Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Hoegaarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Hoegaarden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Hoegaarden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Hoegaarden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Hoegaarden:

Inloopdouche plaatsen

Graag het bestaande bad veranderen in een (inloop)douche. Betegeling van de muur. max 10m²

Uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche

Oude bad uitbreken of aanpassen tot douche. Grote bad met afmetingen van 2m op 1m (ongeveer). Als we kiezen voor een nieuwe douche, gaan we voor een inloopdouche

Nieuwe douchecel plaatsen

Bestaande douche afbreken,daaronder mag je verstaan 4 glazen wanden en ijzeren rails die deze omhoog houden en een nieuwe douchecel plaatsen,is gewoon op de bestaande douchekuip te plaatsen.

Badkamerrenovatie

Ik ben van plan om mijn badkamer volledig te laten renoveren. Is het mogelijk om eventueel eens langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en hiervoor een offerte op te stellen?