Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Asse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Asse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Asse of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
complete badkamer renoveren, complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, complete badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer renoveren met inloopdouche, complete badkamers renoveren moderne stijl villa, badkamer renoveren, complete badkamerrenovatie met inloopdouche, verwijderen bestaand hoekbad en plaatsen douche, plaatsen van volledige badkamer, badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer renoveren, badkamer renoveren en tegels vervangen, douchecabine vervangen, douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Asse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Asse:

Vervangen siliconen in badkamer en toilet

Vervangen van verkleurde siliconen in badkamer en toilet. Alle siliconen dienen vervangen te worden. Verkleuring : geel

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil een badkamer renoveren met volgende afmetingen: L250 ,,B 240 , H 230. Met enkelvoudig lavabomeubel , inloopdouche , wc , muurtegels 30 op 60 en nieuwe vloer en verwarmingselement.

Emailleren van bad

Graag had ik mijn badkuip laten heremailleren (1m65). Wat kost dat? Of zijn er nog andere oplossingen (niet uitbreken)?

Douchecabine laten plaatsen

Sanitaire installatie verbeteren

Hangtoilet te installeren

Het zou gaan om het installeren van een hangtoilet met volledige afwerking. (afwerking betegeling en of schilderwerken)

Verbouwing badkamer

Renovering van badkamer. Grof: Plaatsen van wandtegels, plaatsen van vloer, plaatsen van douchecabine.

het betegelen van muren en vloer het ...

het betegelen van muren en vloer het plaatsen van bad en badmeubel

Kleine badkamer vernieuwen. Vervangen ...

Kleine badkamer vernieuwen. Vervangen van zitbad, wc en badmeubel. Plaatsing van inloopdouche met glazen wand, ophang-wc, nieuw badmeubel en spiegelkast. WC en badmeubel wisselen van plaats. Betegeling niet nodig.

badkamerrenovatie = betegeling, ...

badkamerrenovatie = betegeling, meubilair, sanitair dienen aangepakt te worden.

Installatie van een kleine badkamer ; ...

Installatie van een kleine badkamer ; lavabo + douche (inclusief deur) + kranen en reparatie van een douchedeur in andere badkamer.

Ik zoek een fabrikant van ligbaden die ...

Ik zoek een fabrikant van ligbaden die een "kwartrond" ligbad maakt, zijnde een hoekbad waarvan de ene zijde langer is dan de andere. Maw een combinatie tss een traditioneel recht bad en een hoekbad. Ik zoek wel een goedkope uitvoering.