Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Erps Kwerps te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Erps Kwerps.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Erps Kwerps of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Erps Kwerps die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Erps Kwerps:

Badkamer naar kamer ernaast plaatsen

Badkamer is wat klein dus heb een inloopdouche, wc, dubbele wasbak en meubeltje besteld bij X2O. Mijn nieuwe badkamer zou in de kamer ernaast moeten komen. Leidingen door de muur doortrekken enzv. De tegels zullen er al liggen.

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en de volledige badkamer zou moeten worden vernieuwd. Op dit ogenblik is er een hoekbad, enkele lavabo, toilet en sauna. Ook betegelen van de badkamer. We zouden graag een inloopdouche, gewoon (groot) ligbad, dubbele wasbak, toilet, badkamermeubel en GEEN sauna meer hebben in de badkamer. Afmetingen huidige badkamer 370 x 250.

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

We hebben een huis gekocht en de badkamer zou helemaal moeten gerenoveerd worden. Alles eruit en nieuw plaatsen, en betegelen. Ook het bad eruit en inloopdouche plaatsen.

Badkamer te renoveren

Wegens een lek veroorzaakt door de afloop op onze badkamer moeten we ons bad uitbreken alsook de dubbele ( kleine ) spoelbaden die daar ook mee verbonden zijn. Naast die herstelling ( vernieuwing ) van deze afloop zouden we een nieuwe douche willen installeren en onze bidet willen verwijderen. Nieuwe spoelbaden moeten er ook geplaatst worden maar de kast ( meubels zouden we willen behouden).

Badkamer Renoveren

Badkamer renoveren met valse plafond, nieuwe tegels.....

Kwerpsebaan: badkamer

We hebben een badkamer die moet gerenoveerd worden en we willen de badkamer installeren op zolder.

Vernieuwing badkamer, oude vinyl van ...

Vernieuwing badkamer, oude vinyl van muur en vloer verwijderen, nieuwe muur- en vloerbetegeling en vervangen van bad, wc en lavabo, eventueel verlichting aanpassen

Het gaat over de complete vernieuwing ...

Het gaat over de complete vernieuwing van een bestaande badkamer. Eerst wegnemen van de oude inrichting, dan installatie van een douchecabine/nieuwe lavabo(s)/toilet. Water- en afwaterleidingen zullen vernieuwd/herlegd moeten worden. Voor de vloer zouden we een betegeling willen. Of de aanwezige muurtegels verder gebruikt kunnen worden zouden we moeten onderzoeken. We willen graag ook een aangepaste verlichting, eventueel met een 'vals plafond' en ingebouwde spots. We hebben al rondgekeken bij FACQ wat we precies zouden willen. Enkele vragen zijn nog open en zouden in detail moeten worden besproken (bv. keuze van vloertegels).

Het is een nieuwbouwwoning. Verwarming, ...

Het is een nieuwbouwwoning. Verwarming, elektriciteit en plakwerk zijn reeds uitgevoerd. Sanitaire toestellen + eventueel badkamermeubel moeten nog geplaatst worden.