Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Kessel Lo heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Kessel Lo u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Kessel Lo of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kessel Lo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van badkamer, oude badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer volledig renoveren, complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, badkamer te renoveren, complete badkamerrenovatie uitvoeren, renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, totale badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Kessel Lo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kessel Lo:

Plaatsen extra toilet op de 1e verdieping en leidingen voorzien

Ik zou graag een extra toilet op de 1e verdieping (bijna recht boven het toilet beneden in de gang) willen bij laten plaatsen. De ruimte daarvoor (momenteel een kleine bergruimte) is reeds voorzien. De leidingen en afvoer dienen wel nog geplaatst en doorgetrokken te worden.

Renovatie badkamer

Renovatie van de volledige badkamer. Douche en Toilet Badmeubel Betegeling van wanden en vloer Verlichting Verwarmingstoestel

Renovatie van badkamer

Het gaat over de renovatie van een oude badkamer uit de jaren. De oude toestellen: toilet en bad moeten uitgebroken worden en een bestaande recente lavabo in kastje moet eventueel wat losgemaakt worden voor de plaatsing van tegels. Verder moet eventueel de vloer uitgebroken worden en moeten zeker ook anderhalve muur bestaande tegels afgebroken worden (niet tot volledige hoogte geplaatst). Er moet een nieuw klein bad en nieuw toilet inkomen + nieuwe radiator. En er moet betegeld worden met sobere maar kwaliteitsvolle tegels.

Renovatie badkamer

Na een lek onder de douche lijkt het erop dat we ook waterschade aan de vloer hebben..

Afbreken van bestaande badkamer (tegels, ...

Afbreken van bestaande badkamer (tegels, vloer, wastafels, bad, toilet) en opnieuw betegelen, vloeren en installeren van een douchecabine, wastafel, kasten, toilet) De aankoop van het sanitair gebeurt door ons zelf, het gaat dus over de volledige renovatie en installatie.

Vervanging van oude buizen en ...

Vervanging van oude buizen en installeren van nieuw sanitair. Buizen doortrekken voor een 2de badkamer in een latere fase.

Volledige renovatie badkamer in ...

Volledige renovatie badkamer in rijwoning: houten vloer waterbestendig maken; valse muur en deur naar dressing vervangen; bad, douche en lavabos verwijderen en nieuwe douche en lavabos plaatsen; vals plafond verhogen; ventilatie installeren; afvoerbuizen vervangen

Afbraak en renovatie badkamer + ...

Afbraak en renovatie badkamer + plaatsing douche begane grond

Het gaat om de renovatie van één ...

Het gaat om de renovatie van één badkamer en het nieuw inrichten van een tweede. Beide zijn ongeveer 2x2,5 meter, zonder ramen, enkel een standaarddeur. Gewenst: bad of douche, toilet, verwarming, (dubbele) lavabo, vloer & muur, trekken van leidingen vanuit de kelder naar eerste & tweede verdiep

huidige situatie : bad is nieuw maar ...

huidige situatie : bad is nieuw maar slecht geinstalleerd - moet dus degelijk gebeuren toilet = hangtoilet = nieuw maar herinstalleren lavabo moet groter dus vervanging wensen : douche gedeelte - volledig te installeren -- geen betegeling (waarom :veel kalk in het water en met zeepresten snel vieze plekken in de voegen) -- instapdouche indien mogelijk bad degelijk geistalleerd grotere lavabo en volledige kast ronddom bouwen hangtoilet terug integreren in de badkamer

Wij zijn op zoek naar een vakmaan of ...

Wij zijn op zoek naar een vakmaan of aannemer die de bestaande badkamer kan afbreken en in deze ruimte een nieuwe badkamer kan plaatsen. Wij hebben bij Facq reeds het werkblad, de lavabo's, de onder- en bovenkasten, het bad, de douche, het kraanwerk, de wc en de handdoekdroger gekozen. De tegels zijn gekozen bij Intercarro. Wij kunnen niet bestellen omdat wij nog geen aannemer of vakman hebben gevonden. De werken zouden moeten uitgevoerd worden in januari 2008. Wij betrekken het pand begin februari 2008.

de bestaande badkamer dient volledig te ...

de bestaande badkamer dient volledig te worden heringericht, Het liefst met een inloopdouche en indien mogelijk een kleine sauna ( er kan een deel van de muur verplaatst worden ( de muren van de woning zijn allemaal in gyproc). Inclusief badkamermeubel met 2 lavabo's. Stijl modern. Betegeling voorzien. Huidig bad en douche en badkamermeubel zal zelf worden afgebroken. Project snel te realiseren. Vermits enigste badkamer, monteertijd zo kort mogelijk!

We zouden een badkamer willen met ...

We zouden een badkamer willen met dubbele lavabo, inloopdouche, nieuwe gasboiler (doorstroom), nieuw verwarmingselement, verlichting moet aangepast worden, loodgieterij aangepast, bepleistering vernieuwen waar nodig, nieuwe vloertegels en Wc staat in aparte kamer.

Badkamer moet opgeknapt worden. Kranen ...

Badkamer moet opgeknapt worden. Kranen vervangen, nieuwe vloer (vinyl)- en muurbekleding (bepleistering/tegels/behangen/verven), evt. nw raam.