Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kampenhout:

Badkamer renoveren

Oppervlakte 6.25 m² uitbreken oude badkamer, elektriciteit en water herleiden, chape, alles betegelen, plaatsen inloopdouche met nis + douchewand, plaatsen dubbele wasbak meubel 1.40 m, plaatsen radiator en het plaatsen verlichting.

badkamerrenovatie

Vervangen van de douche en eventueel uitbreken van het bestaande bad. Afmetingen douche minstens 1m op 1m. Nieuwe douche graag van het type inloopdouche met antisliplaag. iets groter dan 1m inloopdouche, antislip In welke stijl heb je interesse? Klassiek Welke werken moeten gebeuren? Indeling wijzigen

Douchewand in marmer plaatsen

Badkamer renoveren. Oppervlakte van badkamer 12 m² Niet voor de vloer maar wel voor de douchewand. Graag witte marmer met grijze tekeningen. H 240 breedte acherterwand 90 zijwand 140. Graag wil ik dit zonder naden in 2 marmer panelen.

Microcement in badkamer leggen

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Momenteel is deze bezet met tegels en ik had gedacht aan microcement. Ook zou ik graag een nieuw bad en dergelijke wensen maar ik wil graag met de vakman de opties bespreken. Het gaat om een badkamer van 2 m op 2.5 m.

Renovatie badkamer

Onze badkamer is aan enkele herstellingswerken/vernieuwingen toe. Onze badkamer meet 3 m op 2 m. Volgende werken zouden moeten gebeuren: - plafond verwijderen / vernieuwen - spotjes bijzetten in plafond - Bijkomende ventilator door muur voorzien - pleisterherstelling aan douche - plaatsing nieuwe waskommen met kranen

Plaatsen van een inloopdouche en bijkomend toilet

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor een inloopdouche. Deze douche mag met een glazen wand zijn liefst in donker glas, We hebben een grote badkamer , de douche zelf mag lengte tussen de 2. 00 cm - 2. 20 cm zijn en breedte 1. 00cm.Ook een bijkomedn toilet plaatsen op 3 de verdiepingen . Er zijn nog geen aansluitingen dus deze dienen voorzien te worden.

Volledige badkamerrenovatie

Badkamer renovatie: Vrij grote badkamer, wij wensen een dubbele douche, bad en dubbele lavabo. Betegelen...nog te zien. Ter plaatse komen kijken.

Aansluiten bad , lavabo , Wc aan ...

Aansluiten bad , lavabo , Wc aan watervoorziening en afvoer Aansluiten gasboiler

afbraak oud badkamermeubel (2 lavabo's), ...

afbraak oud badkamermeubel (2 lavabo's), installatie nieuw meubel + glaskast, nieuwe kranen, installatie thermost. bad/douche kraan + douchestang en sproeier, installatie glazen douchescherm + diversen

Veel problemen met huidige badkamer: ...

Veel problemen met huidige badkamer: slechte plaatsing van sanitair: insijpeling van water in de muur (badkant), alsook lekkende kranen. Wij willen het bad vervangen door een douche (in graniet ?)+ plaatsing van een ingebouwde lavabo met kastjes.