Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Herent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, totaal badkamer renovatie uitvoeren, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Herent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Herent:

Totale badkamerrenovatie

Totale renovatie van een ruimte waar een badkamer moet komen. Het betreft de vloer, wanden, binnendeur en isolatie.

Vervangen toilet

Vervanging van toilet in appartement op gelijkvloers.

Herstelling badkamer (verzekering)

Na herstelling van lek in leiding is het nodig om eerst een prijsofferte te verkrijgen voor herstelling van badkamertegels en vastzetten van badkuip en afkitten ervan. Na akkoord van verzekering zo spoedig mogelijk herstelling gevraagd.

Plaatsen van tweede badkamer

We zouden graag een tweede badkamer willen creeëren waar er een inloopdouche en WC in geplaatst dient te worden. Beschrijving vindt u in bijgevoegd document. We zijn geïntresseerd in offertes die een totaaloplossing kunnen aanbieden voor alle beschreven elementen.Plan ter beschikking.

Renovatie badkamer

We zijn op zoek naar iemand om onze badkamer te renoveren. Concreet moeten de leidingen vervangen worden. Het bad en lavabo zouden we willen behouden. De wc zouden we willen verwijderen uit de badkamer. Het geheel zou dan opnieuw moeten betegeld worden. Zou u een offerte hiervoor kunnen maken.

herstellen van lekkende kranen, douchkop ...

herstellen van lekkende kranen, douchkop vervangen, afloopdop vervangen?, interupter vervangen

Badkamer aanpassen voor een persoon met ...

Badkamer aanpassen voor een persoon met beperkte mobiliteit. douche uitbreken - inloopdouche maken, wasbakken aan andere muur (leidingen verplaatsen), deuropening verplaatsen, volledige nieuwe betegeling. Liefst in een zo kort mogelijke periode aangezien dit de enige wasmogelijkheid is, voor de invalide persoon.

de badkamer is gerenoveerd in 1995 maar ...

de badkamer is gerenoveerd in 1995 maar is nu aan vervanging toe.afbraak van bad, muurtegels, vloertegels en wc. het opnieuw betegelen van muur en vloer, plaatsing van douchekabine of instap-douche en wc.

Douche installatie in nis

Douche installatie in nis

Ik zou een badkamer willen maken van een ...

Ik zou een badkamer willen maken van een slaapkamer of eventueel een ruimte bijbouwen. Als de slaapkamer gebruikt wordt, moet er sanitair gelegd worden en eventueel electriciteit. Als er bijgebouwd wordt, moet er uitgebroken worden op het eerste verdiep, bijgebouwd worden, sanitair en elektriciteit gelegd worden, een nieuw raam geplaatst worden. De sanitaire voorzieningen kunnen eventueel ook geplaatst worden (bad, douche, lavabo en toilet).

AFBREKEN OUDE DOUCHE =PLAATSEN NIEUWE ...

AFBREKEN OUDE DOUCHE =PLAATSEN NIEUWE DOUCHE=BETEGELING