Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Kessel Lo:

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Een totaalrenovatie van de badkamer op de gelijkvloers in een moderne stijl uitvoeren. Daarbij moet de volledige badkamer afgewerkt worden: (deur plaatsen, inloopdouche plaatsen, toilet op een nieuwe plaats zetten en het vernieuwen ervan, badkamermeubels, de vloer en wanden van het plafond met elektriciteit voorzien).

Douche plaatsen plus betegelen

Ik zou graag een douche laten plaatsen plus betegelen. Het is een inloopdouche. Leidingen zijn reeds aanwezig.

Werken in badkamer uitvoeren

Hogere vochtwaarde in binnenmuur badkamer appartement. Douchebak moet ondersteund worden. Afkitting met siliconen. Wellicht dient de bovenste rij tegels op douchebak verwijderd te worden. Bezetting en vochtwerende doek op het gedeelte muur waar de tegels verwijderd zijn terug te plaatsen.

Badkamermeubels installeren

Wij kochten materiaal bij X2O en ze raadden ons aan dat jullie de installatie zouden doen. Alle materiaal zal aanwezig zijn, dus enkel de installatie van een hoekdouche, een wastafel met meubel en een toilet met ingebouwde trekker.

Douche in badkamer installeren

X2O Balmani douchetub 160 x 90 plaatsen. Hiervoor moet (wegens houten vloer) een steunkader geplaatst worden Plaatsing wandpanelen ( achterwand 90 x 220; zijwanden 160 x 220) Er moeten gaten geboord worden in de wandplaten. Afwerking zijkanten; plaatsing stang en kraan

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer gelijkvloers met inloopdouche, kraanwerk en meubel. Leidingen moeten ook nog getrokken worden. Opbouw badkamer 1ste verdiep ook met inloopdoche, kraanwerk, hangwc, meubel. Ook hier moeten de leidingen nog getrokken worden.

Badkamer betegelen

Op 1 muur van 2 meter op 2 meter in de douche + bad omkasting renovatietegels zetten. De huidige ondergrond is beton ciré, maar deze is beschadigd geraakt door een ondertussen opgelost waterlek. Enkel renovatietegels komen in aanmerking omdat deze dun genoeg zijn om er over te plaatsen, de badkamer is in gebruik dus breekwerken zijn niet gewenst.

Plaatsen extra toilet op de 1e verdieping en leidingen voorzien

Ik zou graag een extra toilet op de 1e verdieping (bijna recht boven het toilet beneden in de gang) willen bij laten plaatsen. De ruimte daarvoor (momenteel een kleine bergruimte) is reeds voorzien. De leidingen en afvoer dienen wel nog geplaatst en doorgetrokken te worden.

Renovatie badkamer

Renovatie van de volledige badkamer. Douche en Toilet Badmeubel Betegeling van wanden en vloer Verlichting Verwarmingstoestel

Renovatie van badkamer

Het gaat over de renovatie van een oude badkamer uit de jaren. De oude toestellen: toilet en bad moeten uitgebroken worden en een bestaande recente lavabo in kastje moet eventueel wat losgemaakt worden voor de plaatsing van tegels. Verder moet eventueel de vloer uitgebroken worden en moeten zeker ook anderhalve muur bestaande tegels afgebroken worden (niet tot volledige hoogte geplaatst). Er moet een nieuw klein bad en nieuw toilet inkomen + nieuwe radiator. En er moet betegeld worden met sobere maar kwaliteitsvolle tegels.