Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Asse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Asse heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Asse u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Asse of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Asse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van badkamer, oude badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer volledig renoveren, complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, badkamer, badkamer renoveren, complete badkamerrenovatie uitvoeren, renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, totale badkamerrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Asse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Asse:

Vervangen siliconen in badkamer en toilet

Vervangen van verkleurde siliconen in badkamer en toilet. Alle siliconen dienen vervangen te worden. Verkleuring : geel

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil een badkamer renoveren met volgende afmetingen: L250 ,,B 240 , H 230. Met enkelvoudig lavabomeubel , inloopdouche , wc , muurtegels 30 op 60 en nieuwe vloer en verwarmingselement.

Emailleren van bad

Graag had ik mijn badkuip laten heremailleren (1m65). Wat kost dat? Of zijn er nog andere oplossingen (niet uitbreken)?

Douchecabine laten plaatsen

Sanitaire installatie verbeteren

Hangtoilet te installeren

Het zou gaan om het installeren van een hangtoilet met volledige afwerking. (afwerking betegeling en of schilderwerken)

Verbouwing badkamer

Renovering van badkamer. Grof: Plaatsen van wandtegels, plaatsen van vloer, plaatsen van douchecabine.

het betegelen van muren en vloer het ...

het betegelen van muren en vloer het plaatsen van bad en badmeubel

Kleine badkamer vernieuwen. Vervangen ...

Kleine badkamer vernieuwen. Vervangen van zitbad, wc en badmeubel. Plaatsing van inloopdouche met glazen wand, ophang-wc, nieuw badmeubel en spiegelkast. WC en badmeubel wisselen van plaats. Betegeling niet nodig.

badkamerrenovatie = betegeling, ...

badkamerrenovatie = betegeling, meubilair, sanitair dienen aangepakt te worden.

Installatie van een kleine badkamer ; ...

Installatie van een kleine badkamer ; lavabo + douche (inclusief deur) + kranen en reparatie van een douchedeur in andere badkamer.

Ik zoek een fabrikant van ligbaden die ...

Ik zoek een fabrikant van ligbaden die een "kwartrond" ligbad maakt, zijnde een hoekbad waarvan de ene zijde langer is dan de andere. Maw een combinatie tss een traditioneel recht bad en een hoekbad. Ik zoek wel een goedkope uitvoering.