Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche:

Uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche

Oude bad uitbreken of aanpassen tot douche. Grote bad met afmetingen van 2m op 1m (ongeveer). Als we kiezen voor een nieuwe douche, gaan we voor een inloopdouche
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Hoegaarden (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche uit heel België:

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

Badkamer renoveren en inloopdouche zetten

Wij willen onze badkamer uitbreiden en volledig renoveren. Er moeten nieuwe leidingen gelegd worden, een nieuw bad, nieuwe wc en nieuwe lavabo. Leidingen en afvoer voor inloopdouche + aansluiting en afvoer voor wasmachine. Tegels zetten we zelf. Sanitair gaan we zelf aankopen.

Badkamer uitbreiden

Wij hebben een bijbouw van 12 op 4 en willen de badkamer hierin uitbreiden. Huidige afmetingen zijn (bij benadering) 3 m op 1,5 m. Zouden dit willen uitbreiden naar 4 m op 3 m. Hierin moet komen: een inloopdouche, een bad, badkamermeubel en een toilet.

HOB renoveren

- Vernieuwen van elektriciteit, sanitair. - Installeren van centrale verwarming 5 radiators - Uitbreiden badkamer adhv valse wand 6 m² - Plaatsen van chape & vloer 72. 55 m² - Pleisteren muren 180 m² - Plafond valt nog te bekijken - Badkamer installeren bad & douche

Renovatie badkamer

Renovatie kleine badkamer (163x253cm): plaatsen nieuwe radiator, lavabo, bad en bijhorende kranen en afvoer. Herbetegelen wanden (3 muren) en vloer, plaasteren 1 muur en plafond (of gyproc). Uitbreiden stopcontacten en extra schakelaar/leiding voor verlichting.

Installeren combi doorstromer CV

Aankoop en plaatsing combi doorstromer CV (gas) op gelijkvloers. Wordt gebruikt om de woonplaats met open keuken (~55 m², gelijkvloers), badkamer met open berging (~20m², gelijkvloers) en slaapkamer (~16m², 1ste verdieping) te verwarmen. Ook het tapwater voor keuken en badkamer moet voorzien worden. In de badkamer staat een bad en een (regen)douche. We verwarmen momenteel voor 2 personen, maar willen binnen enkele jaren ons gezin uitbreiden. Er staan 2 radiatoren in de woonplaats, 2 handdoekradiatoren in de badkamer en 1 radiator in de slaapkamer. Huidige combi gas-boiler is aan vervanging toe, maar ik kan het nog rekken tot de soldenperiode. De EPC-waarde van mijn rijhuis is 259.

Uitbreiden achter woning

Verwijderen van oude aangebouwde gebouwtje en koertje . Aanbouwen van nieuw waaronder badkamer-wc-berging en keuken met plat dak + isoleren van zijmuren en dak. Plaatsen van poutrel om achtermuur op te vangen . Let op het huis is maar 1 ste étage half hoog! Ook vernieuwen van afvoeren keuken-bad-en wc naar riool . Is wel een rijhuisje zonder garage , hoeveel zou het kosten om een tekening te maken van het nieuw te plaatsen gedeelte wel zonder toezicht. Heb een plannetje nodig daar ik een poutrel plaats . Lengte nieuw te plaatsen gebouw 9,25 m Breedte 3,85 m

Renoveren keuken en badkamer

Aan de woning is een stuk aan gebouwd van 5 op 6 meter. Hier bevind zich de keuken en de badkamer. Het dak is echter niet stijl genoeg en lekt. Dit betreft een pannen dak. Het dak zou vervangen moeten worden eventueel door een plat dak. Hierin hadden we graag een koepel voor meer licht. De keuken hadden we graag laten staan maar de badkamer zouden we graag uitbreiden. momenteel is die 2 op 2 meter. Hij zou groter mogen zijn of in ieder geval dat de WC een apparte ruimte krijgt. De badkamermeubels dienen allen vervangen te worden (bad, lavabo, WC) De woning is een oud mijnwerkers huis in de cité van Zwartberg.