Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dilbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Dilbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Dilbeek of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
complete badkamer renoveren, complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, complete badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer renoveren met inloopdouche, complete badkamers renoveren moderne stijl villa, badkamer renoveren, complete badkamerrenovatie met inloopdouche, verwijderen bestaand hoekbad en plaatsen douche, plaatsen van volledige badkamer, badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer renoveren, badkamer renoveren en tegels vervangen, douchecabine vervangen, douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Dilbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dilbeek:

Badkamer renoveren

Betegelen, nieuw sanitair(bad,lavabo), badkamermeubel, spiegel, verlichting, eventueel chauffage. Leidingen zijn in orde. L-vormige badkamer. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2,5 m2

Badkamerrenovatie en betegelen

Badkamer renoveren: Betegelen van de badkamer. Douche cabine kraan herstellen, douche cabine is nieuw mag blijven staan. Een thermostatische kraan. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer: 6 vierkante meter.

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van een badkamer. Afmetingen +- 210 cm / 300 cm. Vervangen van bestaande bad door douche . Vervangen toilet + eventueel meubel. Aanbrengen van nieuwe tegels. Volledige vernieuwing van de ruimte. Misschien kan een tussenmuur verwijderd worden om zo de badkamer te vergroten, kamer ernaast is een kleine kamer van een vierkante meter.

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer. Nieuwe vloer, nieuwe douche en volledige betegeling. Al het materiaal is te bespreken met de vakman.

Badkamermeubel op maat

Ik wil een badkamermeubel op maat bestellen, met volgende afmetingen: - diepte 55. 3 cm - breedte 160 cm Het wastafelblad is reeds beschikbaar en is 55. 3 cm diep en 160 cm breed. Graag een meubel met 2x2 lades, met uitsparing voor de afvoer in de bovenste 2 lades en greeploos. Kleur mat wit. Afspraak ter plaatse is mogelijk om de afmetingen van het beschikbare wastafelblad na te gaan.

Renovatie kleine badkamer

Ik wil een kleine badkamer van 1m30 op 3 m renoveren in een kleine, oude woning. Ik had er graag een douche ingezet en een wastafel+ betegeling van de wanden.

Renoveren van badkamer

Vernieuwen van badkamer. Installeren van douche, lavabo, vloeren betegeling.

Plaatsen van nieuwe badkamer

Badkamer.Alles nieuw bad eruit en douche plaatsen. Oppervlakte 2m op 1,5m

Herstellen loodgieterij en opfrissen badkamer

Kraan aan lavabo in toilet vervangen-alsook afvoer afwasbak in de keuken vernieuwen-offerte voor het vernieuwen op te frissen van de badkamer in zijn totaliteit

Renovatie badkamer

Dak van met houten panelen aangebouwde badkamer dient voor de winter vervangen te worden. If possible, totale heropbouw van badkamer met douche ipv ligbad. (Ligging badkamer op gelijkvloers van half open bebouwing. Gemakkelijk toegankelijk. 2de toegangsdeur van woning bevindt zich nl. in badkamer)

Vervangen inloopdouche - L-hoek ...

Vervangen inloopdouche - L-hoek opstelling van ongeveer 2 X 3 meter. Tegelwerk : Overschilderen of vervangen oude wandtegels (huidig wit marmer)of plaatsen van houten wand over oude tegels. Plaatsen van nieuwe grotere douche bak (ong 1,50 op max 2) met nieuw kraanwerk en sproeiers / douche paneel plus nieuwe glazen deuren/wand - hoogte 1,85 cm in L- vorm of instappen in hoekopstelling. OPM : huidige douchebak zit in betegelde verhoging, die eventueel moet worden afgebroken/verwijderd.

Van een lege kamer boven de garage een ...

Van een lege kamer boven de garage een volledig ingerichte badkamer plaatsen. Elektriciteit en afvoeren zijn reeds voorzien. Enkel een wc-afvoer zou nog moeten voorzien worden die door de vloer, tegen de muur van de garage verder naar beneden, naar de kelder aangesloten wordt op het buizennetwerk, die tegen het plafond van de kelder loopt. Hiervoor moet een gat geboord worden door zowel het plafond als de vloer van de garage. Ook advies voor een vloerbedekking die doorloopt van de badkamer via de dressing naar de slaapkamer is gewenst. Al deze werken, inclusief de materialen zouden in onderstaand budget moeten passen.

volledig renoveren van badkamer. ...

volledig renoveren van badkamer. Leidingen voorzien. Bevloering (hout), betegelen, voorzien van douche (wegens plaatsgebrek wordt het helaas geen instapdouche),ingebouwd ligbad, meubel met wastafel is aanwezig. Badkamer bevindt zich op de 1ste verdieping en steunt op een houten vloer (dus tegels op vloer is niet mogelijk hierdoor).

vervangen lavabokraan-nieuwe kraan ...

vervangen lavabokraan-nieuwe kraan voorradig

Badkamer uit de jaren 70: afmetingen van ...

Badkamer uit de jaren 70: afmetingen van 3x2.2. Willen graag een offerte om deze te moderniseren met inrichting van: dubbele lavabo, douche cabine, massage-bad en toilet. Zouden dit graag door een professioneel willen laten installeren en uitvoeren, begin januari.

Bestaande betegeling, vloer, bad en ...

Bestaande betegeling, vloer, bad en lavabo's moeten afgebroken worden en afgevoerd. Er dienst een nieuw bad, lavabo, en douche geînstalleerd te worden. Eventueel verplaatsing van de verwarming. Daarna dienst ook alles opnieuw betegeld te worden.