Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Alsemberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Alsemberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Alsemberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Alsemberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Alsemberg:

Badkamerrenovatie uitvoeren

We zouden graag onze slaapkamer in twee delen. Waarvan het ene deel een badkamer moet worden van 3,3m op 2,9m graag met een bad, douche apart, meubel. Bad met houtafwerking, douche met zwarte stalen deur en marmerlook binnenin. We zouden ook graag vloerverwarming hebben.

Aanpassing van bad naar inloopdouche met glazen wand

Oppervlakte van de badkamer 6 m². Ik wil een bad laten verwijderen en daarvoor in de plaats een inloop douche geplaatst hebben. Er zou ook moeten betegeld worden. En een glazen wand.

Douchecabine monteren

Betreft: Douchecabine monteren. Ik heb een douchecabine gekocht om de bestaande te vervangen.

Vervangen van badkamerspiegel

De spiegel boven de dubbele wastafel is aan vervanging toe