Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dilbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Dilbeek heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Dilbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Dilbeek of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dilbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren van a tot z, renoveren badkamer, renovatie badkamer, badkamer renoveren, nieuwe badkamer installeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, renoveren badkamer, badkamer verbouwen, inloopdouche bouwen, rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde, badkamer te renoveren, douche vernieuwen, lavabo en meubel plaatsen, badkamermeubel met twee lavabos en bad in landelijke stijl en muur betegelen, installer une baignoire et douche dans une maison en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Dilbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dilbeek:

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer. Nieuwe vloer, nieuwe douche en volledige betegeling. Al het materiaal is te bespreken met de vakman.

Badkamermeubel op maat

Ik wil een badkamermeubel op maat bestellen, met volgende afmetingen: - diepte 55. 3 cm - breedte 160 cm Het wastafelblad is reeds beschikbaar en is 55. 3 cm diep en 160 cm breed. Graag een meubel met 2x2 lades, met uitsparing voor de afvoer in de bovenste 2 lades en greeploos. Kleur mat wit. Afspraak ter plaatse is mogelijk om de afmetingen van het beschikbare wastafelblad na te gaan.

Renovatie kleine badkamer

Ik wil een kleine badkamer van 1m30 op 3 m renoveren in een kleine, oude woning. Ik had er graag een douche ingezet en een wastafel+ betegeling van de wanden.

Renoveren van badkamer

Vernieuwen van badkamer. Installeren van douche, lavabo, vloeren betegeling.

Plaatsen van nieuwe badkamer

Badkamer.Alles nieuw bad eruit en douche plaatsen. Oppervlakte 2m op 1,5m

Herstellen loodgieterij en opfrissen badkamer

Kraan aan lavabo in toilet vervangen-alsook afvoer afwasbak in de keuken vernieuwen-offerte voor het vernieuwen op te frissen van de badkamer in zijn totaliteit

Renovatie badkamer

Dak van met houten panelen aangebouwde badkamer dient voor de winter vervangen te worden. If possible, totale heropbouw van badkamer met douche ipv ligbad. (Ligging badkamer op gelijkvloers van half open bebouwing. Gemakkelijk toegankelijk. 2de toegangsdeur van woning bevindt zich nl. in badkamer)

Vervangen inloopdouche - L-hoek ...

Vervangen inloopdouche - L-hoek opstelling van ongeveer 2 X 3 meter. Tegelwerk : Overschilderen of vervangen oude wandtegels (huidig wit marmer)of plaatsen van houten wand over oude tegels. Plaatsen van nieuwe grotere douche bak (ong 1,50 op max 2) met nieuw kraanwerk en sproeiers / douche paneel plus nieuwe glazen deuren/wand - hoogte 1,85 cm in L- vorm of instappen in hoekopstelling. OPM : huidige douchebak zit in betegelde verhoging, die eventueel moet worden afgebroken/verwijderd.

Van een lege kamer boven de garage een ...

Van een lege kamer boven de garage een volledig ingerichte badkamer plaatsen. Elektriciteit en afvoeren zijn reeds voorzien. Enkel een wc-afvoer zou nog moeten voorzien worden die door de vloer, tegen de muur van de garage verder naar beneden, naar de kelder aangesloten wordt op het buizennetwerk, die tegen het plafond van de kelder loopt. Hiervoor moet een gat geboord worden door zowel het plafond als de vloer van de garage. Ook advies voor een vloerbedekking die doorloopt van de badkamer via de dressing naar de slaapkamer is gewenst. Al deze werken, inclusief de materialen zouden in onderstaand budget moeten passen.

volledig renoveren van badkamer. ...

volledig renoveren van badkamer. Leidingen voorzien. Bevloering (hout), betegelen, voorzien van douche (wegens plaatsgebrek wordt het helaas geen instapdouche),ingebouwd ligbad, meubel met wastafel is aanwezig. Badkamer bevindt zich op de 1ste verdieping en steunt op een houten vloer (dus tegels op vloer is niet mogelijk hierdoor).

vervangen lavabokraan-nieuwe kraan ...

vervangen lavabokraan-nieuwe kraan voorradig

Badkamer uit de jaren 70: afmetingen van ...

Badkamer uit de jaren 70: afmetingen van 3x2.2. Willen graag een offerte om deze te moderniseren met inrichting van: dubbele lavabo, douche cabine, massage-bad en toilet. Zouden dit graag door een professioneel willen laten installeren en uitvoeren, begin januari.

Bestaande betegeling, vloer, bad en ...

Bestaande betegeling, vloer, bad en lavabo's moeten afgebroken worden en afgevoerd. Er dienst een nieuw bad, lavabo, en douche geînstalleerd te worden. Eventueel verplaatsing van de verwarming. Daarna dienst ook alles opnieuw betegeld te worden.