus is er maar ongeveer 70 cm ruimte om de douchebak te plaatsen Er staat momenteel een douchecabine. Deze moet vervangen worden door een inloopdouche van ongeveer 70/75 op 1 m 10.
maandag 22 januari 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Wij willen graag onze badkamer gedeeltelijk, of eventueel helemaal laten renoveren. Er moet zeker een inloopdouche of douchecabine worden geïnstalleerd, deze is samen met de vakman aan te kopen. Ook moet men enkele waterkranen vernieuwen en de bestaande chauffage vervangen. Het gaat om een badkamer van 4 x 4 meter.
donderdag 18 januari 2018

Nieuwe douchecel plaatsen

Bestaande douche afbreken,daaronder mag je verstaan 4 glazen wanden en ijzeren rails die deze omhoog houden en een nieuwe douchecel plaatsen,is gewoon op de bestaande douchekuip te plaatsen.
woensdag 17 januari 2018

Badkamerrenovatie

Vervanging van bad door een inloopdouche (1,70 m op 0,8O m) liefst met wit melkglas tegen muur en afscherming. Ook nieuw badkamermeubel (1,60) plaatsen en vervanging van vloer liefstin kurk of ander materiaal . vloer te leggen op bestaande vloer. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2 m op 3 m
zaterdag 13 januari 2018

Douche vervangen door inloopdouche

Er staat een oude (plastieken) douche in de badkamer. Zou deze willen vervangen door een inloopdouche. Het is een kleine badkamer
vrijdag 12 januari 2018

Badkamer renoveren

Badkamer van 1987. Vocht in muur aanpalende kamer door barsten in de muurtegels (zijde bad + douche= muur van 2. 70 m). + gebrek aan verluchting andere muur van 2.70 meter. Met en enkele lavabo met kast onder + Spiegel + langs beide zijden een kolomkast + wc. Muur 1 van 2. 30 m: met deur - aan linkerzijde +/- 50 cm tot aan muur (zijde lavabo en wc), aan rechterzijde van de deur douche (+/- 80 cm diep) Muur 2 van 2. 30 m: centrale verwarming + op 1. 45 m een rechthoekig klapraam van 1. 25 m breed en 0. 65 m hoog Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. De oppervlakte van de badkamer is (Bij benadering) : 2. 70 m diep 2. 30 m breed. Graag komen kijken ter plaatsen.
dinsdag 2 januari 2018

Keukenfronten en werkblad renoveren

Ik wil graag mijn keukenfronten en werkblad laten vervangen. Het gaat om 3 werkbladen en ik zou deze graag in het steen hebben, mogelijkheden bespreek ik graag met vakman. De keukenfronten had ik graag in het wit gehad.
zondag 31 december 2017

Badkamer volledig renoveren

Uitbraak tegels + ruimte opbouw klaar maken wordt door ons verzorgd. Betegelen vloer en muur, installatie bad, inloopdouche, hang wc, verwarmingselement, eventuele leidingen + elektriciteit (huis van mid '70). Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 317 x 250 rechthoek

Partners

Partners van Casius