Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Herent:

Badkamer renoveren

We hebben in ons huis nog een kleine ruimte die een “douche kamer” zou moeten worden. Deze ruimte is bij onze verbouwing niet af geraakt en we zoeken iemand die dit voor ons in orde kan brengen. De status is dat er gyproc hangt en dat alle nodige elektrische en sanitaire aansluitingen voorzien zijn, maar verder zijn we niet geraakt. Dus er moeten nog tegels komen, de gyproc moet nog afgewerkt worden, en er moet vooral nog een douche in komen. Wat bijzonder is aan de ruimte is dat deze ook deels een gang wordt. Om licht te hebben in de gang moet de muur tussen de “douche kamer” en de gang voor een groot stuk van glas gemaakt worden, en dus ook een deur van glas bevatten. Voor de douche zelf is er niet super veel plaats, dus daar gaat ook best op maat in glas een douche wand gezet moeten worden. Daarom de belangrijkste vraag: kunnen jullie muren/deuren/douchewanden op maat (laten) maken en dit als totaalproject aanbieden? Ter info: De douche kamer zelf is ongeveer 2,20m op 1,80m. Er past een douche in van ongeveer 0,8m op 1,0m (dit is wel voor een deel onder een schuin stuk dak). Verder is er nu al een toilet in geïnstalleerd, en heb ik al een wastafel die naast het toilet nog moet opgehangen worden.

Badkamer meubelen vervangen

Ik zou graag volgende zaken in mijn badkamer vervangen: een kast, twee lavabo's, twee hangkasten en verlichting.

Douche verbouwen

Wij willen onze inloopdouche vernieuwen. Deze is geplaatst volgens het plan in bijlage. de huidige epoxycoating voldoet niet meer, en afwatering op de vloer verloopt niet zoals het hoort. Het idee is om de wanden te bekleden met een acrylplaat en een douchebak op maat te plaatsen, waarvoor bijgevolg de huidige goot uitgebroken dient te worden. Niet alle wanden zijn even vlak, dus indien nodig kan de gyproc verwijderd worden.

Inloopdouche maken

Wij hadden een bad , reeds vervangen door douchcabine, en willen nu een inloopdouche plaatsen. Voor het plaatsen van een reukafsnijder (sifon) , zijn wij waarschijnlijk genoodzaakt om terug een sokkel of voet te plaatsen, om deze te kunnen wegwerken. De achterwand moet eveneens enkele centimeter ruimte hebben, om de watertoevoer naar de douchewand te plaatsen.

Badkamer renoveren

Badkamer is 4x3 m. We willen veel kasten, een dubbele wasbak in natuursteen, een whirlpool bad en een douche met veel stralen (massage ed). Afwerking met mooie steen voor vloer en wanden. Aan te kopen door de vakman. Volledig strippen en herdoen.

Totale badkamerrenovatie

Totale renovatie van een ruimte waar een badkamer moet komen. Het betreft de vloer, wanden, binnendeur en isolatie.

Vervangen toilet

Vervanging van toilet in appartement op gelijkvloers.

Herstelling badkamer (verzekering)

Na herstelling van lek in leiding is het nodig om eerst een prijsofferte te verkrijgen voor herstelling van badkamertegels en vastzetten van badkuip en afkitten ervan. Na akkoord van verzekering zo spoedig mogelijk herstelling gevraagd.

Plaatsen van tweede badkamer

We zouden graag een tweede badkamer willen creeëren waar er een inloopdouche en WC in geplaatst dient te worden. Beschrijving vindt u in bijgevoegd document. We zijn geïntresseerd in offertes die een totaaloplossing kunnen aanbieden voor alle beschreven elementen.Plan ter beschikking.

Renovatie badkamer

We zijn op zoek naar iemand om onze badkamer te renoveren. Concreet moeten de leidingen vervangen worden. Het bad en lavabo zouden we willen behouden. De wc zouden we willen verwijderen uit de badkamer. Het geheel zou dan opnieuw moeten betegeld worden. Zou u een offerte hiervoor kunnen maken.