Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Halle of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Halle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Halle:

Vervangen van staand toilet

Oud toilet loopt slecht af door waarschijnlijk kalk opstapeling in de afvoer onderkant. Wens het toilet te vervangen door een nieuw eveneens staand wc. ( beige kleur)

Renovatie badkamer

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van mijn badkamer (2x1,6m) en plus het verwijderen van mijn schoorsteen.

Verbouwen badkamer

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Afm 2 x 1,4 m. Graag uw beste offerte voor het strippen plus offerte van inzetten tegels. Volledige offerte nodig voor de verzekering. Vervangen van meubilair, sanitair indien dekking verzekering

Plaatsing van een nieuwe badkamer

We hebben een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer vervangen moet worden. Graag had ik een toilet, douche kabine met evt bad, badkamermeubel met voldoende kastruimte (kolomkast ? ), twee wasbakken (niet ingebouwd), spiegelkasten boven de wasbakken. De afmetingen bedragen : L: 3. 50m, B: 1. 85, H 2. 85. In bijlage vindt U de foto van de bestaande badkamer die moet afgebroken worden. We hadden graag materialen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding (niet de goedkoopste maar ook niet de duurste) en makkelijk in onderhoud. Graag snel een eerste prijsschatting (hebben dit nodig voor het aanvraag van een hypotheek)

Bad vervangen door douche

Ik wil mijn bad vervangen door een douche met tube van 1,80 m x 90 cm. Ook een glazen wand van 1,10 x 2 m. Verder dient de douchewand uitgebroken te worden (momenteel betegeld) en vervangen te worden door nieuwe tegels (ongeveer 5 vierkante meter).

Renovatie van badkamer

Graag een dubbele inloopdouche, bad weg, modernere look en eventueel infraroodsauna

Badkamer

Het bestaande bad uitbreken en douche plaatsen.

Renovatie badkamer

Een volledige renovatie van de badkamer (inclusief vloer, muren). De locatie van bad en douche blijven hetzelfde maar dienen te worden vervangen. De wastafel dient aan andere muur te komen (dus verleggen van waterleiding). De 2 aparte wc's dienen ook volledig vernieuwd te worden. De periode van uitvoering is niet dringend, maar 'hoe sneller, hoe liever'.

Badkamer te renoveren

Badkamer maken op een andere plaats. Alles dient nog te gebeuren : elektriciteit, leidingen betegeling, plaatsen douche bad, lavabo, verwarming

Renovatie van badkamer

Kleine renovatie badkamer. Het gaat om het installeren van een bad en nieuwe boiler van een huis dat we momenteel aan het kopen zijn. Voor het bad overwegen we het volgende model: Voor de boiler vragen we om ons te adviseren, er is momenteel gas aansluiting en we dachten aan een boiler van +-1000 liter (badkamer is voor 2 personen). Graag advies in verband met alle aansluitingen en dergelijke die nodig zijn en een bijhorende kostenraming. Een foto van de badkamer vindt u hier: ~bderooms/badkamer. Jpg De douche dient verwijdert te worden.

Vernieuwen van badkamer

Bestaande badkamer renoveren. Bad uitbreken en vervangen douche.

Badkamer renoveren

Wij hebben een oude badkamer van ongeveer 3 x 3 m, met oude betegeling, een vals houten latten plafond, alles moet vervangen worden : het oude bad moet weg en door een instapdouche worden vervangen + bijpassende lavabo en toilet. De afvoerbuizen staan aan de buitenkant van de muren. Kortom, de badkamer moet vernieuwd worden. Vermits wij maar één badkamer hebben en we ons tijdens de werken niet kunnen thuis wassen, mag de opdracht niet te lang duren.

Renovatie badkamer

Renoveren en moderniseren van de badkamer. Douche/bad combinatie + badkamermeubel met lavabo.

Renovatie badkuip. Bad-in-bad-systeem.

Renovatie badkuip. Bad-in-bad-systeem.

INSTALLATIE VAN NIEUWE MENGKRAAN EN ...

INSTALLATIE VAN NIEUWE MENGKRAAN EN DOUCHE KOP? VERVANGING VAN DOUCHE DEUR EN HERSTEL TOILET; PLAATSING BIDET; KRAANWERK BAD ETC.VEEL JOBS

vernieuwen van oude badkamer door ...

vernieuwen van oude badkamer door nieuwe compleet met nieuw sanitair, betegeling en meubel

vernieuwing van volledige badkamer

vernieuwing van volledige badkamer

Project bestaat uit een volledige ...

Project bestaat uit een volledige renovatie van de badkamer (11m²), bestaande uit een vervanging van bad, douchecel, lavabo's, WC, plaatsen van badkamermeubel, verwarming. In de badkamer zullen ook leidingen moeten verlegd worden (blijft echter beperkt). De muren moeten bepleisterd worden (of iets soortgelijks) en een vals plafond + 2 (valse) scheidingsmuren moeten gerealiseerd worden. Dit alles moet bij voorkeur zo modern mogelijk uitgevoerd worden (bijv. niet te veel muurtegels (enkel rond bad). Enkele ideeën die we al hadden: bad Shphinx Clarissa, badkamermeubel + lavabo's Detremmerie Charon, kranen Getsi (inbouw. Dit zijn enkel maar richtinggevende merken, het moet zeker niet dat zijn. Een gedetailleerde beschrijving (met plan) is verkrijgbaar.

afbraak : uitbreken bad - tegelvoer : ...

afbraak : uitbreken bad - tegelvoer : uitbreken en vervangen - loodgieterij : klein elektrich kastje als doorstromer ipv van een grote boiler van 100 liter en een WC en kranen in lavabo - verlichting : in het centraal meubel van 2m - elektrische apparaten : zie boiler - onder-en bovenkasten : moet een blok vormen - plafond : planchetten vochtbestendig - betegeling : de volledige muren - elektriciteit : aansluiten toestellen - lavabokraanwerk : voor een wastafel - douchecabine : hoeklengte douchebak : 900mm - wandbekleding : zie betegeling

Plafond moet hersteld worden, tegelvloer ...

Plafond moet hersteld worden, tegelvloer moet gelegd worden, kast plaatsen met lavabo, muurtegels plaatsen, deur plaatsen, bad en nodige kranen plaatsen.

Bestaande badkamer in appartement = 2 ...

Bestaande badkamer in appartement = 2 aparte lavabo's, 2 spiegels, 1 wandlichtpunt, geen meubels Verbouwen tot : ofwel meubels rond bestaande lavabo's, grote spiegels, andere verlichting ofwel 1 badkamermeubel met twee lavabo's, ofwel 1 lavabo en 1 douche

Bestaande oude badkamer volledig ...

Bestaande oude badkamer volledig uitbreken en installeren van ligbad,lavabo,wc. Alsook betegeling,vloer leggen,electriciteti aanpaasen en nieuwe verwarming installeren 2e badkamer is lege kamer waar volledige badkamer geïnstalleerd wordt bestaande uit douche,lavabo,wc.Hier ook betegeling,electriciteit en verwarming