Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Herne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Herne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Herne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Herne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Herne:

Badkamer renoveren

Graag had ik onze badkamer wat veranderd. Door het bad te vervangen met een inloopdouche. De vloer veranderd. Een groter badkamer meubel.

Badkamer renoveren

Bad uithalen en meenemen Waterleidingen van muur verplaatsen Inloopdouche plaatsen met ACRYL PLATEN : > 1 muur bedekken op bestaande faiënce : 2 meter hoog op 85cm breed > 1 muur bedekken op gedeeltelijk bestaande faiënce, onder bestaande waterkranen : 1,80m lang op 0,70 cm hoog > onderblad na aanvulling : 1,80m lang op 0,80cm breed + antislip bodem voor douche > nieuwe aansluitende waterleidingen & afvoer + mengkraan en normale douchekop > handgreep 300mm in chroom > glazen wand doorschijnend van 2m hoog + steunbaar

Renovatie wc en badkamer

Renovatie WC en badkamer Wc- ruimte in hall; plaatsen hang-wc (ter vervanging huidige staande) en kleine wasbak (ter vervanging bestaande) badkamer: plaatsen douche-cel(te hergebruiken) en ander bad en tweedelige lavabo (te plaatsen)

Het betreft een renovatie van een ...

Het betreft een renovatie van een badkamer in een oud huis. De oppervlakte is +/- 4.70m diep op 1.60m breed. De bestaande gemetste douche moet afgebroken worden. Er dient deels een muurtje te worden hermetst. De betegelde vloer over heel de oppervlakte dient te worden uitgebroken en er dient een betonnen vloer te worden gegoten die kan geschilderd of betegeld worden achteraf. De toilet dient van plaats te worden verandert.De leidingen voor water en ellectriciteit dienen te worden herlegt en weggewerkt; waar nodig dienen de leidingen in de muren te worden geslepen. De muren dienen te worden herbezet waar nodig en het oude houten plafond dient waterbestendig te worden gemaakt. De muren dienen te worden geschilderd en waar nodig betegeld. Een oud bad op pootjes, douchekop en een wastafel