Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer naar kamer ernaast plaatsen:

Badkamer naar kamer ernaast plaatsen

Badkamer is wat klein dus heb een inloopdouche, wc, dubbele wasbak en meubeltje besteld bij X2O. Mijn nieuwe badkamer zou in de kamer ernaast moeten komen. Leidingen door de muur doortrekken enzv. De tegels zullen er al liggen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Erps-Kwerps (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer naar kamer ernaast plaatsen uit heel België:

Daklekkage herstellen

Graag wil mijn dak laten nakijken: we hebben last van vochinfiltratie naar de badkamer onder een hellend dak + de stokruimte hieronder langs dezelfde muren Er is van uit het dakterras ernaast -boven de garage -ook vochinfiltratie in een muur van de garage, mogelijk komt het ook vanuit het dakterras. Wanneer kunnen jullie langskomen en wat zouden de kosten kunnen zijn . Alleenstaande woning- privé eigendom -gerenoveerde hoeve. Hellend dak met dakterras. Dak bestaande uit pannen en ook een schouw.

Herstelling na waterschade

Mijn badkamer, de kamer en hal ernaast hebben schade opgelopen aan de muren en plafond door een lek bij de bovenburen. Oppervlakte kamer : 20 m² en badkamer 10 m². Pleisterwerken en schilderwerk. Ook mijn eigen bad lekt . lek te herstellen. Laminaat in de kamer , 20 m² ook te herstellen.

Deur in steunmuur plaatsen

In onze badkamer willen wij graag een inloopdouche, hierdoor moeten wij een gat maken ter grote van een deur in een (denken wij) steunmuur. De muur op zich is ongeveer 12cm dik maar een erg oud huis, waardoor we niet zeker weten of het effectief wel een steunmuur is. Het gat in de muur zou de inkom zijn naar de douche die we gaan bouwen in de kamer ernaast.

Aansluiten radiatoren en leiding werk

Een radtiator uit de badkamer laten vervangen in de badkamer,. De huidige radiator zou naar een slaapkamer boven moeten gaan waar de wachtbuizen reeds klaar zitten. Vanuit die kamer zouden de buizen doorgetrokken moeten worden naar de kamer ernaast; door de muren te boren. Dus leidingen doorboren en 1 radiator loskoppelen, 3 radiatoren aansluiten.

Badkamer opbouwen in een atelier

Atelier op het gelijkvloers van 33m². Ik had graag een sanitaire ruimte geinstalleerd (studio). Ik reserveer ongeveer 2,3m op 2,3m. Afvoer (brede) en warm water beschikbaar in de kamer ernaast (1muur en 3meter afstand). beschikbare hoogte 2m60. Het liefst een totaal pakket dus ook muren, plafond,... Afmetingen te onderhandelen. (douche, wc, lavabo)

Badkamer maken in bestaande bureelruimte

Bureaukamer opofferen om een nieuwe badkamer te installeren, nieuwe leidingen, inloopdouche, bad en 2 persoonsbadmeubel. Oppervlakte kamer:n 4 m op 4 m. Kamer ernaast is er al een badkamer.

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel laten plaatsen over de badkamer en de slaapkamer ernaast. 6 à 7m lang. Deze zou in hout moeten afgewerkt worden met 2 ramen.