Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Grimbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Grimbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Grimbergen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, totaal badkamer renovatie uitvoeren, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Grimbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Grimbergen:

Badkamer renoveren

De badkamer is 3 m op 3 meter en er is een ligbad dat ik wil vervangen door een inloopdouche in de volledig et breedte. Hier voor moet een venster van 1m op 1 dichtgemaakt worden . Verder is de vloer niet waterpas en deze wil ik dus ook herdoen met nieuwe tegels. De douche wil ik in kunststof met wandpanelen.

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Enkel inloopdouche plaatsen. De badkamer is 1 m 50 op 3 meter. De deur van de ingang bevindt zich aan de kant van de 1 m 50, dus is er maar ongeveer 70 cm ruimte om de douchebak te plaatsen Er staat momenteel een douchecabine. Deze moet vervangen worden door een inloopdouche van ongeveer 70/75 op 1 m 10.

Douche vervangen door inloopdouche

Er staat een oude (plastieken) douche in de badkamer. Zou deze willen vervangen door een inloopdouche. Het is een kleine badkamer

Plaatsing nieuwe douche

Wij zoeken iemand die voor ons een bestaande douche kan vervangen door een nieuwe die wij zelf aankopen. Afhankelijk van prijs en onze keuze zal er ook een douchewand of tegels moeten geplaatst worden.

Douchebak lekken en schade

Wij hebben een probleem met de waterdichtheid van onze douchebak. De silicoonvoeg hebben wij herhaaldeliljk vervangen maar het heeft niet mogen baten. Ons inziens heeft een van de pootjes die ons douchebak horizontaal houden het begeven, en misschien is er nog een ander waterdichhtheidsprobleem waardoor het plafond en de muren van onze keuken, een verdiep lager dan ons badkamer, schade beginnen te vertonen. Graag hadden wij samen een oplossing kunnen bespreken. Liefst op korte termijn.

Volledige renovatie van de badkamer

We hadden graag onze badkamer laten renoveren. Betegelen. Inloopdouche. Wastafel plaatsen. Meubelkast.

Renovatiebadkamer met vervanging van raam

Volledige renovatie van badkamer alsook een houten raam moet vervangen worden +- 40x40

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmeting is 2m70 op 2m10. In badkamer komen meubel, bad, tegels, vloer, wandtegels en nieuwe verwarming. Materialen zijn voorhanden. Enkel afbraak en plaatsingskosten.

Renovatie Badkamer + douchekamer

Offerte vraag voor renovatie van zowel badkamer als douche kamer. Alle benodigde informatie is beschikbaar - beschrijving offertevraag douchekamer - plan huidige douchekamer - voorstel plan douchekamer - 2 foto's huidige douchekamer - beschrijving offertevraag badkamer - plan huidige badkamer - voorstel plan badkamer - foto huidige badkamers

Afkitten badkamer

Uitslijpen voegen douche. Opnieuw opvoegen en volledig afkitten van de badkamer en aparte wc. Afkitten keuken.

Badkamerrenovatie

Bestaande douche en bad vervangen door inloopdouche. Problemen met voegen. Mogelijk verplaatsen van toilet indien mogelijk. Nieuw meubel

Ombouw van bad naar douche

Ombouw van bad naar douchecel Het bestaat in Frankrijk: zie www.maisonviesante.fr - Ik zoek een dergelijke oplossing voor mijn badkamer. + vervanging geiser Wie maakt een voorstel?

Afbreken van bestaand bad, installeren ...

Afbreken van bestaand bad, installeren van douche, betegelen van wanden, vloer uitbreken en nieuwe vloer steken, nieuwe lavabo plus tablet op kast, beneden nieuwe wc plaatsen

bestaande bergruimte inrichten als ...

bestaande bergruimte inrichten als tweede badkamer met lavabo+ douchecabine Zoek iemand voor tegelwerken

afbraak , installatie lavabo , douche , ...

afbraak , installatie lavabo , douche , verwarming , betegeling , verlichting