Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Haasrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Haasrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Haasrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Haasrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Haasrode:

Badkamers renoveren

2 Badkamers van 3m² en 5m² renoveren. 1 Met douche en 1 met ligbad. Oude douche uitbreken. Oud ligbad uitbreken. Toilet in elke badkamer. Meubels plaatsen. Vloer- en muurtegels plaatsen.

Badkamer bevloeren, inloopdouche installeren en toilet plaatsen

Steentapijt leggen op vloer van ong. 6m². Inloopdouche maken met steentapijt op de vloer. Oude wc weghalen en nieuwe in de plaats installeren.

Inloopdouche plaatsen

Ik wil een inloopdouche in plaats van een badkuip maken. Inloopdouche plaatsen. Badkuip zal reeds uitgebroken.

Douchebak en wanden plaatsen

Oude douchebak verwijderen. Nieuwe douchebak plaatsen en aansluiten en 2 wanden plaatsen. Vermoedelijk nieuwe sifon of stuk buis. Oude wanden reeds verwijdert. Doucheset reeds aangekocht. Muur reeds betegeld.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren. Toilet plaatsen. Oude douche uitbreken en nieuwe plaatsen. Lavabo plaatsen. Kranen plaatsen. Het betreft een kamer met afmetingen 2.14m breedte en 60-70cm lengte.

Inloopdouche plaatsen

Graag het bestaande bad veranderen in een (inloop)douche. Betegeling van de muur. max 10m²

Totale badkamerrenovatie uivoeren

Onze oude badkamer moet volledig vernieuwd worden. Ruimte van ongeveer 4 meter op 4. We willen nieuwe meubels, vloer en een inloopdouche installeren.

Opnieuw betegelen van een douche

De tegels onderaan barsten en dienen opnieuw gezet te worden. Het barst steeds verder en de tegels zullen er stillaan uitvallen. Een wand: 2m30 op 1m en mogelijks andere wand ook.

Badkamer renoveren

Nieuwe badkamer of inloopdouche. De inloopdouche zou sowieso moeten vernieuwd worden. Heel de badkamer hangt er een beetje vanaf.

Badkamer renoveren

We hebben in ons huis nog een kleine ruimte die een “douche kamer” zou moeten worden. Deze ruimte is bij onze verbouwing niet af geraakt en we zoeken iemand die dit voor ons in orde kan brengen. De status is dat er gyproc hangt en dat alle nodige elektrische en sanitaire aansluitingen voorzien zijn, maar verder zijn we niet geraakt. Dus er moeten nog tegels komen, de gyproc moet nog afgewerkt worden, en er moet vooral nog een douche in komen. Wat bijzonder is aan de ruimte is dat deze ook deels een gang wordt. Om licht te hebben in de gang moet de muur tussen de “douche kamer” en de gang voor een groot stuk van glas gemaakt worden, en dus ook een deur van glas bevatten. Voor de douche zelf is er niet super veel plaats, dus daar gaat ook best op maat in glas een douche wand gezet moeten worden. Daarom de belangrijkste vraag: kunnen jullie muren/deuren/douchewanden op maat (laten) maken en dit als totaalproject aanbieden? Ter info: De douche kamer zelf is ongeveer 2,20m op 1,80m. Er past een douche in van ongeveer 0,8m op 1,0m (dit is wel voor een deel onder een schuin stuk dak). Verder is er nu al een toilet in geïnstalleerd, en heb ik al een wastafel die naast het toilet nog moet opgehangen worden.