Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Keerbergen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Keerbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Keerbergen:

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een extra badkamer met inloopdouche en wastafel. Huidige kamer moet volledig vernieuwd worden. De leidingen moeten doorgetrokken worden. Oppervlakte 6 m².

Diverse werken in de badkamer

Het verwijderen van de bestaande tegels aan de wand in de douche hoek Ca. 10 m2. Het stellen van de muurplaat (douchekraan) in de wand. Het leveren en aanbrengen van nieuwe WR gipsplaten aan de wand. De douche wanden stuken. In de inwendige hoeken het aanbrengen van kim band. Het aanpassen van diverse elektra werken. Het leveren en plaatsen/stellen van een nieuwe douchebak en aansluiten op de riolering. Het leveren en plaatsen van nieuwe wandtegels. Het leveren van lijmen en voegseis en kitten. Het terug plaatsen van het huidige douchescherm op de nieuwe douchebak. Het afmonteren van de huidige douchemengkraan. Het terugplaatsen van de douche glijstang. Het afkitten van de gehele douchehoek. Laminaat verwijderen en nieuwe laminaat liggen 4. 20x3. 20

Badkuip renoveren

Badkuip heeft schade.... Opnieuw emailleren van badkuip.

Totaal renovatie badkamer

Totaal renovatie van de badkamer. Installatie. Maatvoering in bijlage alsook foto's. Graag dezelfde elementen behouden. 2x lavabo, bad, inloopdouche, opbergmeubel, spiegel. Reden van renovatie = vochtschade. De douche lekt ergens. Wat de douche betreft graag een inloopdouche met douchebak en wanden uit 1 deel (geen tegels en zo weinig mogelijk naden). Eventueel kan er extra ruimte gecreëerd worden onder de schuine wand (zie technische tekening). De vloer zou moeten bestaan uit tegels (houtlook), de wanden gewone tegels (wit en zo groot mogelijk). Wij staan zeker open voor een andere inrichting van de elementen. Belangrijk: Wij wensen zelf ons kraanwerk en bad te kopen daar wij iemand in de familie hebben die bij Van Marcke werkt.

Badkamertje inrichten

Ik wil graag een 2de piepkleine badkamer inrichten. Er zou een douche, toilet en 1 lavabo moeten komen - met een mooi tablet en laden onder spoelbak. Ook een elektrische verwarming die liefst boven de schuifdeur wordt opgehangen. En tenslotte mooie (ook indirecte) verlichting die het geheel wat groter doen lijken en aandacht voor verluchting. Er is nooit daglicht. Kan u ons daarbij helpen? Dimensies 2.5m x 2,5m

Gasverwarming voor badkamer

Vandaag wordt het water en de badkamer opgewarmd met elektriciteit. Iik wil deze omzetten naar aardgas. Er is gasaansluiting in de kelder. Er moet dus een gasleiding naar de zolder worden gebracht om vandaar uit de badkamer en misschien ook de WC en slaapkamers te verwarmen.

Renovatie toilet

Renovatie van toiletruimte: toilet, tegels en lavabo.

Douche renovatie

Vernieuwen van huidige douche naar nieuwe lekvrije douche, d.w.z. herbetegeling wanden (geheel of gedeeltelijk), plaatsen nieuwe douchebak (140 of 160 mm bij 90 mm of leggen van gevloerde douche, plaatsen nieuwe sproeikop, plaatsen nieuwe glazen wand.

Renovatie woning

Vernieuwen van het sanitair Installeren douche, wc, wasmachine

Badkamerrenovatie

Ik zoek iemand voor badkamerrenovatie : inloopdouche , wanden , vloer , lavabo .

Nieuwe betegeling en douche plaatsen

Ik zoek een bedrijf dat de betegeling in de bestaande douche kan vervangen en ook de douchekabine zelf dient vervangen te worden.

INSTALLATIE - VERBOUWING BADKAMER: Zeer ...

INSTALLATIE - VERBOUWING BADKAMER: Zeer kleine opp.3,0870m²(2,10x1,47), eventueel uit te breiden tot 5,0715m²(3,45x1,47). Vereisten: bad+douche, lavabo en verwarming.

Afbraak van bestaande badkamer. Muren ...

Afbraak van bestaande badkamer. Muren zijn betegeld maar bestaan uit gyproc: is dit zomaar af te kappen? Of is het beter te overkleven? Electriciteit en loodgieterij zijn 12 jaar oud en voor het grootste deel te herbruiken. Ik wens een standaard bad, een komfortabele douche, een toilet en 1 of 2 lavabos. Ook enkele kasten + spiegelkast met inbouwverlichting. Ook handdoekdroger die tegelijkertijd als verwarming kan dienen. De vloer is thans betegeld maar die zou ik graag warmer hebben: ofwel door vloerverwarming ofwel door houten vloer. Alles wordt verwarmd op electriciteit. Er is geen gas of stookolie. Graag een stijlvolle moderne badkamer waar hout in verwerkt wordt (aan muren en/of vloer)

herplaatsen bad, plaatsen nieuwe douche, ...

herplaatsen bad, plaatsen nieuwe douche, herbetegeling van muren en vloer