Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Aarschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Aarschot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Aarschot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Aarschot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Aarschot:

Installeren badkamer in nieuwbouw

Het is bijna zover om in onze nieuwbouw de badkamer te installeren. Dit gaat over de plaatsing van een inloopdouche met lage bak van 90cm x 160cm, een bad van 180cm, een hangtoilet en een meubel met 2 lavabo's. Alle toestellen zijn aangekocht bij X2O en zijn van het merk Grohe en Hansgrohe. Plaatsing zou moeten in de 2de week van juni

Plaatsen badkamer in nieuwbouw

Plaatsen in badkamer :een inloopdouche 90 x 160 met opbouw regendouche, bad 180 x 80, meubel 1m20 met 2 kolomkasten en 2 wastafels en 1 hangwc. Op het gelijkvloers plaatsen van 1 hangwc. Sanitair is reeds aangekocht.

Badkamer verbouwen

We willen onze badkamer verbouwen. Grootte is 1,95m x 2,45m. Badkamermeubels zijn aangekocht: een hangtoilet, een wastafel, een bad, een kolomkast en een verwarmingselement. Electriciteit, wateraanvoer, afvoer en verwarming moeten verlegd worden en er moet een ventilatiesysteem worden geinstalleerd. Op de vloer en de muren moeten tegels geplaatst worden. Ik kan de badkamer zelf strippen. Klus zou voor 10 februari geklaard moeten zijn ivm lening.

Kleine renovatie badkamer

Ik wil graag mijn badkamer opfrissen: - andere vloer op bestaande houten planken vloer 10 vierkante meter. - tegeltjes achter het bad - bad breedte, hoogte ongeveer 1 m 30. - nieuw houten tablet waaronder wasmachine en droogkast staan en met in het verlengde 2 opbouw lavabo's met 2 kranen.

Renovatie van badkamer

Badmeubel over totale lengte van 2. 70 meter met een spiegelkast. Uitbreken bestaande tegelvloer en wandtegels en plaatsen van nieuwe. Vevangen douchebak en douchedeur. Huidig bad blijft staan

Compleet nieuwe badkamer

Compleet nieuwe badkamer in een ruimte waar momenteel geen leidingen naartoe lopen

Renovatie badkamer

Ik heb samen met mijn vriendin onlangs een rijhuis gekocht in Aarschot. Wij willen onze badkamer renoveren. Het betreft een vrij ruime badkamer. Wij willen een nieuw meubel, douche en bad installeren. Volgens ons moet een deel van de gyproc er uit en vervangen worden. Er moet ook een deel betegeling gebeuren. De leidingen zullen ook moeten vervangen worden.

afbraak huidige betegeling verplaatsen ...

afbraak huidige betegeling verplaatsen en vernieuwen van douchekabine verwijderen van ligbad in gietijzer uitbreken van vloer nieuwe aflopen nieuwe badkamerkasten plaatsen van nieuwe betegeling of ander nieuwe badkamervloer verplaatsen van loodgieterij eigenlijk een renovatie van de badkamer met een grootte van bijna 10 m2 ouderdom huidige badkamer 19 jaar

zolder van zo'n 8 m² willen we verbouwen ...

zolder van zo'n 8 m² willen we verbouwen tot een badkamer. Er zijn enkel dakpannen en een geraamte in hout. Al de rest moet nog gedaan worden: isolatie, plaatsen van 2 grote velux ramen, plaasteren, betegelen, loodgieterij,... Voor electriciteit hebben we al iemand. Werken zouden voor t najaar zijn. We hebben zelf geen ervaring hiermee en hebben advies + richtprijs voor kost van de werken (met en zonder materiaal) nodig. Liefst contact opnemen met eventuele offerte via e-mail.

Ik zou graag een luxueuze badkamer ...

Ik zou graag een luxueuze badkamer willen met een sauna,bubbelbad,e.d. Graag had ik hiervoor de hulp van een binnenhuisarchitect gewilt,dank bij voorbaat