Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Halle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Halle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Halle:

Vervangen douchestang en mengkraan

Huidige douchestang en thermostatische kraan moeten vervangen worden.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Nieuwe inloopdouche ,nieuw wc ,nieuwe lavabo ,nieuwe verwarming ,nieuw plafond en betegeling plaatsen. 9 m². Momenteel nog geen materiaal - in samenspraak met vakman.

Badkamer renoveren

Er was een lek in de badkamer waardoor 1 gyprocwand volledig vervangen moet worden. Er moet ook een nieuwe douche en badkamermeubel met lavabo geïnstalleerd worden. Er moet ook opnieuw getegeld worden. Hiervoor hebben we een bestek nodig voor de verzekering We willen ook eens bekijken of het niet interessant is om ineens de hele badkamer te herdoen, het bad uit te breken en alles opnieuw te tegelen

Vervangen van staand toilet

Oud toilet loopt slecht af door waarschijnlijk kalk opstapeling in de afvoer onderkant. Wens het toilet te vervangen door een nieuw eveneens staand wc. ( beige kleur)

Renovatie badkamer

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van mijn badkamer (2x1,6m) en plus het verwijderen van mijn schoorsteen.

Verbouwen badkamer

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Afm 2 x 1,4 m. Graag uw beste offerte voor het strippen plus offerte van inzetten tegels. Volledige offerte nodig voor de verzekering. Vervangen van meubilair, sanitair indien dekking verzekering

Plaatsing van een nieuwe badkamer

We hebben een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer vervangen moet worden. Graag had ik een toilet, douche kabine met evt bad, badkamermeubel met voldoende kastruimte (kolomkast ? ), twee wasbakken (niet ingebouwd), spiegelkasten boven de wasbakken. De afmetingen bedragen : L: 3. 50m, B: 1. 85, H 2. 85. In bijlage vindt U de foto van de bestaande badkamer die moet afgebroken worden. We hadden graag materialen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding (niet de goedkoopste maar ook niet de duurste) en makkelijk in onderhoud. Graag snel een eerste prijsschatting (hebben dit nodig voor het aanvraag van een hypotheek)

Bad vervangen door douche

Ik wil mijn bad vervangen door een douche met tube van 1,80 m x 90 cm. Ook een glazen wand van 1,10 x 2 m. Verder dient de douchewand uitgebroken te worden (momenteel betegeld) en vervangen te worden door nieuwe tegels (ongeveer 5 vierkante meter).

Renovatie van badkamer

Graag een dubbele inloopdouche, bad weg, modernere look en eventueel infraroodsauna

Badkamer

Het bestaande bad uitbreken en douche plaatsen.