Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Keerbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Keerbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Keerbergen:

Badkamer renoveren

Complete badkamer opnieuw worden ingericht. Het sloop werk ga ik zelf doen, het waterdicht maken van wanden, tegelen en plaatsen van de badkamermeubelen door een vakbekwaam persoon. Graag de offerte specifiek aanduiden wat het gaat kosten voor alleen het tegelwerk of het plaatsen van de badkamermeubel of alles in zijn geheel. Badkamermeubels reeds aangekocht.

Glaspaneel in douche plaaten

Het plaatsen van een glaspaneel met afmetingen zijn 1900x1150x8mm. De andere benodigde materialen en het glas zelf heb ik in mijn bezit, ook u-profielen en douchestang.

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een extra badkamer met inloopdouche en wastafel. Huidige kamer moet volledig vernieuwd worden. De leidingen moeten doorgetrokken worden. Oppervlakte 6 m².

Diverse werken in de badkamer

Het verwijderen van de bestaande tegels aan de wand in de douche hoek Ca. 10 m2. Het stellen van de muurplaat (douchekraan) in de wand. Het leveren en aanbrengen van nieuwe WR gipsplaten aan de wand. De douche wanden stuken. In de inwendige hoeken het aanbrengen van kim band. Het aanpassen van diverse elektra werken. Het leveren en plaatsen/stellen van een nieuwe douchebak en aansluiten op de riolering. Het leveren en plaatsen van nieuwe wandtegels. Het leveren van lijmen en voegseis en kitten. Het terug plaatsen van het huidige douchescherm op de nieuwe douchebak. Het afmonteren van de huidige douchemengkraan. Het terugplaatsen van de douche glijstang. Het afkitten van de gehele douchehoek. Laminaat verwijderen en nieuwe laminaat liggen 4. 20x3. 20

Badkuip renoveren

Badkuip heeft schade.... Opnieuw emailleren van badkuip.

Totaal renovatie badkamer

Totaal renovatie van de badkamer. Installatie. Maatvoering in bijlage alsook foto's. Graag dezelfde elementen behouden. 2x lavabo, bad, inloopdouche, opbergmeubel, spiegel. Reden van renovatie = vochtschade. De douche lekt ergens. Wat de douche betreft graag een inloopdouche met douchebak en wanden uit 1 deel (geen tegels en zo weinig mogelijk naden). Eventueel kan er extra ruimte gecreëerd worden onder de schuine wand (zie technische tekening). De vloer zou moeten bestaan uit tegels (houtlook), de wanden gewone tegels (wit en zo groot mogelijk). Wij staan zeker open voor een andere inrichting van de elementen. Belangrijk: Wij wensen zelf ons kraanwerk en bad te kopen daar wij iemand in de familie hebben die bij Van Marcke werkt.

Badkamertje inrichten

Ik wil graag een 2de piepkleine badkamer inrichten. Er zou een douche, toilet en 1 lavabo moeten komen - met een mooi tablet en laden onder spoelbak. Ook een elektrische verwarming die liefst boven de schuifdeur wordt opgehangen. En tenslotte mooie (ook indirecte) verlichting die het geheel wat groter doen lijken en aandacht voor verluchting. Er is nooit daglicht. Kan u ons daarbij helpen? Dimensies 2.5m x 2,5m

Gasverwarming voor badkamer

Vandaag wordt het water en de badkamer opgewarmd met elektriciteit. Iik wil deze omzetten naar aardgas. Er is gasaansluiting in de kelder. Er moet dus een gasleiding naar de zolder worden gebracht om vandaar uit de badkamer en misschien ook de WC en slaapkamers te verwarmen.

Renovatie toilet

Renovatie van toiletruimte: toilet, tegels en lavabo.

Douche renovatie

Vernieuwen van huidige douche naar nieuwe lekvrije douche, d.w.z. herbetegeling wanden (geheel of gedeeltelijk), plaatsen nieuwe douchebak (140 of 160 mm bij 90 mm of leggen van gevloerde douche, plaatsen nieuwe sproeikop, plaatsen nieuwe glazen wand.