Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hamme (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Hamme (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Hamme (Vl Br) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
badkamerrenovatie uitvoeren, complete badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer renoveren met inloopdouche, complete badkamers renoveren moderne stijl villa, badkamer renoveren, complete badkamerrenovatie met inloopdouche, complete badkamerrenovatie met inloopdouche, plaatsen van volledige badkamer, badkamer renoveren met inloopdouche, badkamer renoveren, afwerken douche ruimte en inkom, twee badkamers installeren, badkamer renoveren met inloopdouche en betegeling, bad vervangen door inloopdouche of douchebak, douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Hamme (Vl Br) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hamme (Vl Br):

Ligbad afbreken en inloopdouche met glazen wand plaatsen

Ik wil mijn ligbad laten uitbreken. In de plaats moet er een inloopdouche van 1.8 x 0.9 meter komen. Dit met glazen wand van 2 x 1.8 meter.

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : L 2,7 x Br 2,45 x H 2,5. Uitbreken huidige badkamer bad, douche tegels radiatoren meubel met lavabo en volledig vernieuwen met inloopdouche. Ter plaatse komen kijken.

Twee badkamers installeren

2 badkamers installeren. Eerste badkamer moet men een lavabo, meubel, inloopdouche en tegels plaatsen. Deze ruimte is zo een 13 m². Tweede is inloopdouche, bad, toilet, lavabo, meubel en betegelen voor zo een 9 m².

Nieuwe badkamer plaatsen

Op zoek naar een specialist om een nieuwe badkamer te plaatsen bij een totaalrenovatie van een appartement.

Toilet plaatsen op eerste verdieping

Wij zijn van plan om op de eerste verdieping van ons huis een toilet te laten plaatsen. Deze zal komen in een kamer waar nog geen afvoerleidingen beschikbaar zijn.

Chape, isolatie en plafond plaatsen in badkamer

Op de vloer moet er chape komen. Tegen de muur isolatieplaten en cementeren. Plafond afwerken in gypsplaten. Het gaat om een badkamer van 4 x 1.70 meter.

Douchewand in marmer plaatsen

Badkamer renoveren. Oppervlakte van badkamer 12 m² Niet voor de vloer maar wel voor de douchewand. Graag witte marmer met grijze tekeningen. H 240 breedte acherterwand 90 zijwand 140. Graag wil ik dit zonder naden in 2 marmer panelen.

Douchebak vervangen

Ik wil graag mijn huidige douchebak vervangen. Deze meet 1 x 1,20 m en de aankoop van een nieuwe bak is in samenspraak met de specialist.

Badkamerrenovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Nieuw plafond Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 210 x250cm Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : alles dient afgebroken te worden. Eventueel radiator verplaatsen (te groot) Bestaande deur vervangen door schuifdeur in hout of andere. Inloopdouche nieuwe lavabomeubel. Nieuwe betegeling.

Aanpassing van bad naar inloopdouche met glazen wand

Oppervlakte van de badkamer 6 m². Ik wil een bad laten verwijderen en daarvoor in de plaats een inloop douche geplaatst hebben. Er zou ook moeten betegeld worden. En een glazen wand.

Douchebak vervangen en douchekraan aansluiten

Ik zoek een specialist voor een oude douchebak te verwijderen en nieuwe te plaatsen en aan te sluiten. Douchebak zal ik zelf voorzien. Hiernaast moet men na de tegelzetter is geweest nog eens terugkomen. Dan moet men de douchekraan plaatsen, toilet installeren en een badkamer meubel ophangen. Ook hier is al het materiaal reeds voorzien.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte is 1 m 80 op 3 m. Ik zou het bad willen weg doen en douche in de plaats en ook wc veranderen misschien ander opstelling. Graag met inloopdouche, eens komen kijken ter plaatse.

3 badkamers renoveren

3 x een basis badkamer te renoveren en aparte WC en sanitair.

Badkamer renoveren met inloopdouche en betoncire

Complete badkamer renoveren: De oppervlakte is ongeveer 2. 60 m x 2 meter. Wij hebben een appartement gekocht en willen de gedateerde badkamer renoveren. We zijn op zoek naar een bedrijf dat werkt met betoncire. Graag dubbele lavabokasten. Het bad mag blijven staan. Graag een inloopdouche.

Toilet omkasting maken en tegels plaatsen

We hebben zelf al deels de badkamer verbouwd. Door omstandigheden kunnen we enkele werken zelf niet uitvoeren. Daarom ben ik op zoek naar iemand om een omkasting (in MDF of gyproc) te maken voor onze inbouwtoilet en 2 collectoren (zie foto). Daarna mag dit stukje ook bezet worden met tegels. De toilet (Geberit Duofix) staat er al maar de watertoevoer naar het toilet moet nog worden aangesloten. De tegels zijn reeds aanwezig omdat we al een deel van de badkamer hebben betegeld.

Plaatsen van melkglas in douche

Wij hebben het probleem dat de voegen in de douche barstjes vertonen en dat ook de verf loskomt aan de muur naast de douche. Wij zoeken iemand die melkglas zou kunnen plaatsen in de douche en dit vervolgens kan afkitten om het vochtprobleem op te lossen.

Volledige badkamer renovatie uitvoeren

Afbreken huidige badkamer: Afbreken, wegvoeren en storten van bestaande douche met kraanwerk, meubel met kraanwerk, radiator, muur naast douche en achter meubel, bezetting, vloer en chape. Electriciteit en loodgieter : Plaatsen van bad,thermostaat bad douche omstellen en douche set, bad wand 120*150, Meubel 100 cm 1 waskom en 2 laden, eengreeps mengkraan, radiator, waterleiding en aflopen verplaatsen voor lavabo en bad, leidingen radiator aanpassen, plaatsen elektrische ventilator met schakelaar, stroompunt achter spiegelkast en stopcontact aan meubel voorzien. Plaatsing en afwerking: Chappen van de ondergrond 5m², bezetten met grijze watervaste cementbezetting 22 m², plaatsen waterdamp kerende doek boven bad en douchezone 5 m², plaatsen tegelplaat onder en naast bad als voorbereiding van

Badkamer renoveren met inloopdouche

Gietvloer plaatsen ongeveer 20 m². Graag zou ik mijn bad laten vervangen in een inloopdouche met glazen wanden.

Badkamer vernieuwen

Kleine badkamer volledig vernieuwen. Nieuw bad, bad meubel, hang-wc en plafond en vloer.

Vernieuwen van badkamer met inloopdouche

Graag info prijs. 4. 5 m2 groot . 1 hangwc 1 douche 120 x 90 , dit is een inloopdouche. 1 lavabo  met spiegel kastje . 1 schuifdeur klein, dit is een enkele lavabo. 1 badkamer radiator handdoek 1 maal plafond + spots maal vloer  tegels.. of iets anders. 1 maal muur tegels of iets anders

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Enkel inloopdouche plaatsen. De badkamer is 1 m 50 op 3 meter. De deur van de ingang bevindt zich aan de kant van de 1 m 50, dus is er maar ongeveer 70 cm ruimte om de douchebak te plaatsen Er staat momenteel een douchecabine. Deze moet vervangen worden door een inloopdouche van ongeveer 70/75 op 1 m 10.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Wij willen graag onze badkamer gedeeltelijk, of eventueel helemaal laten renoveren. Er moet zeker een inloopdouche of douchecabine worden geïnstalleerd, deze is samen met de vakman aan te kopen. Ook moet men enkele waterkranen vernieuwen en de bestaande chauffage vervangen. Het gaat om een badkamer van 4 x 4 meter.

Nieuwe douchecel plaatsen

Bestaande douche afbreken,daaronder mag je verstaan 4 glazen wanden en ijzeren rails die deze omhoog houden en een nieuwe douchecel plaatsen,is gewoon op de bestaande douchekuip te plaatsen.

Badkamerrenovatie

Vervanging van bad door een inloopdouche (1,70 m op 0,8O m) liefst met wit melkglas tegen muur en afscherming. Ook nieuw badkamermeubel (1,60) plaatsen en vervanging van vloer liefstin kurk of ander materiaal . vloer te leggen op bestaande vloer. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2 m op 3 m

Douche vervangen door inloopdouche

Er staat een oude (plastieken) douche in de badkamer. Zou deze willen vervangen door een inloopdouche. Het is een kleine badkamer