Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Herent:

Douche verbouwen

Wij willen onze inloopdouche vernieuwen. Deze is geplaatst volgens het plan in bijlage. de huidige epoxycoating voldoet niet meer, en afwatering op de vloer verloopt niet zoals het hoort. Het idee is om de wanden te bekleden met een acrylplaat en een douchebak op maat te plaatsen, waarvoor bijgevolg de huidige goot uitgebroken dient te worden. Niet alle wanden zijn even vlak, dus indien nodig kan de gyproc verwijderd worden.

Inloopdouche maken

Wij hadden een bad , reeds vervangen door douchcabine, en willen nu een inloopdouche plaatsen. Voor het plaatsen van een reukafsnijder (sifon) , zijn wij waarschijnlijk genoodzaakt om terug een sokkel of voet te plaatsen, om deze te kunnen wegwerken. De achterwand moet eveneens enkele centimeter ruimte hebben, om de watertoevoer naar de douchewand te plaatsen.

Badkamer renoveren

Badkamer is 4x3 m. We willen veel kasten, een dubbele wasbak in natuursteen, een whirlpool bad en een douche met veel stralen (massage ed). Afwerking met mooie steen voor vloer en wanden. Aan te kopen door de vakman. Volledig strippen en herdoen.

Totale badkamerrenovatie

Totale renovatie van een ruimte waar een badkamer moet komen. Het betreft de vloer, wanden, binnendeur en isolatie.

Vervangen toilet

Vervanging van toilet in appartement op gelijkvloers.

Herstelling badkamer (verzekering)

Na herstelling van lek in leiding is het nodig om eerst een prijsofferte te verkrijgen voor herstelling van badkamertegels en vastzetten van badkuip en afkitten ervan. Na akkoord van verzekering zo spoedig mogelijk herstelling gevraagd.

Plaatsen van tweede badkamer

We zouden graag een tweede badkamer willen creeëren waar er een inloopdouche en WC in geplaatst dient te worden. Beschrijving vindt u in bijgevoegd document. We zijn geïntresseerd in offertes die een totaaloplossing kunnen aanbieden voor alle beschreven elementen.Plan ter beschikking.

Renovatie badkamer

We zijn op zoek naar iemand om onze badkamer te renoveren. Concreet moeten de leidingen vervangen worden. Het bad en lavabo zouden we willen behouden. De wc zouden we willen verwijderen uit de badkamer. Het geheel zou dan opnieuw moeten betegeld worden. Zou u een offerte hiervoor kunnen maken.

herstellen van lekkende kranen, douchkop ...

herstellen van lekkende kranen, douchkop vervangen, afloopdop vervangen?, interupter vervangen

Badkamer aanpassen voor een persoon met ...

Badkamer aanpassen voor een persoon met beperkte mobiliteit. douche uitbreken - inloopdouche maken, wasbakken aan andere muur (leidingen verplaatsen), deuropening verplaatsen, volledige nieuwe betegeling. Liefst in een zo kort mogelijke periode aangezien dit de enige wasmogelijkheid is, voor de invalide persoon.